Strumfi de iulie-august 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 15
Simo78 spune:
Fetelor care aveti poze la concurs...puneti si voi un link catre poza la semnatura, sa le gasim si noi mai usor...eu am votat ce am gasit in fuga calului...
P.S. Nu uitati ca eu pot vota de doua ori
Simo mami de Matei
oaana spune:
gogosel,sigur ca vei beneficia,chiar daca nu se prinde in prima lunaiti poti lua concediu medical..
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
mychydutza spune:
daca a zis simo, pun link cu poza de la concurs. se cheama : www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">eusicufratii mei
*mihaela*
karligutza spune:
am votat si eu pozele puse de alina.a, valen, andreea c, ddanagh, mychydutza.... si nu mai stiu..... tot ce-am gasit si mi-a placut....... daca mai sunt mamici care au poze cu puii la concurs astept si eu un semn si voi vota mai departe....
karligutza
sunt mamica Adelutei
gogosel spune:
oana, pai si cui sa dau concediul medical? ca iti inchipui ca nu ma duc la serviciu. in august rares face 1 an si in noiembrie trecem "la fapte" deci nu mai trec pe la serviciu; concediu medical pot lua cat vreau, am o pila.
pupici!
gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)
elizas spune:
Uite o [floare] pentru cine imi trimite si mie pe mail parola de la mailul comun.
Pentru fetele care se grabesc cu bebe 2 sau 3:
Din experienta, cred ca o distanta mai mare intre copii este foarte bine venita. Sigur, distanta nu trebuie sa fie prea mare, nici ca la mine unde intre primul si ultimul copil sunt 12 ani!! Dar cred ca 4 ani sunt ideali. PAtru ani nu sunt prea multi si copiii se pot juca impreuna. Psihologii spun ca maturizarea creierului uman se incheie in jurul varstei de 4 ani. Am tinut cont de lucrul acesta atunci cand am avut in calcul marirea familiei. Orice copil are nevoie de atentie deosebita si are dreptul la aceasta. Ganditi-va ce simte un copil de un an care nu poate sa fie luat in brate de mama lui deoarece este insarcinata. Bineinteles ca totdeauna avem de luat in calcul si aventajele si dezavantajele. Va doresc succes in studierea lor si hotarati asa cum credeti ca va este mai bine.
Am prietene cu copii foarte apropiati ca varste, carora le este extrem de greu. Altele au copii cuminti si nu simt prea tare aceasta greutate. Dar cine poate garanta dinainte ca puiutii vor fi cuminti? EU pe primii doi i-am avut cuminti. IN schimb al treilea scoate untul din mine. Insa am mare noroc cu cei mari care ma ajuta foarte mult, iar mezina este topita dupa ei.
Hai ca scriu rar, dar cand incep...
Vivela spune:
Si pentru cele care nu se grabesc cu bb 2 sau 3, eu zic sa nu mai stati pe ganduri . Cititi aici .
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
“Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.” (A. Einstein)
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by elizas
Uite o [floare] pentru cine imi trimite si mie pe mail parola de la mailul comun.
Trimis pe mess ...enjoy!
Simo mami de Matei
Simo78 spune:
Ca sa o citez pe Cristina26..."I respectfully disagree"...sa recunoastem ca in sarcina memoria ne-a jucat muuulte feste. Mie cel putin atat de multe incat ajunsesem la concluzia ca isi bate joc de mine. Si inca ma recuperez. In afara de ceea ce tine de Matei, restul trece pe langa mine! Deci consider ca mai degraba maternitatea ne face MAI...decat sarcina. Dupa ce devenim mame suntem responsabile pentru copil, si asta ne face sa fim mai atente la ce e in jurul nostru, mai constiincioase, sa gandim in sute de directii....ect, stii si voi
Simo mami de Matei