Sezatoare canadiana (87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

quote:
Originally posted by try

quote:
Originally posted by maru

se nunta ninsoare de la mijlocul dimineatii

eu am plecat sa caut lama sa imi tai venele!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Breeee, stai asa, nu fii egoista, asteapta-ne si pe noi.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Eu nu vin, din 2 motive - astept vara s-o leg si sa n-o mai las sa plece si dupa aia vin dupa voi, nu faceti prostii (cum zice soricica mea) va rog io'

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

cred ca vreau iarna inapoi (nu dati, va rog ); toata iarna am fost sanatosi si prin zapada; acum pun comprese cu spirt, fac ceai de ceapa, dau bromhexin, si nu mai stiu ce pentru tuse seaca si uscata (pe fond de antibiotic); a, si stau acasa, dupa o luna de la inceputul jobului, deja mi-am luat prima zi off; nu stiu cum ne vom descurca pina vineri cu husbantul sa impartim zilele de concediu...

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Hei, stati cuminti, eu astept primavara pana la jumatatea lui aprilie cum a zis Ktrinel.
Si o punem de o intalnire in parc cu copii.

Macar de Pastele Ortodox sa fie primavara.

Anca e mai bine, oricum si ea e pe antibiotic.

Multa sanatate la toti bolnaviorii.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

In primul rand doresc sa urez tuturor- mari si mici MULTA-MULTA sanatate!
In al doilea rand... datorita faptului ca si la noi e inca iarna... cu zapada si frig-frig-frig... cautam ceva pe I-net care sa-mi explice cata cat ce se intampla (sau sa incerce sa dea o oarecare explicatzie)... Eu de fapt ma uitam dupa "The Earth's magnetic north pole is drifting from northern Canada towards Siberia with a presently accelerating rate — 10km per year at the beginning of the 20th century, up to 40km per year in 2003. It is also unknown if this drift will continue to accelerate." (Wikipedia) si am dat peste:
http://www.sciencedaily.com/releases/2007/02/070215144314.htm... unde cu surprindere am citit:
"Bromwich said that the increase in the ozone hole above the central Antarctic continent may also be affecting temperatures on the mainland. 'If you have less ozone, there's less absorption of the ultraviolet light and the stratosphere doesn't warm as much.'
That would mean that winter-like conditions would remain later in the spring than normal, lowering temperatures. "
O sapt faina va doresc si ma duc sa mai citesc... ca poate mai gasesc si alte explicatzii :-)

Lorelai

http://home-and-garden.webshots.com/album/562645890MtEtoL

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Astazi nici nu am avut timp sa respir, darminte sa mai scriu ceva. Si oricum, in afara de faptul ca m-am saturat de iarna asta, ca vreau soare si in parc, nu as avea ce sa va mai spun.
Ange, ai uitat sa spui si cu cine ai vorbit la telefon in timpul filmului! Fetelor, am fost in vizita la Ange! Daca as fi barbat, m-as fi indragostit sigur de ea, sper sa nu o fi facut sotul! Dar am picat in fund de admiratie: am dat peste o mamica de doi copii frumosi si destepti, si bine crescuti, care arata ca o adolescenta (frumoasa, tinara, fisneata cit cuprinde... si slabutzaaa!). Are o bijuterie de gradinita si o casa, care pe linga ca e spatioasa si frumos aranjata, mai si straluceste de curatenie! Si daca mai pui la socoteala ca face totul singura, atunci chiar ca iti in fata ei. Felicitari si sa o tineti tot asa! Agata s-a lipit de Maia, a placut-o fff mult si vrea sa ne luam casa linga ei (eventual un garaj as adauga eu!), ca sa fie prietena cu ea. Iar Robert atit l-a minghiat pe Lisandru, nu am mai vazut un copil mic atit de atras de bebelusi! A placut-o el si pe Tudora, dar mai timid... ca asa-i cu fetele! Ne-a facut mare placere sa o reintilnesc si pe Bebitzu cu familia ei, cavalerul lor fiind varianta masculina a printesucii Tudorei, finuti, delicati, cuminti... s-au jucat linga copii, dar fiecare separat, cum sta bine unor printi! M-am simtit foarte bine si am mai incalzit un pic prin aceasta intilnirea iarna asta care nu se mai da dusa! Mai vreauuu! Multumim, Ange!

Altfel, nimic nou. Scoala e tot in cui, ca e greva! Bine ca macar am copiii sanatosi, ca nu au mai facut nimic in ultimul timp, desi Tudora tot aduce acasa cite un virusache, pe care il iau cind eu, cind tati, cind bebe, dar trece surpinzator de repede. Dar iarna nu s-a terminat, mi-e groaza de incalzire, cum spunea si Ana, imi va fi dor de ger!
Ana, cum mai e Tudor?

Sanatate la toti bolnaviorii! Plec dupa fetite!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ce ma fac eu cu plodu asta?
de cand vreau sa va intreb:
prima data si-a uitat o bluza la scoala, nou nouta, si i-a trebuit o saptamana pana sa se apuce sa o caute. A gasit-o! Am avut o discutie discutata cu el, ca trebuie sa fie mai atent cu lucrurile, ca noi nu ne suparam pe el pentru valoarea lucrului, cat pentru gest, pentru faptul ca nu e ordonat, mai adunat!
am zis ca a priceput...
Apoi a uitat la scoala echipamentul de sport, gasit, ca doar scrie numele pe el
apoi ceasul, asta abia azi cica il cauta
si lunchboxul, azi i-am dat pachetul in punga. M-a bocit tot drumul pana la scoala, in masina. Si eu si Victor i-am explicat ca lucrurile pot fi usor inlocuite, dar el trebuie sa fie mai atent, mai ordonat. Acasa e relativ ordonat, cu obinuitele: fa-ti ordine, mai aspira, nu-i mai facem noi ordine in camera demult!

ce ma fac eu cu plodu?

