Juniori de iunie-iulie 2003 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetelor, e cam groasa daca ziceti ca asa de repede...eu nu stiu cand am timp sa ajung la spital daca ma apuca asa...nu e departe spitalul dar totusi, sper sa se intample in weekend Chiar ieri am vorbit cu doctorul si tot il intrebam daca nu e prea mare copilul bla bla, si zice ei daca l-ai nascut pe primul asa mare o sa-l nasti si pe asta.

Cu dulciurile e clar si al meu ar vrea non-stop deci trebuie sa fiu mai ferma in ciuda urletelor, dar si eu ma bucur ca mananca si fructe si legume.

Apropo de activitati, si eu ma gandesc sa-l dau intr-o tabara de asta la vara, aici sunt si tabere numai de zi, cum ar veni il duci dimineata si il iei seara. nu-l lasi sa stea peste noapte. Chiar am gasit una unde fac dimineata fotbal si dupa amiaza inot. sa vedem, dar cred ca trebuie sa-i mai gasesc una ceva cu bataie , karate sau box ca e jale cata energie are si trebuie sa o consume undeva.

Magdone 38+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

magda - stai linistita ca ajungi tu la spital...
sa ai nastere usoara si te asteptam cu vesti bune!

Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Magdone, ca sa raspund la apel, scriu si eu cateva randuri, desi nu am prea multe noutati si nici o stare de spirit corespunzatoare.
In primul rand, iti urez si eu nastere usoara si bb sanatos!
Copiii sunt bine. Intentionez sa-l inscriu pe Vlad la tennis, 2 sedinte pe saptamana. La gradi despart cuvintele in silabe, apoi numara silabele. Personal cred ca faceam asta in clasa intai. Incep deja sa ma simt decrepita:)

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
magdone - nastere usoara si bb sanatos!
martta - wow.ce invata copiii nostri...
pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Martta - in aceeasi serie cu ce fac copiii nostri la gradi, fiul unei colege, care e mai mare cu 6 luni decit ai nostri, are teme peste week-end, in care spre exemplu trebuie sa calculeze "cit plus 4 fac 5?...Inutil sa mai spun ca si mie mi se pare absolut ciudat ca un copil de 5-6 ani sa faca asa ceva, dar se pare ca asta e "trend-ul"

Am fost in w-e in Vama Veche, cred ca nu am mai fost pe acolo de 5-6 ani, dar e neschimbat, acelasi proiect in lucru, aceeasi lipsa de orice sistematizare, aceleasi strazi prafuite, aceeasi chelneri impertinenti, parca-parca acum e mincarea mai ok si gasesti peste (altceva decit hamsii) de mincare. Luca s-a distrat de minune, am fost intr-o gasca de vreo 30 oameni cu 4 copii, s-a jucat , s-a bronzat si ieri era nefericit ca plecam. Ma uit la el si ma minunez cit e de mare, si ce simplu e totul acum - sta pina noaptea, maninca (aproape) orice, intelege cind trebuie sa stea cuminte, poarte discutii cu lumea din jur - baiat mare are mama! Si baiat mic, care a stat acasa ca era mucos si are o conjunctivita de vreo citeva zile, si numai niste nisip ii mai lipsea din ochi.

Saptamina viitoare baietii mei pleaca la mare cu bunicii, la vesnicul program social (care nu mai e chiar asa social la 1 milion/camera/noapte), dar ptr prima data pleaca amindoi copiii si toti 4 bunicii (plus nepoata-mea cea creata), sint tare curioasa cum se vor descurca si intelege in aceasta formula, sper ca totul sa mearga bine si sa repete experienta. Asa ca daca sinteti amatoare, eu saptamina viitoare vreau sa ne intilnim

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Fetele, va citesc asa pe diagonala ca tre' sa fug cu aia mare la doctor - o raceala ma rog.

Magda, tot n-ai nascut :D??

Adresa la blog n-o stiu....n-am scris decat putin, ...asa ca...

Dana, m-a infiorat un pic ce-ai povestit tu; cineva acolo sus clar va iubeste!!!

Vroiam de fapt sa-i scriu lui Madic ca in principal acum merge si cu alte mijloace s-o dezvatati - gandeste-te bine de ce face asta, eventual intreab-o. Poate cand se plictiseste - poate la gradi, e sub/suprasolicitata, poate o deranjeaza cineva/ceva, e prea obosita, etc etc, si da-i o al;ternativa pt atunci cand ii vine sa faca asta. Nu stiu, gandeste-te ce anume. Sa-i cumperi ceva sa poarte cu ea, gen niste margelute pe care sa le poata "jumuli" sau orice altceva e acceptat "social". O sa vezi ca o sa renunte in curand. Nu i-o taia din start cu oja sau altele pe deget pt ca nevoia oricum ramane si va incepe sa faca altceva sa si-o satisfaca. (acu' tre' sa intelegeti limbajul de 9595 ca doar ce am fost la un curs pe analiza comportamentala).

va pup fetele si asteptam vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
ma bag la intalnire saptamana viitoare!!!!!!!!
stef a devenit obraznic, raspunde, ma ingana....imi vine sa-l iau la 7 metri...
si ai vostri fac la fel?

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Gabi - you made my day cu asta :

quote:
si ai vostri fac la fel?

Pentru ca aseara eram gata sa cad in depresie vazand cum se comporta fie-mea de la un timp, iar tu mi-ai dat speranta ca e o etapa, ca nu doar a mea e dusa pe aratura. Eu am tot dat vina pe noua bona, ca e muuult prea permisiva, ca o rasfata si nu-i refuza nimic, iar eu am ajuns "zbirul" care incearca sa se respecte regulile stabilite.

Acum, citind raspunsul dat de Gio privitor la alternativa la rosul unghiilor, imi dau seama ca poate si eu sint cam stricta in ceea ce priveste regulile, si ma gandesc daca n-ar fi cazul sa mai slabesc "latul" un pic, poate ne mai relaxam si noi. De fapt problema cea mare e la mine, eu sint mult prea exigenta cu mine in primul rind, apoi cu cei din jur, si greu accept ca cineva s-o ia pe alaturi, odata ce exista niste reguli.
Hai, c-am dat-o in cabinetul psi, dar trebuie sa ma intelegeti si pe mine, sint singura cu fie-mea de miercurea trecuta, Dan e intr-o delegatie, si mai am un pic si ma urc pe pereti, of course, din cauza copilului .

Daca se pune de intalnire saptamana viitoare, si eu vin, dar va rog s-o facem intr-un loc relativ usor de ajuns, sa nu bananaim mult pe drumuri... Si daca ne vedem, Gio, tine-mi un loc langa tine, sa-mi mai spui si mie ce-ai mai facut la curs, ca am inceput sa cred ca tare mi-ar trebui si mie un curs de cresterea copilului, deoarece ma simt din ce in ce mai depasita de situatie...

Hai, va pup, ca am o mare sedinta, dar n-am rezistat sa n-o pup pe Gabi, cand am vazut ca nu eu am luat-o razna, ca mai sint si alti copii (cam ) ca noi.

Ultima perluta : mami, sa stii ca eu am vrut sa mananc in bucatarie, dar Steluta mi-a spus sa mancam in sufragerie, la desene. Si tu, nici n-ai venit bine acasa si ai si inceput sa ma certi!

Madi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

quote:
Originally posted by gabitz78

neatza.

si ai vostri fac la fel?

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

subscriu !
si tudor este obraznic si recalcitrant, nu coopereaza deloc, face numai trasnai... in plus, daca eu insist sa-l cert/ pedepsesc imi spune invariabil "nu te mai iubesc, nu mai vin la tine acasa niciodata" ca sa nu mai zic ca daca devin prea exigenta imi da si una , asa, prieteneste...
pe deasupra, e un maaare smecher - daca face ceva ce nu are voie, gaseste instant pe altcineva din cauza caruia s-a intamplat asta (fie ca e vb de frate-sau, de vreun bunic/ parinte, evident altul decat cel care il cearta )

in alta ordine de idei, ieri am fost cu el la magazin, sa vorbim pt inchirierea costumului de pitic pt serbare... l-a si probat, daca i-ati fi putut vedea fata cand se uita in oglinda !

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Fetele va pup pe toate
Parca l-ati descris pe Calin. In utimul timp este ceva de groaza.M-ati mai linistit, ca deja incepusem sa ma gandesc in fel si chip, ce este de facut. Cunosc replicile de genul "nu mai sunt iubirea ta, of mami aceasta, ma enervezi, of ce zile groaznice, ce-or fi patit parintii mei", precum si inghionturile mentionate de Anamaria.
Mai nou, din copilul timid si cuminte cu ceilalti, a prins curaj si la gradi si la antrenamente, raspunzand obraznic si nefiind ascultator.
Gio - cred ca ne-ar prinde bine experienta ta in analiza comportamentala.
Va pup pe toate si o saptamana linistita sa aveti.
Maadi si Calin

Mergi la inceput