* Gravidute & Mamici de Iasi (39) *

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Oana,in doua turi de inchisoare mai tragi o fuguta si pe la noi!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

quote:
Originally posted by addiana

alina n-ai de ce sa ne multumesti, de-asta suntem aici sa ne ajutam reciproc! sper ca davidutu e mai bine!
ale mele au muci de le ajung si-n gura!!!!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Azi i-am schimbat cerceii Amirei.Dupa 3 saptamani.N-am dat-o cu nimic niciodata,n-am avut probleme. Aia medicinali o sa-i port eu,ca pe-ai mei nu-i mai gasesc nu stiu unde am putut sa-i pun. Cred ca i-am zapacit atunci cand cu mutatul.
Si iaca fetita asta mumoasa cu cercei pe care o laudam ca e cea mai cuminte,de vreo doua zile ma zapaceste... Vrea sus,cat mai sus. In scoica n-o mai pot tine ca se ridica de fund in sus,de-am gasit-o cu picioarele in sus si cu capul in scobitura. In patut la orizontala,n-am nici o sansa ca ma stiu p-aia toti vecinii. Daca o pun in fundulet e cea mai fericita. Da' mie imi vine sa-i trag un sut in fundulet,si alta nu!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

miha pupam fetita mumoasa cu cercelusi si care vrea sa stea cat mai sus... e varsta, ce sa-i faci! incepe sa se plictiseasca, vrea sa vada noi orizonturi!!!!

eu cred ca oana sare din inchisoare in inchisoare daca n-a dat faliment pana acum!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by alynta27
Noi tot kkciosi! S-au mai rarit, dar tot nasoale sunt! Nu mananca aproape nimic! Am recuurs la forta, ceia ce nu-mi place deloc! Sper sa treaca mai repede! Care ati avut copii in situatia mea cat i-a tinut? Pediatra vrea sa-i da ampicilina injectabil, dar nu vreau sa aud de asta! Ne chinuim cum putem sa scapam! Si nici de spital nu vreau sa aud! Astept sugetiile voastre!

Alina, nu stiu exact care e situatia voastra, dar cand a facut Stefy diaree de la siropele(antitermice si anticiotic) paracetamolul mi l-a inlocuit cu 1/4 pastila de paracetamol, la nurofen am renuntat iar antibioticul injectabil. Nu a fost placut nici pentru mine, dar pentru ea.. nici atat, dar s-a facut repede bine. Mi-a dat doar 3 zile Ampilus cu sulbactam... e tot o ampicilina, dar ceva mai...si a avut cum spuneam 3 zile la 12 ore, adica 6 flacoane. A suferit putin, dar a dat rezultate. Siropelele sunt bune ca nu e traumatizant sa le dai, dar zaharoza pe care o contin... nu e deloc buna, ca luand mai multe siropele se aduna cantitativ si ii face varza la burtica. Multa sanatate.

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Miha frumoasa fata ta cu cercelusi noi! Felicitari pentru statul in fundulet! Daca tot vrea sus, inseamna ca vrea sa o ia din loc! Maine poimane scapa la piciorute! Robert cand a mers?

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Iulia cu ajutorul lui DD am scapat! E in convalescenta! El cred ca a facut diaree de la dintisori, ca alta explicatie nu am! Nu i-am administrat nici un fel de siropel! Si nici racit nu mi-a fost! I-am administrat hidrasec si smecta + regim alimentar!

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Salutare fetelor!
Am citit ce-ati mai scris si m-am amuzat tare mult cu voi....sa stiti ca m-ati binedispus....ca n-am scapat de starea aia nasoala. pe mine ma termina Amalia, nu stiu ce are zilele astea , cand ma vede ca plec putin de langa ea cum incepe sa planga. acum doarme ca am fost cu ea afara sa o linistesc.
miha, si eu am auzit cand trecea inmormantarea si m-a intristat putin; bine ca nu am iesit afara atunci.
aaaa ca veni vorba de cercei, cand i-am pus Amaliei cerceii medicinali mi s-a spus sa-i schim dupa 6 sapt, se poate si dupa 3?

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community&vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Miha, foarte interesanta Istoria umanitatii

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

ca veni vorba de numele copiilor sa va spun cum i-am ales noi numele gazutei. Vecina mea are o fetita tare scumpica pe care o cheama Amalia. Cum eu nu reuseam sa raman insarcinata, vecina m-a intrebat daca nu vreau sa merg la doctorul cu care a nascut ea pt ca e tare bun. si asa am mers la dr. respectiv si dupa 3 luni am ramas insarcinata. cand am aflat minunata veste am hotarat ca daca va fi fetita sa o cheme Amalia- dupa fetita vecinei mele. Iar numele Maria l-am ales pt ca si pe bunicele mele si pe bunicele sotului meu le cheama Maria ( ce coincidenta)- si am hotarat sa-i punem numele fetitei dupa ele.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community&vhost=community

Mergi la inceput