Juniori de iunie-iulie 2003 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

gio - chiar ca te-am pierdut...romana si pojogam n-au mai vrut sa scrie pe la noi. bobi n-are nimik. ea doar a intrebat ce-i cu ele.
pupici fetelor cucuietelor si sa ai o perioada mai buna.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

perioada naspa am si eu.

lunea trecuta am desoperit niste bubite mancacioase pe piciorusele alexandrei.a doua zi dimineata avea gleznele umflate, ziceam eu, din cauza faptului ca se scarpinase.
am dus-o la medic imediat totusi si el a spus ca NU STIE CE ARE COPILUL, dar sa nu cumva sa fie o ARTRITA REUMATOIDA JUVENILA!!! am mers dimineata urmatoare la analize apoi trimisi de urgenta la grigore alexandrescu pt un diagnostic posibil pus si de prof. dr. Miclea. acesta a spus acelasi lucru, ca s-ar putea sa fie ARJ, dar sa nu ne speriem pana nu avem rezultatele, pt ca sunt totusi sanse sa fie doar o urticarie localizata la articulatii. copilul este acum pe regim strict, nu are voie sa ia contact cu vreun posibil factor alergen... sunt foarte speriata!
norocul meu este ca alexandra este foarte bine, adica mananca, are o stare f buna. asa reusesc sa supravietuiesc pana la rezultatele analizelor.

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003) si Junior (DPN septembie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Imi pare rau de decizia Romanei!
In ceea ce o priveste pe Pojo, eu inca mai speram sa ne scrie...intr-o zi! Nu-mi amintesc sa fi spus, explicit, ca "iese" din grup.

Amik: va tinem si noi pumnii sa se infirme diagnostigul!
Anamaria: imi place tare mult optimismul mesajelor tale si-mi ramane speranta ca vei scrie aici mult pana la adanci batraneti

Noi suntem sanatosi. Am reusit sa ne reorganizam cat de cat. Cautam in continuare bona pt Alexia(Gio, daca gasesti "varianta de rezerva", disponibila pt Militari, da un semn de viata!), iar maine mergem la petrecerea unei colege de gradi. Trageam speranta ca reusesim sa tragem o fuga la munte, cu ocazia summit-ului NATO, dar nu...program de lucru normal!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Neatza fetelor,

Cred ca e ceva in aer, toata lumea e cu fundul in sus - ma scuzati.

Martta, Mihaela nu a spus explicit ca iese din grup, dar dupa atata vreme... Eu cred ca a simtit dezaprobarea noastra mai mult sau mai putin tacita (cel putin la mine sigur nu a fost tacita) vizavi de decizia ei de a-l lasa pe Flaviu la Bacau cand s-a mutat in Bucuresti si s-a simtit neinteleasa.

Amik, iti tin pumnii sa fie totul bine la analize si sa nu aiba nimic Alexandra. Iar tu, ai grija si evita stresul, nu iti face bine.

Eu am stat acasa doua zile racita, de mult nu am mai fost asa. Nu am avut febra, dar tuseam si ma durea gatul. Acum sunt valida...

Sofia a scapat de viroza, dupa ce a facut febra vreo 3-4 zile s-a linistit. In schimb acum de doua nopti imi doarme foarte prost, se trezeste noaptea plangand, este evident ca o doare ceva. I-am luat temperatura si nu avea deloc. Ori ii iese vreo masea - desi nu mai tin minte sa iasa nimic la varsta asta - ori o doare vreo ureche sau gatul - desi atunci ar face si febra, cred. I-am dat Panadol pentru durere de fiecare data si s-a linistit. Ma intristeaza sa o vad asa pentru ca ea e in general vesela in permanenta. Si ma si sperie ca nu stiu ce are.

Zau ca nu stiu cum sa ma autoeduc sa fiu mai optimista, la urma urmei nu am nici un fel de probleme, sa bat in lemn, astea-s nimicuri fata de ce iti poate rezerva viata. Anamaria, dai lectii de optimism? Si eu remarc de fiecare data atitudinea ta pozitiva fata de orice, bune, rele, esti o luptatoare .

Apropo de tuse - este si din cauza poluarii din intregul oras, asta o stiu de la un medic. Hai sa ne mutam cu totii in varful muntelui sa crestem oi . Ce bine ar fi daca ar fi asa de simplu, din pacate nu este...

Va pup si va doresc o saptamana linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna fetele,
Chiar daca nu am mai intrat de ceva timp, v-am citit, sunt la zi cu noutatile si nu ma retrag.
Imi pare rau de Romana si Pojo. Poate totusi vor reveni.
Amik - Va tinem pumnii, sa dea DD si sa se infirme diagnosticul.
Addiana - Cu intarziere, vine ai venit!
Noi suntem bine acum. Am cam tras-o si noi, ca marea majoritate, cu tusea, otite, dar acum suntem sanatosi. In we Calin a avut multe petreceri (2 sambata si una duminica) si in sfarsit a reusit si el sa se distreze, ca in ultimele 2 luni am ratat multe ocazii datorita racelilor. De cate ori planificam ceva, ca un facut sambata dimineata ne trezeam cu febra peste 39.
Saptamana aceasta speram sa facem si o mica escala la munte, asta daca avem liber, ca inca nu se stie. Astazi speram sa se confirme zvonurile pozitive. Noi suntem si pozitionati strategic, adica chiar langa Amb. Americii, iar cladirea noastra (Teatrul National) va fi inchis, cu multi lunetisti de paza. Parcarea este goala de vineri, iar din Dr. Taberei cam greu cu mijloacele de transport in comun.
Va doresc la toate o saptamana lunga si frumoasa. Multa sanatate bolnaviorilor.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Maadi, ma bucur ca ne mai dai vesti . Lucrezi la TNB? Cand mai joaca Don Quijote?

Daca tot suntem la capitolul "prezenta": Marox, romana_74, Magda, Claudya, alinuta? Ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

hop si eu..am auzit ca faceati prezenta!nu ca m-ar da cineva pe mine la disparuti, dar...
si eu m-as muta in varful muntelui, dar fara sa cresc oi!
si noi o dam dintr-o viroza in alta....acum iar a inceput eliza cu tusea.am bagat-o repede pe aerosoli si panadol si sper sa-i treaca.nu mai vreau!
in rest, nimik nou pe frontul de nord (al capitalei).
tuturor si o saptamana buna.
crisa - ziceai ceva sa ne vedem??????

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salutare dragi mamici,

am reusit sa ne mutam. A fost cea mai obositoare chestie pe care am facut-o pana acum, dupa trecutul de la 0 copii la viata cu urlatoarea de Ana.
Am crezut ca o sa innebunim, divortam, dam cu capul de pereti, luam campii si restul. Dupa o inundatie in prima zi ca proprietari, stricat camionul de mobila pe bulevard, Matei vomitand cu bulbuci pe mocheta noua si alte peripetii suntem acum la casa noastra, inapoi la munca, cu o parte din lucruri despachetate si copiii la noua scoala, respectiv noua "tante". Speram sa fie toate bune cu tantica lui Matei cea noua, care pare foarte simpatica dar plina de personalitate, deci sper sa se iubeasca cele doua personalitati si sa nu faca explozie.

pe curand,
madishor dintre cutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

Madishor, in stilul caracteristic parca pt cateva secunde v-am si vazut cu toate peripetiile,,,

Gaby, it's just the begining, welcome to the club! Eva deja are probleme mari cu imunitatea, Taisia are o luna interdictie de mers la gradi din cauza de bb varza. Deja la noi problemele se pun mai mult decat serios in sensul ca Eva datorita imunitatii scazute a cules cam tot ce era de cules si mai mult decat atat si vom face tratament nusestiecat cu o gramada de medicamente. Am in bucatarie un cos de lemn plin cu medicamente si mi se face rau de fiecare data cand ma uit la el. In rest toate bune.

Asa ca Dana, atunci cand gasesti optimismul ala fie-ti mila si da si pe la noi.

Pana acum 2008 la noi a inceput asa: am facut Revelionul cu niste prieteni - pe 1 am fugit acasa ca Eva avea 39. Intre timp Eva a harait si tusit vreo doua luni si a fost suspecta de astm, a facut 2 otite si alte cele....
Barbate-miu a avut un accident in care sofer era cel pe care trebuia sa-l cununam in februarie si care a fost cu noi de Revelion. Un coleg de-al lui (tot de la Revelionul de pomina) a murit in acel accident. Restul lumii a scapat printr-un noroc teribil, zburand pe geam cativa metri pe camp. Si al meu printre ei evident...
Apoi a murit fina mea de care eu eram f atasata si la care apelam de fiecare data cand aveam nevoie de sfaturi in legatura cu sanatatea copiilor....De 1 martie un var primar de-al sotului. De 8 martie ma intrebam deja cine mai moare. A murit vecinul de langa noi.

Si continuarea cu sanatatea astora care e in pom...cu socru-miu care a fost internat vreo 2 sapt pentru pancreatita etc etc...

Sa va spun ca m-as inchide in casa si as iesi la anul?

Poate au fost doar coincidenta dar totusi!!

Cine are chef de o intalnire in grup? Promit sa nu dau foc la restaurant sau sa vin cu vreo tornada dupa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

inca traiesc! si mai am si 2 copii! viata e minunata! apas cu mare grija pe taste in speranta ca anna nu ma va auzi si va mai dormi macar jumatate de ora. alex a adormit si ea (rapusa dupa prima zi de scoala de dupa vacanta). e liniste, am terminat de strins iuresul din casa, am reusit sa indes si un snitel pe git, sint happy. si dau cu spor in tastatura. peste o ora si ceva o iau de la capat: se trezesc fetele, papa, o las pe alex la gym si o iau pe anna la o plimbare, venim acasa si i le plantez sotului pe amindoua in brate, si ma apuc iar de smotru, basca incerc sa fac si un dulce ca alex are dimineata play-date si se impune un tea-party, si uite-asa zilele trec...si ma uit la anna si nu stiu cind a aparut si cind a crescut, de alex nu mai zic, dar una peste alta sint fericita. adica o fericire de aia de ma simt asa bine (desi sint capiata de oboseala) si ma bat singura cu palmuta pe spate si-mi zic iarasi "buna treaba facusi alino!"
sint atit de diferite fetele mele! daca alex era bebelina dulce si linistita, anna e dulce dar iute tare de picior. anna e bebelusul temerar, n-are nici o retinere, nici o teama, pentru ea nimic nu e greu sau imposibil de explorat. si ca sa fie tacimul complet, are o limbarnita si toata ziulica turuie pe limba ei. inca nu merge in picioare, dar o gasesc prin toate colturile. se cearta cu televizorul, se ridica si da din poponeata daca aude muzica ce-i place, ia din nou pozitia soldat in transee si prinde viteza, chiuie intr-un mare fel cind da nas in nas cu pisica, se catara peste tot si peste toti, o trage pe alex de par daca se nimereste in zona, tipa, cinta, maraie, e dulce si o iubesc de mor. si chiar daca la sfirsitul zilei cad lata, sau dupa 10 minute de cuibareala in pat cu-n ochi la televizor anna vocifereaza ca si-a pierdut suzeta, tot la fel de mult o iubesc. ce bine e sa ai copii! ce daca alex toata iarna a adus de la gradi tot felul de minunatii, anna bucuroasa le primea pe toate: 2 bucati infectie la ureche - una dupa alta-, raceli cit cuprinde, nas infundat si mucisori pina in barbie, plus dintii care ne dau de furca...nu pot sa ma pling ca n-am o viata plina! dar uite-acus vine vara, si va fi soare si frumos si multa zbenguiala afara, si anna va merge si sper eu asa ca va fi mult mai usor.

s-a trezit. ma miram. va pup pe toate!

Mergi la inceput