* Gravidute & Mamici de Iasi (39) *
Raspunsuri - Pagina 11
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Oana, ce notite sa mai iau? Eu zic ca e foarte bine si asa, fara el. Dar nu prea multe zile.
Stii la ce concluzie am ajuns? Ca mai bine ca s-a dus... Parca sunt linistita eu cu mine asa... Pica numai bine zilele astea......
De relax...
Vedem noi cand iti iei pisica
Simo
mami de Matei
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by ghinetz
Ralu, deci iei notite cat e de greu fara sot, da? Noi nu am stat despartiti mai mult de un we, adica asa, sa nu ne vedem deloc.
Oana, ce notite sa mai iau? Eu zic ca e foarte bine si asa, fara el. Dar nu prea multe zile.
Stii la ce concluzie am ajuns? Ca mai bine ca s-a dus... Parca sunt linistita eu cu mine asa... Pica numai bine zilele astea......
De relax...
Nici noi n-am stat despartiti nici macar o zi. Cu exceptia timpului in care suntem la munci. Atat.
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
Deci pana la urma e bine, nu? Atunci...abia astept. O sa fac chef asa cum faceam cand plecau parintii. Acum, mai in gluma, mai in serios...o sa-mi fie greu. Si ara el, si cu copiii. Dar supravietuim. Azi i-am zis ca o sa duc copiii si pe mama la tara la ai lui si vin si eu la el vreo 5 zile. Si a spus: "O, ce bine, imi mai speli camasi, mai imi faci mancare! Da sa stii ca eu nu o sa am timp sa stau cu tine..."

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Numele baietilor?
Vlad - e baiatul nasilor nostri-e student la teatru in Bucuresti,e inalt,frumos si destept.Si Vlad al meu e botezat de nasa.
Andrei-asa,intr-o dimineata mi-a venit in minte numele asta.si asa a ramas.
Daca Vlad era fata trebuia sa fie Mara iar andrei-Agnes.(Agnes imi place de nu mai pot, si Adela-dar adela-i soacra-mea)
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Asta mi-a placut de nu mai pot! Imi aminteste de o chestie..."pe mine m-a nascut o matusa".
(11.03.2003) si Victor
Nonna76 spune:
Oana dimineata am la a 12-a .Dar nu lipsesc-au lucrare.Ei stiu ca profa-i buna,buna dar si nebuna.Adica singurul lucru de la care ma supar sunt absentele.
Eu vreau bere si muzica rock.
ralnied1 spune:
E bine, Oana! Pe cuvant ca e bine!
Las' ca mai vin eu si-ti tin de urat. Si facem petrecere in pijamale... cu tot cu Martini...
Simona, pisica sigur nu-mi iau. Imi plac, dar nu sa am eu in casa.
Foto Ralu
Nonna76 spune:
La mine sotzul nu pleaca ,daca ar pleca m-as muta la mama.Mi-ar fi mult mai usor.
Eu am fost plecata 3 saptamini(fara sot si copil)in Franta si Spania(de fapt la barcelona) dar a fost tare bine.imi mai era dor de ei (de copil in special) dar era fain in grup.
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Oana dimineata am la a 12-a .Dar nu lipsesc-au lucrare.Ei stiu ca profa-i buna,buna dar si nebuna.Adica singurul lucru de la care ma supar sunt absentele.
Eu vreau bere si muzica rock.
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Cand eram gravida cu Stefan aveam intr-o zi 9 ore si o fereastra. Pai pe la a VI-a ora asa as fi dat sa chiuleasca!!! Si se mai gasea cate o tocilara care ramanea.
(11.03.2003) si Victor
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Miha tot vreau sa-ti zic...a facut Amira niste falcute, ptiu, ptiu...sa nu-i fie de deochi! E rotunjoara si frumoasa foc!!!
A! Si de unde-ti veni ideea cu numele? De la cine/ce? Chiar, intrebare intrebacioasa pentru toata lumea? De ce ati ales sa le puneti numele astea copiilor vostri?
Inainte de a ramane insarcinata imi ziceam ca daca o sa am o fetita o s-o cheme Teodora.
Dar m-a descurajat sora-mea care spunea ca are o vecina acolo in Spania,pe care o cheama asa,dar e grasa si urata.
Apoi am vrut Sabina,dar mi-a trecut repede.
Am mai cochetat apoi o vreme cu Bianca...Mi-am pus si colegele sa faca liste de nume,pe care le dezbateam in fiecare zi...Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Nonna76 spune:
Oana daca-mi pleaca elevii ma fac de kk in ochii directorului.
Si nu-mi place.
Dar daca ne-ai intrebat de nume spune si tu.
ralnied1 spune:
Miha, daca ai sti de cata vreme tot voiam sa te intreb cum de ati ajuns la numele "Amira"...
Foto Ralu