Durerea unei pierderi de sarcina (67)
Raspunsuri - Pagina 12
Michelle81 spune:
Ninia81-draguta esti ca insisiti si ca abia astepti sa ma feliciti dar mai este foarte mult de asteptat.tu ce mai facißCat mai ai de mers la stomatolog?In rest cred ca numai la nunta te gandesti asa-i?
Ignatica-iti multumesc,cateoadata simt ca stric admosfera pe aici cu mesajele mele sau poate ca ma credeti o lasa ca inca nu mi-am revenit dupa atata timp...Tu cum te mai simti?
Bobo9-te cred cand spui ca nu mai ai puterea sa incerci,dupa atatea lovituri....dar ce altceva mai putem face decat asa cu greu sa incercam din nou.Foarte trist ceea ce ti s-a intamplat si extrem de crud.Medicii ce ti-au spus?Imi pare atat de rau pentru tine.
Some people only dream of angels...I held one in my arms
monysorescu spune:
Anes bafta maine la eco. Tin pumnii sa fie totul in regula.
Pepsi sa stii ca si mie mi-e drag sa scriu aici sau sa citesc ce mai scrie fiecare dintre voi. Asa cum i-am spus si lui Michelle eu va consider pe toate niste prietene si scrisul aici pe mine m-a ajutat sa merg mai departe. Ce frumos ca ajuti fetele cu sfaturi pentru alaptat. Eu din pacate nu o sa pot alapta din cauza problemelor cu hipofiza. Dar asta e….Noi sa fim sanatosi.
bb strumf
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]
Michelle81 spune:
Jojo-miha-of nu mai stiu cateoadata unde sa mai gasesc puterea asta de a merge mai departe...e atat de greu,si pe luna ce trece e tot mai greu!O deja fetita ta scumpa are 5 luni?Ce mai trece timpul!Cred ca esti foarte fericita!
Slimatei-sper ca vei mai intra la noi!Ce mai faci?
maryb spune:
Laura Ioana, Pepsi, L5845, multumesc frumos pentru apreciere si pentru gandurile bune. Se va face mare mormolocul meu si o sa va mai arat poze cu el.
maryb 7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Michelle81 spune:
LauraIoana-da am facut si eco cand am fost la control(luni ziua 11 un folicul de 18mm)si mi.a spus ca pe joi voi ovula si ca sa iau duphastonul de joi seara,eu l-am luat de vineri sa fiu mai sigura.Mi-a spus ca am gresit ca nu am luat mai multe luni duphastonul din ziua 14 asa cum mi.a dat pentru ca atunci mi se regla si cm si nu mai aveam nici pete maronii inainte si dupa cm.acum am facut ce mi.a spus ea adica aproape,daca ea mi.-a spus ca voi ovula joi eu am luat vineri.Mersi ca te gandesti la mine.Tu ce mai faci?
Michelle81 spune:
Idaira-intradevar emotionanata melodia!tu ce mai faci?
Andreea16-sa ne anunti cand se apropie ziua cea mare!
Mcrissa-eu nu mai inteleg nimik de ce testul ti.a aratat azi negativ?eram pregatita si inca sunt sa te felicit pentru vestea cea mare,totusi pana nu e rosu mai este speranta plus ca tu ai si simptome de sarcina deci eu inca sper pentru tine!
monysorescu spune:
Irina reteta ptr baieti? Nu stiu sigur. Poate si faptul ca am facutfix in ziua in care am ovulat. Poate te ajuta Pepsi mai mult ca ea a facut 2 si in plus eu una pana nu nasc nu sunt sigura 100% ca am baiat. Am o prietena careia fata I s-a transformat in baiat atunci cand a nascut.
Mav ce nasol ca esti si singurica. Tin pumnii sa nu se transmita si la tine.
Mcrissa ce test ai facut azi? Poate totusi nu a fost prea bun si ai sa ne dai pana la urma vestea cea mare. Ar fi bine sa suni sau sa te duci la medicul tau sa vezi ce parere are. Mie la un ciclu de 28 de zile in ziua 30 aveam a doua liniuta foarte pala desi a fost pana la urma sigur bebe. Asa ca orice e posibil...
bb strumf
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]
Michelle81 spune:
Anes-mai este putin pana maine,probabil pentru tine aceste zile de asteptare au fost o vesnicie.Sper din suflet maine sa vii cu vesti bune!ai grija de tine si incearca sa fii optimista!
Michelle81 spune:
Pepsi-mi-au lipsit mesajele tale atat de lungi si cu ,cuvinte spuse din suflet pentru fiecare dintre noi!Sa stii ca fara tine nu este la fel aici.Sa stii ca am zambit ieri citind mesajul tau in care povesteai ce ati facut ieri cand v-ati uitat la film.Esti o mama minunata!ce frumossss ati petrecut ieri!!
Liana30 spune:
'neatzaa
Lau io acu ma laud cu butoaiele mele
Michelle acu's bine taiai legaturilete pupp
mcrisa io inca tin pumnii..te pup
Pepsii hai bree ca nu te negrii decat laacolo trece repede
mav tin pumnii sa fie totul bine.pupicei bolnaviorului curajos.
Lauricoo te pupdin nou
olteancoooo te pup
Ignatica da dai bree mana sau nu?nu scapi de mine
va pup pe toate..revin cu butoaiele pline
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!