Sezatoare canadiana (87)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

discutie discutata a fost intentionat construita asa.
nu stiu daca sunt suparata, sunt necajita, ca nu e atent, acu ce sa zic, ieri mi-am gasit umbrela la servici...
ma deranjeaza nu ca le uita, ci ca ii trebuie cate o saptamana sa se decida sa ramana sa le caute...azi cica din cauza ninsorii nu i-au dat voie sa mai ramana in scoala sa le caute...acu cica si profa de engleza e disperata ca plodu nu are ceas, pentru ca ea lucreaza cu el pe calupuri de timp, si asta trage de timp fara ceas...

Andrei e sa zicem sensibil, nu stiu daca e termenul cel mai corect, la povesti de genul capului uitat, l-am dezvatat de rosul unghiilor( pe el am reusit, pe mine nu) spunandu-i de lepra (urmarise un documentar cu leprozeriile din Romania si a fost curios sa stie mai multe, si eu am sarit pe oportunitate), si multe alte chestii la fel. Da acum e mare, nu mai merge cu povesti, bucurati-va cat mai puteti sa ii invatati prin povesti...

in prima zi de scoala mi-am uitat plovarasul de lana( pe care mama mi l-a impletit toata vara special pentru ziua asta) in statia de autobuz. Genetica asta!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Al meu nu uita, bine e si prea mic acum, dar in schimb i le iau altii , prima data a fost unul dintre pantofi, l-au adus inapoi ca deh ce sa faca doar cu unul, dar saptamana trecuta i-au "luat" ca sa nu Zic altfel, cizmele si nici nu cred ca le mai vad.
Au scris astia de la daycare bilet pentru parinti, dar daca le-a luat luat cineva intentionat nu le mai vedem noi, ca asa din greseala le aducea a doua zi. Nu pot sa va zic ce m-am ofticat, acum si sa vreau sa-i mai cumpar cizme nu mai gasesc nicaieri.

Anda, te inteleg perfect la partea cu negociatul cu ala mic, si al meu face la fel, nu exista sa nu cedez .
Al meu sot zice ca atunci cand o sa vina bebe, o sa stau cu amandoi in brate, pe unul il mangii pe spate si pe celalalt il alaptez sau mai stiu eu ce

Magdone 30+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Salutare doamnelor,

Vreau doar sa-i urez vacanta placuta lui try si apoi si Denisei si Ktrinel. Si sa ne aduce-ti si noua inapoi ceva caldura si mult soare.

Nu stiu cum merge la voi forumul dar la mine merge groaznic de doua zile. De indata ce intru pe un subiect, se blocheaza mouse-ul si astept ceva vreme pina se deblocheaza. Cind s-a deblocat o ia razna , inainte si inapoi pe ecran.Aseara am zis ca o fi fost ceva intretinere la forum, dar si azi a facut la fel.

Ana, sanatate multa lui Tudor. Eu ma intorceam la clinica si saream la gatul doctorului care a zis ca nu are nimic.

In rest nimic nou pe la mine, decit ca astept rau de tot primavara asta.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Magdone, pai poti sa fii sigura ca asa vei face! Sa vezi cum e la mine, cind ii apuca pe toti dorul de mami! Bebe e primul, ca el e mic si are nevoie de titza, apoi urmeaza Tudora, care se bebeluseste pe linga mine de cind a aparut Lisandru, l-ar da la o parte sa stea ea... oricum, cum il vede pe Lisandru in patut se si cuibareste in brate la mine, in locul lui. Dar vine si Agata, ca ea de ce ce nu mai sta linga mami, ca si ea e mica... chiar daca e mare! Nu mai spun de sot, ca il mai apuca si pe el, da, daca la mine nu vine nimeni, atunci ia dati-va la o parte, ca vreau si eu linga sotia mea! De cele mai multe ori e amuzanta aceasta dorinta a lor de a sta linga mami, dar sint si momente cind imi vine sa ma tot duc! Ca se lasa cu crize si plinsete, de-am ajuns sa dorm in patul mare cu toti trei, pat in care vine si tati noaptea, la picioare, ca se simte singur in casa. Si nu incetez de a ma intreba de ce mai tinem un apartament cu trei dormitoare si salon, cu pat in fiecare dintre ele, daca observ ca incapem foarte bine si mersi intr-o singura camera si intr-un singur pat. Am stiut noi de ce luam marime king...
Dana, si eu astept primavara!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by Magdone
Al meu sot zice ca atunci cand o sa vina bebe, o sa stau cu amandoi in brate, pe unul il mangii pe spate si pe celalalt il alaptez sau mai stiu eu ce

Stai linistita ca nu e asa de rau, mai nasol e daca trebuie sa-i alaptezi pe amandoi, atunci sa te tii .
Ideea e ca putina disciplina nu strica nimanui, ncii noua, nici lor. Si cel mai bine e sa-i invatam de cat mai mici ca exista o disciplina. Pe masura ce cresc, si responsabilitatile lor sunt mai mari, regulile pe care le respecta mai multe etc. Dar regulile is disciplina le asigura si lor un cadru sigur si previzibil de desfasurare.
Eu am un principiu: alinta copilul cat poti, pana la cer daca se poate, dar nu-l rasfata. Alintul are legatura cu nevoia de dragoste si afectiune, cu tandretea dintre copil si parinte. Rasfatul e de regula acela cand copilul sare calul sistematic de la regulile pe care noi incercam sa i le impunem (si care din pacate de cele mai multe ori tot din vina noastra apare pt ca nu reusim sa strunim copilul).

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ce dragute sunteti cu "uitucii" mici!
eu nu am avut niciodata probleme de genul asta.copii mei au simtul proprietatii foarte dezvoltat Robert nu pleaca de la gradi pana nu si-a adunat in saculetul lui toate cele.Pana cand si punga ziploc de la micul dejun de dimineata mi-o aduce inapoi ca sa nu va spun de colectia lui de borcanele de iaurt goale.Le "colectioneaza" pt la vara,atunci cand le umple cu apa chioara in care arunca sorasa ceva colorant pt a face slash ca la depanneur
Maia la fel.Cand intra pe usa de la scoala parca-i un pom de Craciun.Puloverul il are atarnat la brau,salopeta agatata de gat,sacul indesta cu de toate de la carti,la resturile ascutzitorii pana la adidasii pt sport;sticlutza cu apa in buzunarul de la geaca,resturile sandwisului pe unde apuca.
in schimb euuu!!! ehheeeeee...mis campioana printre uituci si cascati.Colegul imi spune ca se si mira cum de nu-mi uit copii pe unde ma duc sau m-ai stii!

magdone,vezi ca au cizme la "yellow" si "globo" la jumatate de pret.cizme super bune care fara 70-80 $ nu le iei la inceputul iernii.
dana,la mine merge forumul tare bine.eu nu intru decat la pranz cand am pauza si vad ca nu-s probleme.probabil la ora cand ai incercat tu,era toata Romania gramada pe dc
si eu astept primavara si tot asa ca tine RAU de tot mama ei de treaba!
Ana,cum sunteti astazi?ce a zis Dobreasca?ai pagerul ei de urgenta sau cum faci de ajungi la dansa?

am o durere de cap sora cu lesinul.am racit;cred.zac,bolesc,dorm pe mine.
Sa aveti o zi faina.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Podeanu
Vreau doar sa-i urez vacanta placuta lui try si apoi si Denisei si Ktrinel. Si sa ne aduce-ti si noua inapoi ceva caldura si mult soare.

Multam Dana, dimineata la ora 6:30 sunt deja o pasare pe cer. o sa va aduc ceva soare si nisip in traista mea. Tocmai ce-mi spuena taica-miu-n weekend ca in Targoviste au inflorit zarzarii. Abia astept sa-mi vad si eu laleutzele mijing din pamant.

Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

try,sa ai zbor lin si o vacanta faina!
eu nu vreau nisip ca am in ghiveci, la o floare si nici soare ca, cica vine si la noi peste 2 luni As vrea o oaza de linsite,cu un hamac,o margarita si un negru baluba ce ma apara de muste cu bambusul

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Mersi, ange.
trimite-ti copchii la sleep over si da-i tip lui barbate-tu ca sa faca pe negru'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Try - vacantza placuta si sa calatoritzi cu bine!
Ahhh - eu sunt "obo"... prea mult frig, cand ploua, cand ninge... daca-i o tzara de soare e un vant de-tzi taie rasuflarea...
O sapt faina sa avetzi in continuare si multa sanatate tuturor bolnaviorilor!

Lorelai

http://home-and-garden.webshots.com/album/562645890MtEtoL

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput