Durerea unei pierderi de sarcina (67)
Raspunsuri - Pagina 13
Michelle81 spune:
Monysorescu-felicitari pentru BAIETEL.Ati ales si un nume??Cred ca esti foarte fericita!!
Some people only dream of angels...I held one in my arms
Michelle81 spune:
Liana30-bine ca esti bine acum!!
dan-ny-ce mai faci?ai fost al doctor ca stiu ca spuneai ceva de niste palpatii?
Alinushca-cum te simti gravidutza?
Mav-cum esti astazi?Nu te poate ajuta mama ta sa aiba putin grija de Sebi pana ii trece?Sper ca esti bine!
Michelle81 spune:
Ladymina-am revenit eu si ai fugit tu?Unde esti?ce face bebikul din burtika?
Ale-unde esti?Te.-ai suparat pe noi de nu ne mai scrii?
Chantal-iti doresc numai bine!!
Remaliss-sper ca esti bine!
Cristy74-ce mai faci?
Cmyry-nu prea ne-ai mai scris...poate intrii sa ne mai spui ce mai faci!
mcrissa spune:
michelle si eu credeam ca azi va voi da vestea cea mare, dar se pare ca nu.dar lasa ca vi tu cu o veste buna la sfarsitul lunii
monysorescu am facut azi un sure check.cel de luni la care aparuse o umbra era barza.la tine sigur e baietel.am auzit de multe cazuri cand la eco i-a spus ca-i fata si a fost baiat, dar de niciunul caruia sa-i spuna ca e baiat si sa fie fata(adica daca nu e ceva acolo nu are cum sa vada, dar daca putzulica e ascunsa poate sa spuna ca e fata).
teo am mai azuit o fata careia i se pozitivau foarte greu, acum ca spui si tu incep sa cred ca e asa.cand mai pui poze noi cu bebe Mihnea?mi-e atat de drag de el, e un copil foarte frumos si are doi parinti superbi
mariaana stiu ca asa ai patit luna trecuta, am vazut mesajele tale de la odisee.poate luna asta e cu mai mult noroc
marynik se pare ca eu sunt mai dereglata ca tine.facem concurs
liana merci pentru pumnii stransi
Cristina, sigur in curand sunt inca un mormoloc
in asteptarea mormolocului
Ninia81 spune:
Michelle, intr-adevar ma gandesc numai la nunta...cu stomatologul mai am cred ca o luna...cam asa. Dar...ma gandesc ca scap eu pana la urma din asta!
Mcrissa, imi pare rau ca nu a iesit pozitiv testul....dar poate totusi....este acolo un bebe mic!
Dana, tu ce mai faci? de ce nu ne mai scrii?
Mony, felicitari pt baietel!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
anes spune:
Michelle81 , monysorescu , L5845 , va multimesc pentru incurajari! Mi se pare ca mai este o vesnicie pana maine. Tot atunci iau si analiza Beta HCG-ului ca sa vada. dr. dac nivelul hormonal corespunde varstei sarcinii, avnd in vedere ca este suspiciune de sarcina oprita in evolutie .
si va tin la curent.
Teo2rina spune:
scumpelor,va pup, sunt atat de suparata, fac eforturi mari sa-mi revin si sa nu ma gandesc... ieri a murit bunicul meu drag, a fost un mare soc, incerc sa ma linistesc ca ieri abia am avut un pic de laptic pt bebe. Doamne, nici nu stiu cum sa fac sa ma linistesc,am tot intrat pe forum,dar... Flavia, cu ceai s-ar rezlva? nu va suparati ca intreb aici,va rog. ceai pt stimularea alaptarii, Flavia.
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
maryb spune:
teo2rina, CONDOLEANTE, imi pare rau pentru bunicul tau. Trebuie sa te linistesti pentru bebele tau, desi stiu ca e greu. Dumnezeu sa-l ierte !
maryb 7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Teo2rina spune:
off,nici la inmormantare nu ma pot duce,m-a sunat mama acum ca nu e bine ca nu e copilul botezat...e asa de greu
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
Ninia81 spune:
Teo, imi pare foarte rau pt bunicul tau! Condoleante! cat despre mersul la inmormantare....soacra mea mi-a spus ca ea a ramas fara lapte pt ca a vazut mortul...si a bulversat-o...asa ca....stiu ca e greu sa nu mergi sa iti iei ramas bun de la cineva drag...dar asta e!Linisteste-te!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png