Durerea unei pierderi de sarcina (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Michele, ,imi pare tare tare rau ca suferi atit de tare, este al naibii de greu, dar nu avem ce face, trebuie sa credem si sa speram ca va fii bine si ptr noi intr-o zii.Eu nu cred ca te invinovateste cineva , eu cred ca toata lumea este alaturi de voi , dar poate nu stiu ce si cum sa spuna, ptr a nu va supara.Dar mai ales ca ai primit unda verde de la dr si ca totul este ok la voi, nu-ti pierde speranta. eu cred ca in cel mai scurt timp ne vei anunta ca esti graviduta.
Eu am reusit sa iau legatura cu dr mea, embrioloaga, ea imi face programarile ptr operatie, laparoscopie si sint tare fericita, in sfirsit am reinceput .Cred ca va fii saptamina viitoare, imediat dupa cm, opricum mai am o luna de AC asa ca timpul ptr recuperare imi va parea mai scurt, apoi cu dumnezeu inainte.
Io pa pupacesc pe toate si sper sa auzim numai vesti bune si la cit mai multe gravidute pe aici, cu sarcini duse la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

alinushca daca dr imi confirma maine ca s-a spart pacatosul de folicul atunci chiar daca nu imi recomanda o sa incep sa bag cate 2 utro nu de alta dar am frigideru plin cu utro. in ceea ce priveste pregnylul a zis ca parerea lui este ca foliculul se va sparge singur pt ca pe ovare mi-a gasit microchisturi data trecuta nu un chist mare, iar daca nu se aparge luna viitoare imi face el pregnylul. acum m-as fi bucurat sa il fac de acum dar e singurul medic in care am incredere deocamdata asa ca incerc sa merg pe mana lui. dupa ovulatie la cate zile pot baga utro si cate pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by irinabobe

alinushca daca dr imi confirma maine ca s-a spart pacatosul de folicul atunci chiar daca nu imi recomanda o sa incep sa bag cate 2 utro nu de alta dar am frigideru plin cu utro. in ceea ce priveste pregnylul a zis ca parerea lui este ca foliculul se va sparge singur pt ca pe ovare mi-a gasit microchisturi data trecuta nu un chist mare, iar daca nu se aparge luna viitoare imi face el pregnylul. acum m-as fi bucurat sa il fac de acum dar e singurul medic in care am incredere deocamdata asa ca incerc sa merg pe mana lui. dupa ovulatie la cate zile pot baga utro si cate pe zi?

Huh! Ce bine ca ai medic in care ai incredere. Pai are sens ce zice el si in plus tu ai ramas de 2 ori fara probleme, nu? Utrogestan poti pune imediat ce ai ovulat si cel mai bine 2 seara ca sa nu se scurga. Apoi daca s-a prins, dr. ar putea sa iti spuna sa iei mai mult sau la fel...Eu am inceput sa imi pun utrogestan la vreo 2-3 zile dupa ce credeam eu ca am ovulat (mi-am luat TB) desi o doctora (genul in care nu poti avea deloc incredere) mi-a zis si ca nu are rost sa mai pun progesteron asa de tarziu... ca trebuia sa incep de prin ziua a 12-a a ciclului???... si ca nu am sanse sa raman luna asta... dar am ramas si este bine ca nu am ascultat-o.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Fetelor, simt ca nu mai am aer... Mi se intampla atatea tampenii... sunt speriata... Sebi are eruptia de varicela. Mama zice ca eu n-am avut... Sper sa se insele... Nu am cum sa ma feresc, ba mai mult, sunt izolata cu el in casa, tati este iar plecat. Dr zice sa stau linistita, ca varicela nu este asa rea ca alte boli, cum ar fi rubeola (la care am anticorpi) si ca ar fi fost mai rau pt bb sa fi luat virusul in ultimul trimestru de sarcina... Poate ca n-o sa patim nimic eu si bb, insa asta este inca o incercare grea pt mine...
...Si in plus, am probleme si la serviciu... si mai sunt si singurica, fara sot... si de cateva zile mi-au disparut si simptomele de sarcina... si a mai fost si pata aia... Ma straduiesc sa fiu pozitiva, dar mi-e imposibil sa nu ma gandesc la rau... sa nu-mi fac griji...

Irina, si eu am bagat utrogestan la fel ca si alinushca, imediat ce am considerat ca s-a terminat perioada fertila, cate 2/zi, apoi am trecut pe duphaston. Se pare ca a fost de bine... sunt convinsa ca
...Iar cu pata aia... zilele trecute nu prea mi-am luat duphastonul (imi era prea rau si am zis ca de la el oi vomita atata)... si... probabil ca a scazut brusc nivelul de progesteron... Ca dupa ce am luat doza dubla, n-am mai avut nicio pata....
Chestia e ca acum nici nu mai vars, nici nu ma mai trezesc cu greata, sanii sunt cuminti...
Bine-nteles ca ma gandesc ca daca s-o fi oprit in evolutie...?

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Of,mai Mav ...da esti sigura ca eruptia lui Sebi e de varicela si nu e o simpla intoxicatie??!!! Zic si eu... Fain ar fi daca ai avea vreo prietena/e care sa vina sa-ti faca companie sau chiar mama ta daca ar putea,n-ai fi singurica si in plus vorbind te distragi cit de cit de la problema!

www.comadronas.org/galeria/index.php?action=showpic&cat=4&pic=110" target="_blank">Cautind o bucatica de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Idaira, dap, sunt absolut sigura! Bine ca mi-a revenit semnalul, ca n-am avut nici net si nici tel fix de aseara si pana acum, cand v-am scris... Erau moarte toate... Eram ca leul in cusca.... Macar acum pot sa caut cate info am nevoie....

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

mav sa speram ca daca e cumva varicela, tu si bebe sa nu fiti afectati deloc, dar totusi poate e asa cum a spus si Idaira si e doar o eruptie de la cine stie ce. si ai grija de voi.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

L5845-bine ai revenit!

Ve multumesc la toate pentru mesajele voastre si pentru ca incercati sa ma intelegeti,unele chiar ma intelegeti foarte bine!

Mav-of nici nu stiu ce sa iti spun.imi pare rau ca treci prin atatea.Doamne ajuta sa fie bine!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Liana hop si eu in butoaiele tale ca iar ma luara gandurile rele.

Michelle nu ne scrii nimic azi ?

maryb am vazut comoara din burtica, sta acolo bine mersi si creste mare.

mav nu stiu ce sa zic, mai bine nu spun nimic despre pete si lipsa simptome, chiar nu vreau sa mai ai un stres in plus si de la mesajele noastre. Ma rog numai sa fie bine. La mine simptomele reale de sarcina au inceput mereu in saptamana a 7-a. Sper sa nu contactezi varicela de la Sebi, Doamne ajuta.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Irinabobe-iti tin pumnii maine sa se sparga foliculul si luna aceasta te astept eu pe tine cu vestea cea mare!
Mcrissa-ne mai tii mult in suspans??Hai ca stiu eu ca ne dai o veste mare saptamana asta!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput