Juniori de iunie-iulie 2003 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

hihi! salutare!

dana, la fel si alexandra mea: purtam numai "ciorapi lycra" si fustite/rochite. de cand stau acasa am mai mult timp sa o motez dimineata si e tare mandra si admirata!

eu sunt foarte bine, in cateva zile intru in cea de-a sasea luna de sarcina. ma simt energica (in cele mai multe zile), am dureri de spate care ma cam enerveaza... de azi intr-o saptamana mergem la eco morfologica si am mari emotii.

mai putin bine se simte tenul meu care arata ca bombardat in ultimele zile. aproape ca mi-e rusine sa ies din casa. eu nu m-am mai confruntat cu asa ceva never ever si nu prea stiu cum si ce sa fac sa imi treaca bubele mai repede!

va pup si va urmaresc cu drag!

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003) si Junior (DPN septembie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

buna fetele,

Sa urez si eu LA Multi Ani Fredului, care e un frumos, si Annei!

Va tot citesc, mai greu cu scrisul.

Noi suntem bine.

Andi e shutz si shmeker, nu a mai avut probleme cu raceli sau asa, suntem foarte multzmitzi. A invatat singur sa citesca, si cu litere mici de tipar. E cam obraznicutz pe la gradi, am convenit ieri ca daca mai e pedesit la gradi, duce cate o jucarie de acasa.

Mergem la mare la sf lui mai, si apoi il trimit cu gradi in tabara.

Io saptamana viitoare ma duc la Budapesta, si dupa mare in Slovenia.
Altfel e muuult de munca, si tocmai mi s-a mai propus un volum in plus, vine sesiunea, am fost la aerobic vreo 2 luni, deocamdata fac pauza da' nu mai mananc paine , dar per total e bine.

O sa am si eu o nepotzica zilele astea, abia astept sa o vad.

Pup burticile, copilasii si mamicile (in acesta ordine).

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Helooooo, anybody home ?

Ce faceti, fetelor, mai era un pic si treceam pe pagina 2, tocmai acum, cand mai e putin si incepem sa-i sarbatorim pe copii...

Stiu ca parca e mai greu sa ne mobilizam zilnic, acum ca nu mai avem intrebari existentiale de tipul : cati ml de lapte tre' sa bea seara, sau cata carne ii punem in supa , dar ceva-ceva gasim noi sa aberam pe aici.

Spre exemplu eu: ca tot ma plangeam de Mariuca si rosul unghiilor - Anamaria mersi de incurajarea sa am rabdare pana-o creste - l-am trimis pe taica-su sa ia un ardei iute din piata, pe care l-am lasat ostentativ pe masa din bucatarie.
Cand l-a vazut Mariuca, a avut oarecum un soc, dar apoi imi tot zicea ca ea vrea sa-l guste, si eu o tot indemnam sa muste din el, si vede ea apoi. Tot asa pana aseara, cand s-a hotarat brusc sa-l incerce. Si musca o data si-mi zice: mami, nu ma ustura de loc, mai vreau . Zic (sperand ca totusi-totusi s-o intampla ceva): mai musca tu o data si-ai sa vezi. Mai musca copilu' o data si: mami, tot nu ustura, m-ai pacalit . Concluzia? nu stiu cum, dar sotul meu a reusit sa cumpere singurul ardei neusturat dintre cei usturati , asa ca s-a dus naibii si planul asta. Nu mai imi ramane decat oja amara...

Voi ce mai faceti? Sanatosi toti, voinici?
Magda - ai nascut, sau mai avem de asteptat ?

Va pup si ne mai auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

ieri am avut lectie deschisa la matematica la grupa lui tudor, la camin. au fost niste draguti, au raspuns corect a toate intrebarile si au luat premii ciocolatele kinder (cate una si pt fratiorii mai mari prezenti )
dupa ce s-a terminat lectia, l-am intrebat cu oarecare repros de ce nu a ridicat si el mana mai des, ca stiu sigur ca stia raspunsurile corecte... la care el: 'pai tu n-ai auzit pe doamna ca nu intreaba de 2 ori acelasi copil?! am raspuns 1 data si gata!'

la finalul lectiei ne-au anuntat rolurile pt serbare, el este 1 pitic din Alba ca Zapada; acuma trebuie sa vad de unde-i fac (rost) de costum!

sambata am fost cu ei la bucuresti, cu parintii mei. ne-am intalnit cu niste rude venite in vizita in Ro din Spania, dupa care am mers cu vaporasul prin herastrau. a fost prima lor calatorie cu vaporul, si le-a placut la nebunie! speram sa trecem si prin ecluza, dar din pacate era in revizie...
in timpul plimbarii au vazut incula copiilor, cu jucariile gonflabile, asa ca m-au pus sa ii aduc si acolo, cu prima ocazie!

seara i-am dus la noua fantana arteziana din pitesti, cu joc de lumini si muzica, zici ca apa 'danseaza'... e un spectacol reusit!
copiii au stat chiar in fata, langa fantana, si cand am plecat tudor mi-a zis ca el n-a scos o vorbulita tot timpul 'spectacolului' (vreo 20 minute) si ca i-a placut foarte tare! cred ca se credea la vreun concert la Ateneu...

madic - asa si bogdan al meu, chiar ii plac ardeii iuti... in fine, din astia 'soft', cum il descrii si tu pe-al tau!

Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

N-am nascut, n-am nascut inca desi nici mult nu mai am dar parca vad ca si sarcina asta o duc pana dupa termen, asa le place copiilor mei sa stea cat mai mult in burta:))

Nu fac mai nimic toata ziua, mai mult pe soferul:) il duc si il iau pe Razvan de la gradi, nani la pranz, niste mancare, curatenie asa cat se poate si apoi la 5 mergem sa-l luam pe tati de la servici si gata ziua! nici nu stiu cand trece. dar ce bine e
Razvan saracul de atatea discutii in casa mereu ne intreaba dar cand vine bebelusul?? ca el vrea sa-l vada, si parac si eu incep sa am emotii si mi-e frica.
Fetelor care ati nascut si a doua oara va rog sa-mi spuneti ca a fost mai usor si a mers mult mai repede:)

O intrebare: cate dulciuri dati voi copiilor? ma intereseaza asa pe zi ce cantitate mananca al vostru copil ( 2-3 bomboane, bucatele de ciocolata etc, si nu-mi spuneti ca nu mananca deloc eu nu stiu ce sa-i mai fac lui Razvan ca ma dispera, deja nu mai cumpar nimic sa n-aiba de unde cere.

Vroiam sa mai intreb si de fetele care n-au mai scris demult, ce-o fi cu ele Ioana, Magda, Aditzu, Martta chiar asa ati dat bir cu fugitii? macar acolo 2 vorbe.

v-am pupat!

Magdone 38+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Magda, raspund repede prezent, ca sa nu fie prea tarziu ;): la mine a doua oara a fost exagerat de repede - 20 minute de la injectia de inductie pana la Matei. Nu stiu cum ar fii fost daca era totul natural. Altfel a fost mai intens (a se citi dureros), dar tinand putin a fost mult mai bine ca prima data.

Cat depsre dulciuri - Matei mananaca atatea cat reuseste sa ne induplece sau sa fure. Ar manca numai dulciuri si ne straduim sa nu tinem bomboane in casa, macar daca are chef de ceva bun sa ia un iaurt cu fructe/mar etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Magda si eu cu raspunsul repede : 20 de minute de cand am ajuns la spital. Mai mult au durat formalitatile si mai aveam putin si nasteam in lift. Si la mine a fost mai intens si mai dureros, dar a trecut repede .

Anamaria, si eu am fost ieri la gradi, la lectia deschisa la engleza. De stiut stiu si ei destul pentru varsta lor, dar sunt extrem de neascultatori. Spre surprinderea mea Maria a fost cea mai obraznica . Chiar nu ma asteptam. A reactionat asa si datorita prezentei mele, dar totusi eu o credeam cuminte . Imi era teama ca e prea timida, ca nu vorbeste, ca e introvertita... da de unde, ca a fost tocmai invers: vorbea neintrebata, facea pe dos decat ar trebui, anunta de fiecare data ca stia si ea tot ce spuneau ceilalti. Eu m-am facut rosie, verde, albastra... mai ales ca o tineam intr-una la educatoare ca Maria mea nu e sigura pe ea, nu are curaj sa vorbeasca, sa isi spuna punctul de vedere, ca e intimidata de copiii mai mari.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Magdone la mine e dezastru cu dulciurile. Din pacate mai ales cea mica le-a prins rau de tot gustul si cum se scapa la frigider, cum se autoserveste . Daca ar fi sa fac o medie, probabil ca mananca un pic de ciocolata la 2-3 zile (in special din aceea de copii), dar in afara de asta mananca si buscuiti, si croissanti, si muuuulte cereale. Bomboane incerc sa nu le dau, alea mi se par cele mai nocive pentru dinti.
Aseara am pus lacat la frigider (la propriu, am blocat usa) si a fost dezastru de urlete .

De fapt nu ma plang ca mananca bine, dar as vrea sa nu bage in ea chiar non stop in mod dezorganizat.

