Durerea unei pierderi de sarcina (67)
Raspunsuri - Pagina 7
L5845 spune:
M-am apucat sa recuperez din urma, asa ca voi incepe prin a multumi inca o data, tuturor celor care m-au felicitat de ziua mea : Michelle, Idaira, alinushca, Liana, Mav,Pepsi, oana, Ninia, miha74, blueeyes, Ignatica, consi, monysorescu, Teo, musette, baby_r7, medamaya, yubi, kitzy, IreneCAM, c.myry, si toate minunatele de aici.
si va pe toate.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Ignatica spune:
Idaira mi-a placut atat de mult mesajul tau postat aseara despre infertilitate. Era atat de adevarat.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
maryb spune:
ignatica, multumesc frumos pentru apreciere.
maryb 7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
L5845 spune:
Michelle multumesc si sa stii ca si eu sunt alaturi de tine in momentele cand esti mai trista, sper din tot sufletul sa nu mai trebuiasca sa astepti asa de mult pana la marea minune.
IreneCAM bafta cu formalitatile si te asteptam sa ne tii la curent cu noutatile.
Ignatica .
Lau-Meli si
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
L5845 spune:
Flavia sa stii ca eu mereu ma uit dupa mesajele tale si la pozele cu puiutii tai, care sunt niste frumosi si dulci, asa ca nu pici ca musca-n lapte, ne esti tare draga la toate, sunt sigura de asta. Ce figura e David calare pe calutz, imi vine sa-l pup de numa'si nu numai pe el, si pe Dominic. Iar in legatura cu ceea ce s-a intamplat fetei de la liga de alaptat, nu ai de ce sa te simti ca porti ghinion. Sunt sigura ca tu ti-ai facut datoria si i-ai expus problema cu toate riscurile la care se supune si pe ea si pe bebe, daca fumeaza, nu aveai ce sa faci mai mult decat ai facut, nu puteai sa te transpui in locul ei si sa-i arunci tigara din mana, ea s-a expus riscului cu buna stiinta, avand informatiile care trebuiau. Draga mea, asemenea femei, ma fac sa-mi pun de multe ori aceeasi intrebare fara raspuns : de ce da DD copii la inconstiente? Sper sa te linistesti si ma bucur ca ti-a placut surpriza mea.
Mirela cum e, misca fotbalistul?
brigita .
Lau-Meli si
Concediul visat
Doi zapaciti!
Michelle81 spune:
Almiona,ninia81-multumesc fetelor!
Consi-s-imi place cum gandesti si ca tu nu te lasi doborata de trecut,ca mergi mai departe desi stiu foarte bine ca nu iti este usor.Asa este nu trebuie dat vina pe nimeni,sotul a fost alaturi de mine mereu,la spital a fost si m-a tinut de mana ,nu mi.a dat mai deloc drumul,a plans langa mine, a stat langa mine cand am nascut,peste tot...of as vrea sa nu il mai vad si pe el trist,stiu cat de mult isi doreste un copilas...el isi ascunde tristetea dar eu il simt...eu simt ca sufera si el atat de mult!
Ninia81-ce frumos ar fi daca ne-am putea controla gandurile daca am putea spune"gata nu vreau sa ma mai gandesc la ce s-.a intamplat""gata nu vreau sa ma mai doara sufletul"...atunci toata lumea ar fi fericita.Teoria este usoara dar practica mai greu.stiu ca vrei sa ma incurajezi dar este atat de greu!
Pepsi-nici sa mai indraznesti sa spui ca tu ai purtat ghinion ca nu este deloc asa.Tu nu ai avut nici o influenta in ceea ce s-a intamplat.Imi pare foarte rau pentru"pacienta"ta.Eu cred ca fiecare gravida este constienta ca fumatul nu este deloc bun pentru sarcina iar daca nu tine cont de acest lucru pe propia constiinta isi asuma un risc.Tu ai incercat inca sa o ajuti acum pe ultima suta de metri sa se lase de fumat,tu nu ai nici o vina din contra i-ai vrut numai binele deci lasa astfel de ganduri deoparte.Ia spune-ne ce mai fac comorile tale??
Some people only dream of angels...I held one in my arms
Michelle81 spune:
Ignatica-cateodata evit sa vorbesc despre mine,despre ceea ce simt...nici nu vreau sa va intristez mai mult decat sunteti.
L5845 spune:
irlandeza vazut pozele cu frumoasa ta si ma gandeam prin cate ai trecut pana ai ajuns aici. Sa-ti traiasca si sa creasca mare, sanatoasa si cuminte.
alinushca multumesc pentru informatiile pentru prietena mea, a fost la medic si se pare ca a fost alarma falsa si ca bebele e doar putin sub grafic, cu 5 zile dar asa a fost si la prima sarcina si baietelul ei e un mare nazdravan si e sanatos. pe burticuta.
kitzy deja esti asa de aproape de marea intalnire,wow cum trece timpul asta....
anes am citit postarea ta si vreau sa-ti spun ca iti tin pumnii sa fie bine, sper ca esti bine.
c.myry ce mare e bebelina deja, acusi zboara timpul si facem galerie dar nu inainte de termen.
Idaira superba melodia de acum 2 capitole, am plans, sa stii. .
Lau-Meli si
Concediul visat
Doi zapaciti!
Michelle81 spune:
Anes-cum mai esti?
Dan-ny-ai fost la doctor sa vezi ce este cu palpatiile de care vorbeai?Ce mai faci?
Almiona-esti bine?
Bluueyes-a inceput sa miste nazdravanul asa cum iti doresti tu?Sper ca da!
Michelle81 spune:
Medamaya1-poate ca ai dreptate,unii nu stiu ce sa imi mai spuna...as vrea sa fiu si eu atat de increzatoare ca tine dar nu stiu de ce nu pot!Imi pare bine ca ai inceput sa iti faci tot ceea ce ti-a spus doctorul!numai bine!
Chantal-ma gandesc la tine!
Oana-oana26-au inceput "neplacerile"sarcinii?sper ca ne mai scrii!
Liana30-ce mai faci?