Strumfi de iulie-august 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 8
Diana2007 spune:
Greutate 76.00 sunt "in trend" dar recunosc ca deja mi-am facut un obicei ca martea seara sa nu mananc mare lucru si sa fac si ceva exercitii ca sa nu am surprize neplacute miercurea dimineata.
Am trecut cu bine de vizita la neurolog, nu a gasit nimic in neregula, gestul pe care il face cu capul si de care ne era frica sa nu fie ceva grav pare sa-l faca pentru ca ii place lui asa, sau il reconforteaza, Dumnezeu stie. Despre tic se pare ca e prea devreme. Noi speram sa treaca cu timpul si daca nu, il vom iubi mai mult pentru acest gest "special" al lui, ca tot venea vorba despre ce are copilul nostru mai special.
Asteptam totusi si rezultatul la EEG, care a fost o experienta "traumatizanta" si pentru Victor si pentru mine dar macar am facut-o ca sa inlaturam orice temere legata de eventuale convulsii sau epilepsie.
(Anya, sa stii ca aici nu-i adoarme inainte, a urlat saracutul zece minute pana i-a pus claia aia de fire pe cap, dar apoi mi l-a dat sa-l pun la san dar nici acolo nu a adormit, cu tot cu lumina stinsa, muzica de bebelusi in surdina, bine macar s-a linistit si inregistrarea a iesit clara din ce mi-a spus tehniciana.
Bine ca a trecut ... Pana la urmatoarea "frica", asa e cand ai bebelusi/copii/adolescenti, nu te linistesti niciodata.
Multumesc oricum pentru sustinere, stiu ca intotdeauna un gand bun si un cuvant la DD fac mai bine decat toate vizitele pe la doctori.
Pana la cantareala viitoare, va uram spor in toate si nu in ultimul rand, sanatate !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
stefania_97 spune:
Diana2007 felicitari pt vestile bune!!!
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
Amethyst spune:
quote:
Originally posted by stefania_97
Fetelor mai stiti ceva de Amethyst?
stefania, suntem ok, esti draguta ca intrebi de noi, uite ce ma framanta pe mine
in rest, nu am avut chef de scris pe forum, doar am citit. Si am din ce in ce mai putin timp disponibil pentru ca Jasmi e foarte solicitanta si nu ma lasa la calculator
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
mychydutza spune:
* inventia number one a secolului: masina de spalat!
* diana ma bucur sa aud vesti bune! imi imaginez ce emotii ati avut.
* alina.a nici andrei nu se ridic in 4.cum sunt si copiii astia, a ta nu vrea sa suga, pe al meu nu stiu cum sa-l fac sa mance si altceva inafara de tzitzi. m-a capiat cu suptu de 6-7 ori pe noapte.
lori , felicitari pt tractiunea 4x4!!!!!!!
*mihaela*
Amethyst spune:
quote:
Originally posted by stefania_97
Care credeti ca e cea mai buna invetie a secolului XX?
nu ma pot hotara la una singura, ar fi: masina de spalat, otelul inoxidabil, primul film in care actorii vorbeau, banda FM, sondajul de opinie, calculatorul, cartea de credit, pilula contraceptiva, primul satelit artificial, internetul, fibra optica...
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Diana2007 spune:
Am uitat sa va scriu ca am fost si noi in parc sambata, asta dupa ce am vazut pozele intalnirii din Bucuresti si ni s-a facut pofta de iesit afara. Iata totusi cum arata la noi o plimbare in parc
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
diane_dun spune:
quote:
salut mamici,sunt maria din medias si am o fetita de 8 ani si una de 7 luni jumate.abia acum am dat de acest site si mi se pare dragut.o sa mai postez doar sa ma acomodez cu formatul
maria ungureanu
mariy32, bine ai venit! Noroc ca te-a vazut Lavi, am "periat" jumatate din capitolul trecut ca sa gasesc mesajul tau. Sa-ti traiasca fetitele!
Lavi, multumim mult pentru ca ai pus retetele pe blogul comun! Dani a mea a ras azi la pranz 100 gr de piure de morcovi, ca niciodata, ii trimitem niste pofta de mancare si Lorinutei! Felicitari pentru ridicatul in 4!
oaana, felicitari lui Aaron pentru "mama"!
shehe, ma bucur ca ne mai scrii! Ma bucur ca Maia a papat bine azi. Am vazut pozele, saracuta, ce mica era in spital, dar s-a facut frumoasa foc!
violetan si Dani are un incisiv oblic, eu cred ca se indreapta. Cu lapticul, nu stiu ce sa zic, eu ii fac cerealele cu formula.
cris_ales, eu nu-i dau inca biscuiti fetei mele.
Vivela, mi-ai facut pofta de mare. Multumim pentru carte, ma duc sa o descarc si eu acum.
sunflower, vreau si eu ciupercuta daca nu e prea tarziu, iti dau PM. L-am admirat pe Denis, si eu zic ca semanati.
Ioana, ma bucur ca se inteleg mai bine fetele, si eu iau notite! Felicitari Mirunei pentru progresele de la gradi si tie pentru silueta!
fianna, eu am un Canon A610, nu e foarte complex, dar eu sunt multumita de poze.
alina.a, imi pare rau ca nu prea mai suge Elisa, fii optimista, felicitari pentru ca ai reusit sa o alaptezi aproape 9 luni! Ma bucur ca ai gasit scaun auto cum vroiai.
Diana2007, felicitari pentru rezultatul bun de la neurolog! Am vazut pozele din parc, ce multa zapadaaaa!
Ame Si eu vreau sa merg la mare la noi cu bb cand face un an, o sa urmaresc subiectul deschis de tine.
Lia... sper ca sunteti mai bine!
Am admirat si eu pozele de la intalnire (multumesc mult fetelor care le-au facut/postat), ce strumfi frumosi si mamici pe masura am vazut! . Imi pare rau ca n-am putut sa vin, dar urmatoarea intalnire n-o mai ratez!
Mami de Dani
aylin_tarcan spune:
monicabo, merci de intrebare. nu mananca nimic in afara de cereale, cand are ea chef banana si pere. atat atat. nu stiu ce sa ma fac cu ea. si nu are niciun program de mancare. nici tzatza nici solide.
sheherazada,maine iti zicem si noi ce greutate avem. cred ca suntem inca in concurs cu manechinele! paziti-va fetelor, ca venim din urma si noi!
alma merge prin toata casa de-a busilea cu o viteza uimitoare. si dupa ce se plictiseste gaseste chestii de se agata (gen pantalonii mei de trening) si se ridica in picioare. si vrea sa o ia la galop, dar uita ca neagatata de nimic nu poate
in schimb noaptea are program de zi, doarme cam juma de ora si se trezeste, nu adoarme la loc decat cu tzatza (ea, care daca mai tineti minte nu manca decat adormita, in plimbare sau in baie. ea, care tipa la tzatza ca la ardei iute ). prin urmare eu sunt cam praf, nu mai tin minte cand am dormit mai mult de o ora legata.
si mie mi-a placut ciupercuta!
vivela, merci. o sa iau si eu carticica
ioana, felicitari pentru greutate! tot inainte. stiu ca esti o tipa ambitioasa!
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
monicabo spune:
Wow, Diana, zapada!
Ce plimbare frumoasa si la voi!!
Petra, lasa, ca-si va face si Alma un program, in timp.
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
Timi07 spune:
Buna seara, am intrat sa va spun ca suntem rasfatati toti 3 ca doar suntem la Timisoara si avem 2 seturi de bunici si alte rubedenii care se dau peste cap sa ne faca toate mofturile si noi apreciem. Sophie e foarte sociabila, merge la oricine in brate, ce-i drept pt 2 secunde si pe urama vrea la mama sau la tata da e bine si asa...zambeste si vorbeste de dimineata pana seara. Daca nu i se da atentie tipa la lume sau daca sunt mai aproape ii trage de maneca. MAi nasol e ca nu mai avem nici un fel de program.
Va pupam pe toti si va dorim Paste fericit celor care-l vor sarbatorii duminica.
Anya fiica-mea iti multumeste pt reteta de branzica, o papa cu deosebita placere.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)