Amandoua mananca mai bine si ce ma bucura este ca le plac mult fructele. Le-am dat multe capsuni si pepene galben si nu se satura. Sofia mananca si rosii, castraveti, ardei, Stefania numai salata verde dar tot e un inceput.

Noi avem carnaval pe 30 mai, toata grupa vor fi personaje din 101 dalmatieni. Iar pe 10 iunie avem spectacol la balet, si e o zi foarte incarcata, cu vreo doua repetitii... sper sa nu se nimereasca si serbarea la gradi tot atunci .

Am show in fiecare dimineata cu imbracatul pentru gradi, nu mai vrea decat cu ce ii place ei, si isi alege cele mai elegante fuste, care chiar nu merg la gradi . Azi am tuns-o si pe Sofia, dar numai un pic, transpira infiorator si daca era dupa mine o tundeam la 4-5, dar nu ma lasa sotzul (of corz). Vad cum se prezinta si poate o tund mai tarziu de tot.

Sunt de milioane fetele mele cand se joaca impreuna. Acum cateva seri le spalasem pe dinti si le pregatisem de culcare, numai ca au mai ciugulit cate ceva de pe la bucatarie, asa ca Stefania foarte cuminte a luat periuta de dinti a Sofiei si a inceput sa o spele ea pe sora-sa pe dinti. Si Sofia statea, nu avea treaba.

Se catara dupa sora-sa pe toate toboganele, si e foarte ambitioasa, nici nu se lasa ajutata, vrea sa faca totul singura.

Apropo ca e pe aici un topic cu activitati de vacanta, voi la ce v-ati orientat? Eu am inscris-o la un curs de pictura de doua ori pe saptamana si vom merge si la inot, tot imi cere in ultima vreme.

Va pup si va doresc un weekend placut, noi plecam din Bucuresti pana marti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

salutare.
magdone - stef mananca o bombonica sugus(caramea) cand vine de la gradi si una inainte de culcare.biscuiti rar, ciocolata rar.
stef nu va avea serbare de sfarsit de an, educatoarele ne-au zis ca vor face o lectie deschisa la care vor asista si parintii.
acum stef e cu ai mei la tara, eu sunt singura cu eliza.
despre nastere nu stiu ce sa zic, eu am facut cezariana...
pupici dulci tuturor si multa sanatate.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Magda - ma grabesc si eu sa-ti raspund, poate-poate ai timp sa te 'imbarbatezi'.
tudor s-a nascut programat, intr-o zi de vineri 13 si-mi era cam teama dpdv superstitios...
am plecat de-acasa la 8.45 (fara absolut nici un simptom dureros asistenta de la Registratura m-a speriat mai mult (cica "Doamna, da cu un asa copil mare, si sunteti atat de mica, cum de nu va face cezariana???" zic 'habar nu am, pp ca daca cel mare a iesit asa, va iesi si asta!'));
cred ca pe la 9- maxim 9.10 am ajuns la sectia de nasteri, dr meu era in plina campanie de cezariene, asa ca m-a consultat o moasa - m-a ascultat cu palnia aia caraghioasa, si-a luat o mina grava zicandu-mi: 'nu-mi place cum se aude, daca sunteti de acord pana vine dl dr eu fac ce trebuie ca sa provoc nasterea...' am acceptat, desi dupa aceea m-am tot gandit c-am fost inconstienta, daca apareau probleme?!
mi-a rupt membranele, mi-a facut cateva injectii cu calciu si m-a trimis in sala aia cu paturi - cred ca m-am 'instalat' in pat pe la 9.20;
m-a durut foarte intens, 100% mai tare decat la bogdan (la care n-am simtit nimic ) si la 9.35 i-am vazut putzulica Ralucai (pt cele care nu mai tineti minte, asa se numea tudor la mine-n burtik...)
in total m-a durut cred ca maxim 15 minute, nu m-a taiat si nu m-am rupt, ce sa mai vorbim, nasterea ideala!

despre dulciuri ce sa spun, noi suntem pe undeva prin coada clasamentului cu copii cuminti! in general incerc sa limitez dulciurile la 1 ciocolata kinder/ zi, sunt putine zile cand uita sa-si ceara 'portia'. cand li se ofera ocazia, baga bomboane la greu - insa doar de ciocolata, cu lapte/ alune. altfel de bomboane nu le dau voie.
cred ca tot la dulciuri se incadreaza si zaharul - mananca in perioada asta destul zahar cu capsuni (adica nu capsuni + zahar, ci fix invers, dpdv al proportiilor)
a, si gogosi - d-alea pliiiine de ulei, din comert
din pacate, la fructe se inghesuie mai putin... le mananca mai mult siliti!

Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput