Strumfi de iulie-august 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 9
Gabrielabv spune:
servus fetele
nu am mai reusit sa intru pe aici, Dragos a fost racit si a stat acasa si bineinteles ca a trebuit sa ma ocup si de el mai mult, singurele momente cand statea singur erau cand se juca pe laptop pe jocuri
La noi a fost un eveniment important :primul dinte. Se vede si al doilea dar inca nu se simte. De mancat nu mananca mai mult de 3,4 lingurite de fructe sau legume. Nu stiu ce sa mai fac. Am incercat diverse combinatii, mai dulce, mai acru, mai fad dar nimic nu-i place.Si culmea e ca sunt asa bune mancaricile ca imi vine sa le mananc eu pe toate.Ma apuca disperarea, au trecut o luna si ceva decand ma stradui sa o invat cu altceva si nu am nici un rezultat. Lapte a inceput sa bea cam 120-160ml la o masa, deci tot putin pentru cate luni are dar arata bine.
la kg am 63,5
fug ca plange
X-ray spune:
timi esti in timisoara?poate ajung saptamana viitoare in mol si ne vedem daca vrei.sa-mi dai un pm cu un nr de telefon.
diana ma bucur ca s-au spulberat grijile,stiu cum e ,am si eu cateva "bucati de pitici pe creier" in legatura cu eli....si eu ma plangeam ca sunt 10 grade ziua la noi si voi sunteti in plina iarna nu gluma....
shehe ai o minunatie de fetita,stai linistita creste ea mare,a mea a avut cu aproape un kg mai mult dar mie mi se parea ca e cea mai mica ...si acum ii calculez caloriile sa nu ia mai mult decat media ca are 9 kg....
va multumesc pentru gandurile voastre bune.eu momentan evit sa pronunt cuvantul intarcat si sa ma gandesc la el ca atare.cum va scriam nu sunt pregatita asa ca ii ofer in continuare sanul pe care-l musca cu toata placerea....traiasca garmastanul din dotare.si daca o trec pe lapte praf trebuie sa-i iau hipoalergenic,probabil nan....
azi i-am facut fasole verde nu prea ia placut...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
stefania_97 spune:
quote:
Originally posted by Gabrielabv
servus fetele
nu am mai reusit sa intru pe aici, Dragos a fost racit si a stat acasa si bineinteles ca a trebuit sa ma ocup si de el mai mult, singurele momente cand statea singur erau cand se juca pe laptop pe jocuri
La noi a fost un eveniment important :primul dinte. Se vede si al doilea dar inca nu se simte. De mancat nu mananca mai mult de 3,4 lingurite de fructe sau legume. Nu stiu ce sa mai fac. Am incercat diverse combinatii, mai dulce, mai acru, mai fad dar nimic nu-i place.Si culmea e ca sunt asa bune mancaricile ca imi vine sa le mananc eu pe toate.Ma apuca disperarea, au trecut o luna si ceva decand ma stradui sa o invat cu altceva si nu am nici un rezultat. Lapte a inceput sa bea cam 120-160ml la o masa, deci tot putin pentru cate luni are dar arata bine.
la kg am 63,5
fug ca plange
http://gabrielabv.hi5.com
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)
Felicitari pt dintisori
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
sunflower1979 spune:
Deci fetelor, am inceput traficul cu ciuperci. Am luat 3 bucati: pt. mi_a, violetan si anamiha. Ele m-au solicitat. Sper sa le trimit maine. Vivela, n-ai pt ce; am crezut ca vrei si tu.
Alina.a, ma bucur ca nu-i nimic mai grav, desi cred ca ti-e tare greu. Ce pot sa zic decat ce au spus si celelalte fete – e bine ca ai alaptat pana acum. Adevarul e ca e greu, dupa cum ai spus tu, pt psihicul tau, caci nu te asteptai sa se intample asa repede; poate e doar o faza trecatoare.
Petra, eu nu stiu cum mai poti…fetita asta a ta si-a pus in gand sa te chinuie rau. Fii tare, ca acusica o sa creasca si o sa fiti ca doua prietene. Felicitari pt mersul de-a busilea!
Am vazut-o si eu pe frumoasa lorinush cu palarie, dar am uitat sa zic… si pe dragalasul de Laurentiu, care are lenjerie de patut ca a noastra l-am vazut.
Diana…ce bine ca s-au dus gandurile negre! Mama ce de zapada…nu mai scapati pana la vara de ea, cum zicea valen.
Diane dun, nu e tarziu pt ciupercuta, cata vreme mai sunt la Dedeman (sotul meu lucreaza acolo, doar ca la alt raion).
Of, sheherezada, ce ma induioseaza copilasii cu perfuzii si alte tuburi din astea. Mititca, lasa sa fie Maia sanatoasa, ca o sa puna ea sunculite, nu te teme.
Eu observ ca multi din copilasii nostri care au lipsuri intr-o parte, recupereaza in altele. Sma e slabuta dar mergareata, alma e agitata, dar merge si ea in 4 labe, si tot mai sunt exemple. Denis e agitat in limitele unui copil de varsata lui dar nu merge nici de-a busilea inca …
Gabriela, poate lipsa poftei de mancare la fetita ta e din cauza dintucilor.
Stiu ca mai erau multe de spus, dar ma duc sa il ajut pe sotul meu sa faca o salata orientala, ca acusi se lauda ca a facut-o doar el.
noapte buna!
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2342468775/in/photostream/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
Timi07 spune:
alina.a ti-am trimis PM cu nr de tel.
Somn usor la toata lumea!
Am plecat sa mai barfesc cu mama.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Ioana75 spune:
Lavinia, pierdeam bunatate de poza de revista cu Lorinuta cu palarie. Felicitari pentru .
Petra, multumesc. Din pacate iar nu ne putem vedea la Medicover; de ce sa stau in concediu o saptamina cind pot sa fac un curs care tine toata saptamina.
Diana lui Victor, felicitari pentru rezultatul bun si succes in continuare, sa fie totul ok. V-am admirat in poze, ce de nameti!!!
Diana lui Dani, succes cu notitele si cu implementarea lor.
Gabriela, felicitari pentru primul dinte!
Timi, bine ati revenit in romanica si Paste Fericit.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
mychydutza spune:
se simte primul dintzishor!!!!!!!!!
petra nici eu nu apuc mai mult de o ora legata de somn noaptea. dar acum am si explicatia: dintzii!!!!!!!!!!!!! hai sa urlam impreuna la Luna! (nu la luna noastra, la luna de pe cer :))
*mihaela*
lorinaoo1 spune:
Vive tu vrei sa-l pui pe Davidush sa faca sport pt silueta cum ne ameninta sotul pe mine si pe Lori, cica ne alearga prin jurul blocului Hihi, nu stie cu cine se pune, s-ar putea sa-l alergam noi pe el.
Alina.a nu stii tu ce zace in Elisa, cat potential, maine-poimaine ne scrii ca merge direct pe bicicleta , ca o vad foarte ambitioasa si isi stie interesul.
Diana felicitari pt vestile bune Faina plimbarea voastra prin zapada, dar voi cred ca v-ati plictisit de atata alb.
Diane multumim pt pofta de mancare si bravo lui Dani ca e papacioasa. Cred ca a functionat, pt ca in seara asta a papat, dar de la tati, eu am fost mai mult pe post de
Petra felicitari pt broscuta vitezomana Adevarul e ca te cam solicita Alma. Singura ta consolare e ca trece repede timpul si acusica o auzi cu intrebarea aia nebuna "De ce?"
Timi welcome to Romania , sa te bucuri din plin de revederea cu ai tai.
Gabriela felicitari pt primul dintisor
Cristina
Liaaa ce-ti face puiul?
De Paticut, mami de Miron mai stiti ceva? Ile, Otim, Jeni, Samurica???
Anto, Ghinetz, Gabiarama, Cafera, Lachione, NIkole, Nma, Witcy ce noutati mai aveti? Na ca mai am un pic si strig catalogul
Fug si eu la nani, ca acusica mi se trezeste Lori.
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
lorinaoo1 spune:
Ioana multumim
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
catralu spune:
Buna fetelor!
Nu am timp sa va citesc acum,dar voi recupera;vreau sa va spun ca operatia lui Chris pe inima a decurs foarte bine luni dimineata,iar azi il muta de pe terapie intensiva in salon.Spitalul de aici este absolut fenomenal,personalul de vis!Am trecut si eu cu bine din puct de vedere emotional si sper ne externeze curand.O sa pun niste fotografii cu spitalul cand ajung acasa;acum stau non-stop la spital.
Va pupic!