Sezatoare canadiana (87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Cum m-am bucurat eu astazi ca e soare, am iesit afara, pregatita sa merg pe jos dupa fete. Am mers eu pe jos, dar pe un vint de-mi vijiiau urechile... si nu aveam caciula, ca am zis ca a venit primavara. Si asa aveam nasul infundat si ma durea capul, acum cred ca i-am pus capac! Dar macar e soare!
Try, drum bun si vacanta placuta va doresc!
Ange, hamac, margarita, negru!?! Si... sotul stie ce viseaza soata!?!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

2 obsedati de net: primul: "Bah, ai vazut ce ninge afara?" Al 2-lea: "Nu, da-mi si mie linku"

Cu care, doamnelor, ma declar obsedata de net pina pe la mijlocul lui aprilie!

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Sau mai... spune pesimismul din mine!

Greva in continuare la UQAM, inca o saptamina!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Din categoria 'limba noastra romaneasca e o comoara'.
Mami: Cand va duceti cu scoala 'cabane a sucre'?
Victor: Pe primul aprilie.

In rest, suntem bine, tot speram sa vina primavara.

Victor a uitat ieri unul din caietele de teme la scoala, si a venit cu buletinul scolar al doilea peste 95%.
A progresat la toate inclusiv sport, si a regresat la 'art dramatique' de la 90% la 80%.

Try, Denisa, Ktrinel, vacanta placuta !! (desi cred ca Try e deja in avion).

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Cristina,Ange si restul fetelor,multumim de ganduri,dar noi abia vineri pe 4 Aprilie decolam,suntem ultimii,Ktrinel pleaca pe 3 aprilie
M-am amuzat de perlele copiilor si de bancuri pt ca suntem f.,ocupati va dorim multa sanatate,sa vina odata primavara,desi azi aici se anunta iara vreo 3cm de zapadasi un weekend minunat.Pupicei!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

nelia,nu stiu daca sotzul meu stie, dar banuiesc ca si el e la fel de "pervers" ca si mine

plimbaretelor le doresc o vacanta faina cu mult soare si voie buna.

eu am o stare generala naspa.nu stiu ce se intampla,dar nimeni cu nimic nu-mi intra in voie
Nu-mi ramane decat sa visez,sa visez si iara sa visez la vacanta de vara,la soare,la piscina,bbq si alte alea.Fara negrii si bambusi ca nu-s reali

Dimineata la 6,30 ningea ca in povesti.Parca-mi placea dar in acelasi timp cautam peretele rosu de pe d.c.

o zi buna.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Eu cred ca's mama denaturata...eu il cert daca-si pierde din lucruri, mai ales daca lucrul respectiv ar fi trebuit sa fie pe el la iesirea din scoala, cum ar fi caciula.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut.

Si eu pe lista cu plecarile!!!!!!!! Sambata la 12 am iesit pe usa. Mergem in Cuba, in Varadero. Cel putin asa sper ca de platit am platit. De ce zic ca sper? Saptmana trecuta joi, chiar inainte de Pasti am lesinat la lucru, m-am trezit la urgente si cu IV in mana. Mi-au dat turbatii morfina. Dupa ce a trecut efectul morfinei mai voiam Am avut o criza de fiere combinat cu stomach flu si m-am dezhidratat fara sa realizez. Numai am simtit ca mor. Ei glumesc ca ce e rau nu piere.

Ok, zic. Hai ca parca nu mai mi-e asa rau, putem cumpara biletele ca mergem. (mentionez ca nu am fost in statiune de 7 ani, cand am fost intr-o luna de miere dupa 2 ani de casnicie in Turcia) Nu se poate. Tony bolnav- febra, tuseste. Dar imi vine sa iau in cap fiecare cm2 din perete. E a 4 oara bolnav din decembrie. No amu ce naiba sa fac? Ca pierdem banii ca nu am platit pt travel insurance, deci nu pot cancela.

Plus ca e sfarsitul de luna la lucru, cand trebuie sa predau 4 rapoarte sa las totul in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Olga, eu zic sa va duceti in vacanta, bineinteles blindati de medicamente. Poate reusesti sa il vada un doctor si ai o schema de tratament inainte de a pleca.
E f. clar ca aveti nevoie de vacanta.
Spor la treaba si vacanta placuta.

In leg. cu subiectul cu uitatul lucrurilor, si eu ma enervez, de fapt, cel mai tare ma supara faptul ca ptr Victor lucrurile 'nu sunt importante', asa ca nu il intereseaza de caciula, manusi, adidasi, creioane, ascutitoare pana nu are nevoie de ele.

O data a plecat in tricou cu geaca la teatru cu scoala pe un ger canadian (a uitat puloverul, ce mare chestie), a racit bineinteles, si cand statea in pat bombanea intruna ba vremea, ba invatatoarea ca tocmai pe frig s-a gasit sa ii duca la teatru

Restul fetelor unde sunt, hai iesiti la raport, ca vine we si nu mai avem timp de forum.

Ce cumparati de Iepuras ? Mai e un pic pana la Pastele ortodox.

Ana, ati scapat de gripa ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Servus dragi canadience
Am venit sa va urez un weekend fain!
Olga - eu zic sa mergetzi - dar ca si Cristina (cge) - te sfatui sa va facetzi un control medical (tu pt fiere si Tony pt raceala) si sa avetzi medicamente cu voi si schema de administrare.
Nu am prea avut timp de nimic... inafara de copila, de sue, de topicul acesta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95016... si bineintzeles si de tati :-)
Incerc sa-i citesc la micutza cat mai mult in sue si sa-i traduc in engl... Da' de multe ori mai si improvizez ca nu intzeleg eu chiar tot-tot-tot :-) din povestile cu Bamse http://en.wikipedia.org/wiki/Bamse
La noi e in continuare frig... Nu mai ninge, avem soare cu COLTZI! si un vant taios :-( Brrrr...
Multa-multa sanatate va doresc tuturor si un weekend odihnitor si cata-cat caldutz (baremi in casa daca afara nu e sa fie :-))

Lorelai

http://home-and-garden.webshots.com/album/562645890MtEtoL

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput