Strumfi de iulie-august 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxulic spune:

Buna Fetele,

sunt cam varza de oboseala si sperietura. Akum m-am intors de la medic si mi-a zis doctorul ca are enterocolita. De ieri a inceput cu voma, diareea si azi noapte cu febra. Noroc ca am reusit sa-l hidratez zdravan azi noapte ca daca nu azi sigur ne interna nenea doctorul pe amandoi. Ca tratament avem un cocktail cu gramada de prafuri si papa de regim. Deocamdata nu a mai varsat si i-a scazut febra. Incep sa ma linistesc si eu ca nu am dormit nicio secunda azi noapte.
Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ruxulic multa sanatate puiului tau!
andreea incerc sa-ti raspund la intrebarile tale(dar sunt rezidenta pe medicina de familie sa sti),eu asa o cresc pe elisa mea:
-ficat de la 7 luni
-sfecla rosie eu una nu i-am dat si nu stiu daca ii voi da pana la un an,am eu asa o chestie impotriva sfeclei rosii,poate ca nu-mi place si mie
-iaurt poti sa-i faci de casa,eu cand nu am facut ii dau milly cu omega3 sau napolact,cu danone iar am eu o problema....
-biscuitii fara gluten de la 6 luni cu gluten dupa 8 luni,la noi in tara(si bine se face)se recomanda introducerea glutenului(fainosului)dupa varsta de 8 luni.eu biscuiti fara gluten ii dadeam in fructele de dimineata asa o data la 3 zile cand ma plictiseam sa-i pun cereale,a mea fiind mai "grasana" nu am facut exces de cereale sau biscuiti,o lingurita cat sa-i "lege "putin fructele.
otilia sa-ti traiasca frumusetea de flacau!
gogosel scuza-ma dar eu una nici nu m-am uitat pe site-ul dat de tine,eu una as arde toate premergatoarele.orice medic cu cap le contraindica,fac mai mult rau decat bine,noi am tot avut discutii aici despre asta,asa ca nu ma mai repet,iar se supara fetele pe mine ca "sar cu gura".

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

eu sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Catralu, recuperare rapida si sa va intoarceti repede acasa!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

alina.a, chiar si modelul acela? pe care il impinge?
spune-mi te rog capitolul in care ati discutat despre premergatoare, ca "nu am fost pe faza"! pls!!!

multumesc!

pupici!

gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

gogosel stai ca acum ma uita daca e de-ala care impinge e ok.asa sunt io repezita...
e super maine ii ajunge si elisei al ei,i-a luat maica-mea,chestia e ca ea nici nu face pasi dar are "impingator" cum ii zic eu

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

eu sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Andreea11, bine ai venit, sa-ti traisca printzishorul!
Ruxulic, sanatate puiului! Dar de la ce a facut enterocolita? Ai idee? Sa se faca puiul bine repede de tot!
Daca tot s-a deschis subiectul, i-as da si eu lui laurentiu ficatel, dar mi-e frica sa-l fierb in laptele meu...sa-l fierb in lapte dorna sau care o mai fi? sau in milumil? Scuze daca intrebarile sunt tampite...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna!
Catralu ma bucur pentru voi. Multa sanatate in continuare si un pupic lui Cris.
Fetelor as vrea sa-l las si eu pe Raducu sa exploreze casa, dar nu prea am inteles cum ziceati voi ca securizati zona. Nu imi place ideea de a-l tine toata ziua in scaunul de masa sau in patut...trebuie sa faca miscare.
Ruxulic multa sanatate. Ti-a spus cumva si cauza?
Copiii vostri mananca avocado? Cum il preparati?

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

am mai luat 3 ciuperci (diane_dun, aylin si andreea c). nu cred ca fac prea bine folosind mesageria privata asa mult, asa ca va las adresa mea de mess. ca sa mai vorbim. asa nu mai ocupam nici aici spatiu. deci - cristuna2002 pe YM
alina.a, am vazut ca ti-ai schimbat semnatura. am votat-o pe elisuca frumoasa!
ruxulic, sa se reafaca repede coiplasaul tau! mama lor de enterocolite...ce urate sunt si te pun pe jar!

am editata ca sa scriu adresa, ca numai m-am laudat ca o scriu si am uitat...
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2342468775/in/photostream/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Oana(ghinet)catralu, recuperare rapida lui Chris!!Seherezada, m-am uitat pe pozele voastre si am vazut ca ai o fetita tare tare frumoasa. Cu rabdare si dragoste sunt convinsa ca veti face progrese; alina.a uite o si pt tine. andreea, bine ai venit in grupul nostru.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

alina.a, deci este ok ? ca trebuie sa confirm comanda. eu ma tem ca nu o sa ajunga la maner, etc.... deci, daca spui si tu ca ar fi ok, atunci, gata, il luam. eu ma gandesc ca o sa il impinga si pe afara (cand va merge mai binishor). multam muuuuult !

violetan, i-am dat ficatel de pui si l-am fiert in lapte normal, ba chiar am pus 50% apa , 50% lapte. si a iesit f bine, nu avea gust de amar. pana acum am papat trei ficatei (al meu se pune ???). chestia este ca trebe amestecat in ceva gustos.(eu i l-am pus in pilaf foarte gustos). bine, el vrea si muuuuuult si gustos. astazi i-am facut ciorbita de pui cu suc de rosii si bors. a papat deja copanul de jos.maine ii va veni randul celui de sus!

pupici!

gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)

Mergi la inceput