Strumfi de iulie-august 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Valen, Alina.a, ddanagh v-am votat puiutii. Suntem si noi pe acolo, la pagina 10 parca. Cine mai este sa-mi spuna, ca votez cu placere.
Sunflower1979 multumesc . Iti scriu diseara ca nu pot de la serviciu.

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

valen, imi plac printesele tale la nebunie! acum am privit tot albumul!si decorul de aici : http://www.flickr.com/photos/10388560@N04/1757911187/ multa sanatate si sa va bucure viata!

gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mersi, gogoshel! Esti tare dulce cum povestesti ce papa bufleiashul tau

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

gogosel eu as mai astepta pana sa-l comand ,trebuie sa mearga bine ca sa-l foloseasca,pana atunci spatele tau sa traiasca.drept e ca se poate juca langa el stand in funduletz,din cate am inteles de la mama ce a luat ea are ca un fel de sertar in fata unde sa pun jucarii si copilul sta langa el in fundulet si le ia de acolo,noi asa il vom folosi,la ritmul in care elisa se apuca de mers....
valen
violetan eu il fierb in lapte de vaca,cand e aproape fiert arunc laptele si il mai clocotesc in apa,dar tot tare iese.cel mai bine mi-a iesit cand l-am fiert in ciorbita pentru noi,am pus sare dupa ce l-am scos pe el.cand l-am mixat am pus si un morcov fiert si asa l-am congelat cu morcov cu tot,parca a mai "furat" din dulceata morcovului...
andreea ce as face eu(defapt m-am dotat cu ele dar elisa nu se misca in directa asta inca...)as cumpara sigurante pt prize,chestii din alea care leaga sertarele sa nu le poata trage,as inchide usa la baie si i-as da drumul in casa.asta se numeste explorare.acum vezi tu daca ai lampi care se pot prabusi le urci sus si chestii de genul asta...
va multumim de voturi!m-am gandit io sa o si "promovez" daca tot i-am trimis pozele....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

eu sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

andreea si eu l-am votat pe raducu,super nume ai pus la poza.claucia ce zice

si dupa cum am mai scris si probabil se si "vede" din postarile mele de azi sunt super happy ca mine vine mama si fratele meu pe care nu i-am vazut din septembrie,azi toata ziua am prin casa si numar orele pana ajung(vin pe cluj).fug la eli ca nu stiu ce face ea acolo dar tare mai zgrangane ceva....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

eu sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxulic spune:

Multumesc mult pentru toate incurajarile primite...va multumesc din suflet caci cam aveam nevoie de putzintica sustinere. Doctorul a zis a sunt 3 cauze de la care se pot face enterocolitele: nu i-a priit vreo papita, a mancat ceva alterat sau a mancat ceva prea rece. Aku sincer nu stiu de la ce sa fie, ca Tudor sta cu bona akas. Poate sa fie de la un iaurt scos din frigider si nelasat destul la temperatura camerei din motive de bebe mancacios sau...i-am luat un nou tip de cereale. Eu obisnuiesc sa-i dau de la Nestle si akum tot Nestle i-am luat dar cu orez si nu-s ce fructe- cerealele astea chiar vroiam sa i le scot ca i-am dat doar o zi jumate si incepuse sa se constipe. Aku nu numai ca nu este contipat dar face kk numai apa. Asta este...sper sa treaca repede.
Cele care ati trecut prin asa ceva....in cat timp si-au revenit bebelusii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

alina.a, multumesc pt raspuns. Ma gandesc, insa, nu e prea mic sa pape ficatzel? A facut 7 luni pe 15...tare mi-e frica de enterocolitele astea si daca nu ii prieshte? poop poop

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamiha spune:

Buna fetelor,
ANDREEA11 bine ai venit,ai un baietel scump foc.
Cum faceti voi budinca pentru bebei ca as vrea sa invat sa fac si eu?
Aseara i-am dat Evei pentru prima data mamaliguta cu branza si smanatina dar nu a fost chip sa manance.Cred ca a simtit malaiul si si-a facut greata
Voi cum le dati legumele din supica pasate cu furculita sau inca cu blenderul?
Fug ca plinge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

violetan, papacios rau fi-miu! stiu ce cresc la usa!si ta-su se vaita ca o sa fie un slabanog si un cumintel foc. iar acum i-a ales "numele de artist" : ARNNIE ! (de la swarzenegger,ma rog, nu stiu cum se scrie)
si dupa sfaturile fetelor de a ne lasa mititeii "sa exploreze " casa.....prezentam:
*mai intai a inceput cu cd playerul- vede ca de la un buton se da taaaaare si ca clipoceste ceva rosu pe acolo; eu il dau incet, el tare, eu il dau incet, el taaaare. si asa ne-am torturat urechile amndoi; apoi a vazut o caseta audio in radio si a "ciufulit-o " putin.
*pe urma a gasit receptorul de la interfon siiii, harsh, dintr-o bucata, i -a scos mushtucul de cauciuc de la antena ;
*draperia a tras-o de pe cateva carlige
*orice coltishor, chiar si cat o gaura de soarece, trebuie sa il "exploreze" el; asa l-am gasit chircit intre biblioteca si perete si moscolea tacut fermoarul de la geaca lui.

siiiiiii : stirea zilei : aseara a spus "MAAAM" . tare bucuroasa sunt. asta e;daca nu e sa fie pe romaneste , ma multumesc si pe englezeste.

si in alta ordine de idei, mai intai il testezi cu putin ficatel si astepti fidbecuri. dar nu vad de ce nu i-ar prii. si nu, nu cred ca e mic. e indicat de la 7 luni, pe care le are. (si eu vrioam sa nasc pe 15, de sfanta marie!!!)

ma duc pana nu regret ca i-am dat libertate.
mi-e mila cand ma gandesc la ce ma asteapta !!!

pupici!

gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizas spune:

In sfarsit, mai scriu si eu! De citit, va citesc tot timpul, insa mai greu cu scrisul! Deh.. cu trei copii!.. Am o mare rugaminte! Imi dati si mie parola de la mailul comun? Vreau si eu cartea Mama si copilul! MUltumesc mutl! Pupici la toata lumea... Daca vreti, puteti sa mi-o trimiteti pe mail ca pm nu stiu cum sa-l activez.

Mergi la inceput