Sezatoare canadiana (87)
Raspunsuri - Pagina 16
nelia spune:
Am intrat si eu sa spun salut, sint intr-o mica, dar pentru energia mea mare curatenie generala. Si in toiul pregatirilor pentru spectacolul de la patinaj. Asa ca timp... mai putin sau deloc! Urez fetelor care pleaca in vacante a iaba drum bun si sa fie totul de vis acolo unde se duc.
Olga, sanatate multa si tie si lui Tony! Si eu spun ca fetele: intre orice si vacanta, aleg vacanta, cu toate riscurile.
Si noi plecam intr-o excursie, nu cred ca v-am spus. In Quebec, pe 30 mai. Eu nu l-am vizitat inca si avem nevoie de o iesire! Sper ca nu ninge si atunci! De fapt, totul a plecat de la faptul ca sotul meu, mare fan al lui Leonard Cohen, nu a mai gasit bilete pentru spectacol decit in Chicoutimi, atit de repede s-au dat. Oana, tu ti-ai luat bilete pentru Montreal? La noi, cum doi pitici din familie nu pot merge la concerte atit de zgomotoase, si cum mami e legata de bebe si invers, sotul si-a gasit partenerul ideal: Agata! Va merge cu ea si la Santana si la Leonard Cohen... avantaj ea!
A gasit Octav un site cu jocuri... super! Sint mai scumpe, dar merita. El cu Agata s-au tot dus duminicele la unul din prietenii lui, care are casa plina de asa ceva. Sint educative, complexe, iar Agata e topita dupa asa ceva. Vi-l pun si voua, poate intereseaza pe cineva:
- explicatia lor: http://www.familygamesamerica.com/mainsite/consumers/index.php
- unde se gasesc de vinzare: http://www.toysgamespuzzles.com/ca/tgpshop/
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
oanagabriela spune:
Nelia, noi ne-am luat bilete la concertul de la Toronto , pentru ca la sfirsitul lui iunie, de obicei, sintem plecati in vacanta, si nu am vrut sa ratam ocazia. Este unul din cintaretii nostri preferati si asteptam de 15 ani sa dea un concert . Pe situl fanilor au avut parola pentru bilete luate in avans. Noi asa am luat cele de la Toronto...
OlgaTarziu spune:
Apoi credeti ca nu am fost la doctor? ba da. Dar dupa moda canadiana cica nu se da antibiotic atunci cand e bacterie. De unde aia a mamicutei lor stiu ei ca e bcterie nu stiu. Cert e ca de fiecare data in ultima vreme orice infectie cu virus sau bacterie la Tony se termina epopeic cu otita sau complicatii la plamani. Deci surprizele ma asteapta in Cuba.
Iau cash si daca e cazul sper sa gasesc un doctor si un antibiotic in Cuba aia mare.
Deci mmaine la 1 pm....Zburam. Doamne ajuta.
Ina869 spune:
Salutari fetelor de la sezatoare!
Nu am mai dat de multisor pe-aici, dar am absentat "motivat" ; acum pot sa va dau vestea ( sint optimista si cred ca am trecut de hopul cel mare) sint gravi si vom avea un baietel in iulie.
Trec printr-o perioada mai dificila fiindca bunica mea este pe moarte si vremea de-afara plus faptul ca trebuie sa stau mult in pat ma deprima si mai rau.
Am trecut de fapt pe aici sa va dau un site interesant unde sint evaluati doctorii de catre pacienti: www.ratemds.com , nu stiu daca ati auzit de el.
Nu am apucat sa citesc decit ultima pagina, vacanta placuta celor care pleaca in tarile calde, poate la intoarcere aduceti cu voi citeva raze de soare ( mai puternice, asa, ca sa incalzeasca toata canada).
pe curind,
Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
lorelaim spune:
Buna dimineatza!
Ina - bine ai revenit si FELICITARI pt bailetzel! Sai ai o sarcina usoara si un Pufosel sanataos si mancacios :-)
Ce zice Rachel? Cred ca de-abia asteapta bb-le :-)
Bunicii tale ii doresc ca bunul Dumnezeu sa o ajute sa aibe o "trecere usoara" atunci cand va veni momentul. Bunica mea are 95 de ani si jumatate...
Olga - atunci cand ai ocazia roaga-tzi rudele din Ro sa-tzi trimita Zinnat si Sumetrolim sirop sa ai in casa. Si incearca sa-tzi "faci rost" de un pediatru in Ro in care sa ai incredere si pe care potzi sa-l bazai cu telef si sa ii spui de fiecare data ce te "doare" iar acesta sa-tzi dea o consultatrzie telefonica. Oare nu potzi sa-i ceri medicului la care mergetzi sa te trimita cu Tony la analize si sa vezi la concret daca e virus sau bacterie? Va doresc o calatorie placuta si fara peripetzii si o sedere frumoasa! Sa fitzi sanatosi si sa va intoarcetzi cu bine!
La noi azi ploua :-( Taman cand am vrut sa iesim cu bicicleta :-( E innorat si urat... Imi pare tare rau de Gabisor ca-i promisesem sa scoatem bitza si sa mergem sa cautam iepurasi (pe camp) si ratze (pe balta).
Un weekend fain va doresc si multa-multa sanatate tuturor!
Lorelai
http://home-and-garden.webshots.com/album/562645890MtEtoL
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Ica 1975 spune:
Anda, cred ca de asta vorbesti http://www.youtube.com/watch?v=tFc6o2m9mMQ
Am sa incerc supa, merci
Olga, sanatate lui Tony si vacanta fara peripetii
Ina, sarcina usoara
Sanatate maxima
Noi
Ce faci te si face.
khristin spune:
Olga, vacanta placuta fara incidente si doteaza-te cu medicamente de aici, acolo sint cam scumpe.
Ina, felicitari, sarcina soara si nastere idem...ce putin mai ai pana ce o sa-l tii pe Pufosel in brate
Si la noi, Yasmine are febra de ieri, azi noapte a tinut-o in 38-39, tusit din greu, eu trebuie sa pastrez distanta si e cam greu...., plus zilele trecute am avut parent-teacher interviews si am terminat pe la noua seara
Va doresc un weekend placut,
Cristina
le bébé
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
Podeanu spune:
Deja esti in avion Olga, dar iti zic si eu vacanta placuta , cu vreme frumoasa si fara nici o problema de sanatate.
Ina felicitari ptr baietel si bine ai revenit (cu asa vesti bune).
Nelia chiar ma gindeam la tine zilele trecute, daca ai fost deja la concert cu Lisandru si daca te-a lasat.
Eu nu am nimic nou de anuntat decit ca suntem cu totii sanatosi. Atit am citit de copilasii vostrii bolnaviori (multa sanatate la toti) ca parca astept si eu ceva sa ne "loveasca".
Ah, si ma bucur ca a venit , sa zicem primavara.Daca o tine tot asa zic la revedere la cizme orice ar fi.Desi aseara ningea asa frumos, dar doar vreo 10 minute.
Eu fug acum la un film si apoi la restaurant ca am uitat sa scot carnea din congelator de dimineata ...
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
nelia spune:
Oana, si mie imi place, dar Octav e chiar fan. S-ar fi dus si in State pentru un concert... Ei, poate nu chiar pina acolo.
Dana, e in aprilie concertul lui Santana, pe 15. Se vor duce Octav cu Agata... Eu il astept pe acela... stie Simona care (Sting).
Ina, felicitari!!! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara (de ce stai in pat, ai probleme?) si un baietel-pufosel sanatos tun!
Imi pare rau pentru bunica ta, sper sa nu sufere prea mult!
Am intrat pe site-ul pus de tine din curiozitate, interesant! Pediatra fetelor nu e trecuta, dar Ziegler are 3.9 si Boyd (Dana) are 4.8, asta depinde de citi au facut evaluarea. Pediatra fetelor nu e trecuta.
OlgaT, sper ca veti fi bine in vacanta!
Khristin, sanatate Yasminei. Sper sa nu fie ceva grav. Tu stii ce ai in burtica sau inca e prea devreme?
Noi sintem in toiul spectacolelor de patinaj. Agata are doua, unul in seara asta la 7 si unul miine, la 2. Aseara a avut repetitia, am facut citeva filmulete, dar nu sint foarte clare, ca inca mai lucrau la lumini si opream filmarea cind pica lumina prost. Am incercat sa le pun pe dropshots, dar imi tot dadea eroare si am renuntat, poate mai incolo. Agata intra de trei ori. Aseara, dupa repetitie si toata nebunia de acolo, am ajuns la 9.30 acasa, nici mincare nu i-a mai trebuit, a picat lata, in cinci minute dupa ce s-a bagat in pat, sforaia! Si am tras concluzia ca are nevoie de mai multe spectacole pe an, la orice, poate se mai linisteste si ea!
Nu pot filma in seara asta si nici face fotografii, ca nu ar mai avea cine sa dea bani pe DVD-ul pe care il scot. Asta in conditiile in care m-a uscat patinajul anul asta, ca platesc si la grup, si privat, finantare club (ca eu ciocolata o maninc, nu o vind)... Am platit pina si biletele de la spectacol, 12.50 pentru adult, 5 pentru copil! Si a si invitat ca sa se simta bine copilul ca vine lumea sa o vada. Ea asteapta florile, atit de mult ii place sa o asteptam la iesire, cu flori, ca pe o artista adevarata (in devenire, ce-i drept) ce e!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
columbiana spune:
Vacanta frumoasa la toata lumea fericita care zboare spre sud!!!!
noi suntem tot bolnavi- acum se pare ca s-a molipsit barbatu-meu scarlatina de la copil ; sper ca nu urmez eu, ca falimentam tot stind acasa ....
Tudor a lipsit toata saptamina, sper ca reusim de luni incolo sa recuperam...
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul