Juniori de iunie-iulie 2003 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
Magdone spune:
Hai ca m-am lamurit si eu, oricum pacat. Romana, suntem aici cand te hotarasti si poti sa revii
Dana si eu sunt tare curioasa cum o sa fie aici la nastere, tot ce sper e sa nu ma mai doara spatele asa rau, om vedea.
Crisa
eu nici n-am nascut si deja ma gandesc unde sa mergem la vara, oricum nu prea departe, dar de iesit undeva trebuie musai
Magdone 30+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
addiana spune:
si eu vreau in turcia, dar parca as merge fara fete! anul trecut am fost la mare la noi cu tot cu soacra si tot mi s-a parut greu...mai ales drumul...
crisa deci asa...cine are grija de casa??!!! lui tudor!
prietena mea, Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate participa la concurs! daca va plac pozicile, votati-le! va multumesc si va
gabitz78 spune:
diana - votat pozicile. si noi o "stim" pe miha....virtual...
magdone - faci epidurala?
pupare mare.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
anamaria spune:
hai ma fetelor, ce spuneti, si mihaela (pojo) si-a facut valiza?!
eu sunt fix aeriana, n-am fost pe faza cand s-a intamplat ce s-o fi intamplat! nu vreau sa insist inutil, inteleg ca e decizia fiecaruia, doar ca dintre toti de pe forum v-am simtit mereu ca pe 'familia apropiata'...
eu scriu si pe la alte subiecte, dar ma simt 'anonima'; aici ne stim de atatia ani, cu veselii si tristeti, cu bune si rele, cu probleme si rezolvari...
va pup pe toate
PS doftora l-a gasit perfect bine pe tudor ieri; cand s-a intors mi-a zis fericit: 'mami, doamna dr a zis sa mai stau cu mamaie pana saptamana viitoare! si mi-a dat voie sa alerg si sa ma duc cu bicicleta si sa beau cola (in fine, femeia doar i-a dat voie sa bea bauturi acidulate... da ce sa faci daca copilul a inteles coca-cola???)
Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
gabitz78 spune:
anamaria - hehehe...ce ti-e si cu copiii astia!cola zici?ntz...ntz...
ma bucur ca e bine.
addiana spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
diana - votat pozicile. si noi o "stim" pe miha....virtual...
anamaria ma bucur ca tudor e bine! si la noi orice suc cu acid e coca cola!!!
gabitz78 spune:
deh, fi-miu nu stie de coca cola decat din reclame. n-a baut niciodata pana acum...si sper sa nici n-o faca prea curand. numai mizerii contine!
addiana spune:
nici raisa n-a baut cola pana acum , dar denisa da...si nu ca i-am dat eu...ci mereu cand mergem prin vizite se gaseste cate un nene sau o tanti binevoitoare care spun "da' lasa copilul sa bea, ca doar nu moare dintr-o gura de cola" sau mai rau "lasa copilul sa ia o gurita de vin/bautura alcoolica ca nu pateste nimic...nu vezi ca ii este pofta!!!!"
dar deja a invatat si ea ca nu e voie si cand cineva o serveste cu cola spune "nu am voie sa beau ca ma doara burtica! nu e bun pentru copii!"
gabitz78 spune:
quote:
Originally posted by addiana
nici raisa n-a baut cola pana acum , dar denisa da...si nu ca i-am dat eu...ci mereu cand mergem prin vizite se gaseste cate un nene sau o tanti binevoitoare care spun "da' lasa copilul sa bea, ca doar nu moare dintr-o gura de cola" sau mai rau "lasa copilul sa ia o gurita de vin/bautura alcoolica ca nu pateste nimic...nu vezi ca ii este pofta!!!!"
dar deja a invatat si ea ca nu e voie si cand cineva o serveste cu cola spune "nu am voie sa beau ca ma doara burtica! nu e bun pentru copii!"
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
gio spune:
hello,
pe mine m-ati pierdut cu Romana si Bobi, fie cum vor ele...
vroiam sa-i raspund lui Madic - sper ca tu m-ai intrebat. Idr se face pt a vedea daca exista anticorpi antiTBC din organism (prin vaccinare BCG sau prin contactul cu o persoana infectata). Se interpreteaza in functie de dimensiuni si induratie (cat de umflat este, ce aspect are etc). Prezenta unui IDR pozitiv nu inseamna neaparat ca ai luat boala, ci ca ai venit in contact cu cineva bolnav. Daca ne-am face noi IDR, 80 % l-am avea pozitiv. La copii e cu totul altceva. Mai bine fa-i daca sunt atat de multi copii care tusesc la gradi, insa de obicei chiar daca aveti vreun purtator in grupa, bacilul se da numai de la adulti la copii;copiii nu se infecteaza intre ei.
Noi cautam bona, se ofera cineva?In rest am avut o perioada mai naspa, poate am mai mult chef de povestit data viitoare.
Va pup