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Nelia mersi- e tot in pat, si eu ma lupt cu el pentru fiecare inghititura de mincare; sa vedem ce spune si Dr.Dobrescu;

Maru

ultimul pulover pe care l-am pierdut (dintr-un sir lung de lucruri uitate si pierdute) a fost la HEC- deci acum vreo doi ani.

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Maru, se vede ca esti suparata 'discutie discutata'.

Asa e si fie-miu, numai ca e mai mic, aveam sperante cand va creste.
Se vede ca nu isi schimba obiceiurile astea.

Astept si eu sfaturile fetelor daca au reusit sa responsabilizeze uituci din astia.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

try, ai mare dreptate, dar am fost cu nervii intinsi: sot plecat de aproape o luna + 4 zile in rind stat cu robert acasa - jucat cu plastelina la 8:00 in fiecare dimineata, sarit in pat in fiecare seara, in timpul zilei o amestecatura de cumparaturi, cu taiat hirtii, cu spalat rufe, cu explicat "filmul cu pestii", cred ca daca ma intepa cineva pocneam de ma auzeati pina si voi.

ica, da.... mare "trocator" (nu mai stiu in ce film am auzit asta)/ du-te pe youtube si da cautare dupa supa de broccoli. o sa il gasesti pe nebunul ala de la hell's kitchen ca face o supa de broccoli in 10 min, pe care am facut-o, e monti si e f misto (fara teama pune nuci, ca au indice 15).

vremea nu e asa nasoala aici, cam 5 grd, insa e enervant ca bate vintul.

sanatate micutilor! ... si mie, ca simt ca o iau razna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si Agata a mai uitat lucruri, eu nu o cert, dar ii bat obrazul: pai, bine, mai fata, uite de ce uiti, ca ai mai multe, ca daca ai avea o singura pereche de blugi si doua sau trei bluze ca mine, sa vezi ce ai tine la ele, ca doar n-oi veni acasa in chiloti, nu!?! Pai, de ce nu-ti iei mai multe? Ca sa-ti iau tie, ca sa ai ce uita la scoala! OK, mami, promit ca nu mai uit, ca sa-ti iei si tu mai multe haine. Geanta pentru prinz o uita mereu, avea doua, pina cind le-a uitat pe amindoua, doua zile la rind. Si i-am dat mincarea intr-o punga de hirtie... nu, ca vor ride copiii de mine. Ei, asta e, te duci la scoala si cind ai timp le pui repede intr-o gentuta, unde sigur va fi mincarea de ieri si de alaltaieri, care va mirosi urit cind o vei deschide, atit de urit incit o sa tii mine alta data ca alea trebuie aduse acasa, daca vrei mincare si a doua zi. Si de atunci nu a mai uitat-o... Ceas nu are! Echipamentul de sport e tot timpul acolo... Ah, dar mai uita sa-si puna in geanta cartea de la biblioteca, vinerea. De obicei, tati se intorcea din drum ca incepea sa plinga ca ei ii va da hirtiuta si nu-i place, pina intr-o zi cind tati nu a mai vrut sa se intoarca din drum si a primit hirtiuta, i-a atras atentia si invatatoarea in agenda... i-a fost atit de rusine ca acum si-o duce de joi, o lasa la scoala, ca sa fie sigur ca vineri o are acolo. Si ca sa evitam alte uitaciuni, eu i-am spus o poveste: cica pe vremea in care povestile erau adevarate si la noi, aici, pe Pamint, a fost o fetita, frumoasa, desteapta, cuminte, dar cam uituca! Tot ce lua de acasa cu ea, totul pierdea sau uita cine stie pe unde. Si intr-o zi, aceasta fetita cuminte, frumoasa si desteapta, si-a uitat capul pe o banca la scoala. Si a ajuns acasa, l-a cautat peste tot si nu l-a gasit. Nu a putut sa-si faca lectiile, nu a putut sa se uite la televizor ca ochii erau tot unde era si capul, nu a putut sa manince pentru ca nu avea gura (ei, asta da tragedie!). Nu a putut nici sa doarma, pentru ca nu avea ochi sa inchida si minte sa viseze! Si a fost atit de trista fetita, incit a doua zi cind s-a dus la scoala, cu emotii pentru ca putea sa nu-l mai gaseasca, si-a vazut capul pe banca, l-a luat si l-a pus la loc si de atunci si-a promis ca niciodata nu il va mai uita nicaieri. De aici si vine vorba ti-ai uitat capul sau o sa-ti uiti si capul! Si eu am incalecat pe o sa si i-am spus Agatei povestea asa, tocmai ca sa nu sa pateasca si ea ca fetita, sa uite capul pe undeva... Agata a ascultat-o si la sfirsit a spus ca asa ceva nu se poate, ca nu poti sa-ti uiti capul, ca trebuie sa-l tai de la git si daca il tai mori. Da, i-am zis, exact asta se spune despre un om care uita tot timpul lucrurile: ca e ca si mort, fara cap, si-l uita peste tot. Ah, la figurat vrei sa spui! Da! Ei, nu o sa mai uit nimic, pentru ca nu-mi place sa fiu moarta, fara cap, nici macar la figurat! Si gata, de atunci nu mai uita nimic! Desi sint sigura ca se va mai intimpla.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput