Durerea unei pierderi de sarcina (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

monysorescu, merci din suflet!au ajuns pupicii la ei. sarcina usoara si fara peripetii in continuare, imi place cind scrii aici

alinushca, nu ca sa-mi bag nasul, dar jojo a pierdut o fetita dusa la termen, si citeva sarcini.era doar ca am vazut ca ai zis ca a pierdut o sarcina.doar o mica precizare. asa este evaluasem o situatie, nu o judecasem, i-am zis ca poate alapta si fumind, ca tot mai bine e decit deloc.ai dreptate, asa este, si oricum nu stiu de ce a murit bebe, sint atitea fete care nu au pus gura pe tigara si tot au avut nenorociri....sarcina usoara in continuare, imi place ca nu ai plecat de aici, a si buna ideea aia cu un topic in care sa ne zicem experientele cu mamele

musette, dai buz cind ai nevoie de sfaturi. nu stiu de ce a murit bebelusul fetei aceleia, incercam s-o fac sa se lase de fumat ca in general nu e bine ptr sanatate, dar nu stiu daca asta a fost cu exactitate cauza, numai medicii stiu(probabil...) dar cu alaptatul nu ma las, am o alta "pacienta"

mirelush, asa este eu eram doar ca sa-i dau sfaturi de alaptat nimic altceva, doar avea medicul care o urmarea ptr asta, multumesc ptr cuvintele frumoase, cum mai esti?

maryb,ti-am vazut mormolocu mic

uitindu-ma la poza lui maryb, am intrat pe albumul comun, ce frumos, mai puneti fetelor poze acolo, sa fie o dovada ca se poate, un indemn de curaj!(michelle)

irina, imi era dor de tine, merci ptr cuvintele frumoase, mi-au prins bine, m-a sunat azi fata sa-mi spuna ce s-a intimplat si am intrebat de ce a murit bebe, stii ce i-au zis medicii!? cica face parte din nenorocita aia de statistica de 1 femeie din 5 ii fac autopsie altfel nu stiu ce a avut....dar ea e pozitiva si zicea ca nu e vina lor de ce s-a intimplat si ca vrea sa incerce din nou sa aibe un bebe. i-am urat bafta si sa ma sune din nou cind are nevoie de sfaturi ptr alaptat.bafta miine sa fie bine.a, dintosu are acuma 6 bucati.iti dau si eu reteta ptr baieti!

mav, imi pare tare rau, si eu stiam ca rubeola este mai periculoasa decit varicela.chiar stiam o mamica pe forum care a facut insarcinata fiind, si bebe nu a avut nimic, imi pare rau si de problemele la servici, of, sanatate multa

lau, esti o scumpa tot timpul ai o vorba buna ptr fiecare.stai sa vezi distractie ca-i dam lui david sa sparga oua duminica(sper sa nu-mi faca reactie ca atinge oul)asa este cu fata aceea, cine stie daca nu fuma cum era, zicea bine irina, se intimpla si la fete care nici macar nu fumeaza, uite si eu am baut cafea, desi in primele luni nu o puteam suporta, dar apoi am baut din nou una pe zi, si am citit recent ca de la cafeina poti pierde o sarcina.....

michelle, imi place ca te simt mai bine, ei comorile mele fac prostii ? ne-am uitat la un film cu animale si un copil prieten cu un urs....si cine crezi ca a devenit ursoaica cu cei doi pui? si la kg mele ma prindea de minune rolul, si mai si mormaiam....sa vezi distractie.

mariana, eu ti-am mai zis sa nu mai vorbesti cu ea!e o femeie rea!sau cel putin pastreaza-te la strictul necesar, sarbatori, zile de nastere.e greu ca e mama ta, stiu si te inteleg, avem situatii asemanatoare, numai ca eu fiind departe pot sa nu vorbesc cu ai mei. sanatate cu raceala

ignatica, ia uite vezi ne asemenam mai mult decit crezi?

ninia, bafta la dintar

jojo, merci draga mea, ma bucur cind scrii, ce mai face printesa?e asa de scumpa, si are ochii tai

laura, draga mea, iti simt fericirea in tot ce scri si de fiecare data cind scrii, si ma bucur la fel de tare ptr tine de fiecare data!am vazut pozele din albumul comun, e o scumpa, ce bine ii sta acolo linga david al meu!da avem un dintos, are 6 in gura si se vad inca citiva pe sub gingi. se mai scoala noaptea la supt, cind si cind, de ex azi noapte s-a trezit de 4 ori, inainte doar 1 data.cresc astia mici, din pacate, ca io vreau sa-i tin mici

idaira, ce frumos mi-ai scris , ai perfecta dreptate, am discutat cu coordonatoarea, si mi-a spus ca in timp voi invata sa ma detasej, ai perfecta dreptate, sotul meu este tare contra cu benevolatul asta al meu, el zice ca ce-mi mai trebuie, mi-am alaptat copii exclusiv 6 luni pina la diversificare cu ce efort si tratamente, apoi pe dominic pina la 1 an jumate pe david inca e pe laptele meu si papa, nu intelege de ce fac asta, si nici nu ma sustine, ptr el este o pierdere de vreme, in loc sa merg la sala, sau sa fiu cu astia mici.poate intr=o zi va intelege.si eu am plins la melodia aia

anes, pumnii strinsi si de la noi ptr vineri la eco

della, ma gindesc la tine, se apropie aprilie, cum se mai simte sotul tau?

nimeni nu mai are vesti despre chantal?sau ale?

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Neata, fetelor dragi! hai ca tot eu fac cafeluta in dimineata asta asa ca....sunteti invitatele mele!
L58, imi place...ce sa mai fac? Mai ales cand imi face masajul canalelor...ca alt masaj...pauza!!!!!
Flavia, mersi...nu mi-ai zis tu....NINIA, fa dantura inainte sa ramai gravi? Uite ca te-am ascultat si ma pregatesc temeinic pt bebe....
Laura, ce frumusete de fetita ai!!!Sa iti traiasca!
Slimatei, tu ce mai faci? ce face printesa?

Va pup fetelor pe toate!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

quote:
Originally posted by alinushca

mariana, pai poate mai facem pe undeva un topic in care sa ne descarcam de experientele naspa cu mamele, ca m-as inscrie si eu intre primele. ce a facut mama ta este intr-adevar de neiertat. cel mai bine ar fi sa va indepartati de ea o vreme sa consume in ea tot veninul de care vorbesti.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
8+

Am deschis eu unul, aici.Am stat departe de ea o vreme, dar mai rau e daca tii in tine tot veninul!

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Buna dimineta!
eu azi Z33 (dintr-un CM de 30 si foarte rar de 32).de obicei aveam pete de prin Z25, dar acum nimic.am luat duphaston din Z18 in Z25.intelesesm ca de la duphaston ti se regleaza, dar la mine au trecut 8 zile de cand am intreript duphastonul si nimicluni am avut un test foarte foarte slab pozitiv, iar azi unul clar negativoare ar fi cazul sa ma ingrijorez, sa merg la dr sa nu am vreun chist ceva?
nu am chef de nimic.speram ca azi voi vedea un test pozitiv.acum nu mai vreau decat sa-mi vina mai repede ca sa stiu si eu care e treaba.

Cristina, sigur in curand sunt inca un mormoloc

in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

alinush,eu am pierdut doua sarcini,dar n-am vrut sa trec in lista decat una, pe ultima.

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Ignatica,Michelle, Lau, Ninia, Alinuscha,Pepsi,multumescx pentru gandurile voastre.
Pepsi, a fost ziua mea si mama n-a venit.L-a trimis pe tata cu o cutie de bomboane !
Incurcate sunt caile Domnului...
Cine vrea sa mai discute despre mamae/soacre, veniti la topicul de mai sus..N-are rost sa lungim aici discutia.
Va pup!

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

mcrissa, te pup, stai linistita, nu te consuma, mie la prima sarcina nu mi s-au pozitivat testele nici la 8 saptamani... simt ca e bebe si la tine, nu fi trista, te rog.

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mcrissa

Buna dimineta!
eu azi Z33 (dintr-un CM de 30 si foarte rar de 32).de obicei aveam pete de prin Z25, dar acum nimic.am luat duphaston din Z18 in Z25.intelesesm ca de la duphaston ti se regleaza, dar la mine au trecut 8 zile de cand am intreript duphastonul si nimicluni am avut un test foarte foarte slab pozitiv, iar azi unul clar negativoare ar fi cazul sa ma ingrijorez, sa merg la dr sa nu am vreun chist ceva?
nu am chef de nimic.speram ca azi voi vedea un test pozitiv.acum nu mai vreau decat sa-mi vina mai repede ca sa stiu si eu care e treaba.

Daca te linisteste cu ceva, pot sa-ti spun ca luna trecuta eram in situatia ta, cand testele nu se pozitivau si totusi, intarzia.Mi-a venit abia in ziua 40!!!

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

quote:
Originally posted by mcrissa

Buna dimineta!

si eu sunt o dereglata
luna asta am facut stimulare , am un cm de 28 de zile ceas , azi z 31 , teste negative , duphaston intrerupt din z 25 , si eu ca si tine aveam pete cu vreo 2 zile inainte...acum nici urma de asa ceva..
simt ca mi iau campii...

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Mariaanna ce nasol din partea mamei tale. Tocmai cand ar trebui sa fie alaturi de tine si sa te ajute sa treci peste problema asta. Da sa stii ca noi suntem alaturi de tine. Cred ca cel mai bine ar fi sa o evitati o perioada si vezi dupaia cum mai e (sunt convinsa ca iti va fi greu mai ales ca e mama ta).

L5845 am aflat ce e – e baietel. Sper ca intre timp nu s-a transformat. Pe la inceputul lunii viitoare o sa fac ecografia. Normal ca o sa va spun si voua ce mai face bebe. Poate pana atunci face si doctora rost de soft-ul necesar ca sa imi puna poze pe CD sa postez si eu poze cu bebe.

bb strumf

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]

Mergi la inceput