* Gravidute & Mamici de Iasi (39) *
Raspunsuri - Pagina 10
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Alynta - ma bucur ca e mai bine David
Raluca - eu zic sa beide ce nu?poate ti se face somn mai repede
Numa' sa nu te ia depresia.
Monica - ai vazut ca si eu dau raportul cu ce fac,dar oare a spalat sotul meu vasele,ma duc sa verific la bucatarie, daca nu, maine...
LA MULTI ANI ALEXIA!!!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Michelle, esti bestiala!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Raluca - eu zic sa beide ce nu?poate ti se face somn mai repede
Numa' sa nu te ia depresia.
mai, m-am decis, nu mai beau, ca e prea tarziu deja si mi-e sa nu ma ia vreo durere de cap peste noapte...
depresia nu ma ia sigur... am vorbit iar cu sotul, e ok, e fain acolo (cum sa nu fie fain la Sibiu? ca eu-s indragostita de anul trecut, cand am fost in concediu!)... M-am linistit acum si cred ca rezist cu brio pana vineri. Doar ca mi-e ciuda ca nu mi-am luat si eu 2-3 zile de concediu sa ma duc... Dar daca a fost in fuga totul... ce sa fac? Next time...
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Alina, sanatate multa. Aveti grija de voi. Si - cum spunea si Miha - ai grija ce mananci si tu daca alaptezi.
N-am spus eu,ci Monica.
quote:
Stiti voi...eu la un martini visez.
Cu gheata,lamaie,masline si George Clooney.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ghinetz spune:
Miha tot vreau sa-ti zic...a facut Amira niste falcute, ptiu, ptiu...sa nu-i fie de deochi! E rotunjoara si frumoasa foc!!!
A! Si de unde-ti veni ideea cu numele? De la cine/ce? Chiar, intrebare intrebacioasa pentru toata lumea? De ce ati ales sa le puneti numele astea copiilor vostri?
(mai, cred ca scriu cu o multime de greseli. Sunt cam obosita. Poate vine Aurelia cu pixul rosu si-mi bate obrazul. Si ma zice si la diriga)
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ralnied1 spune:
quote:
Ralu, deci iei notite cat e de greu fara sot, da? Noi nu am stat despartiti mai mult de un we, adica asa, sa nu ne vedem deloc.
Oana, ce notite sa mai iau? Eu zic ca e foarte bine si asa, fara el. Dar nu prea multe zile.
Stii la ce concluzie am ajuns? Ca mai bine ca s-a dus... Parca sunt linistita eu cu mine asa... Pica numai bine zilele astea...
De relax...
Nici noi n-am stat despartiti nici macar o zi. Cu exceptia timpului in care suntem la munci. Atat.
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Alina, sanatate multa. Aveti grija de voi. Si - cum spunea si Miha - ai grija ce mananci si tu daca alaptezi.
N-am spus eu,ci Monica.quote:
Stiti voi...eu la un martini visez.
Cu gheata,lamaie,masline si George Clooney.![]()
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Acum pe bune? Fara George Clooney. Cu sotul. Intr-un bar unde canta o muzica buna. (nu incep, ca stiti, eu fantazez frumos si muuuult)
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Diana, n-au adormit fetele? Hai ca astept sa spui de unde ai ales numele celei mici. Am avut o eleva Raisa, era asa haioasa, plina de viata. Mereu ma gandesc la ea cand citesc despre mezina ta.
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Simo78 spune:
Eu am crescut dorindu-mi un baietel pe care sa-l cheme Matei. Hisham i se zice lu socru`miu...desi eu is impotriva la chestia cu Ion Ion, da nah!
Simo
mami de Matei
Nonna76 spune:
Numele baietilor?
Vlad - e baiatul nasilor nostri-e student la teatru in Bucuresti,e inalt,frumos si destept.Si Vlad al meu e botezat de nasa.
Andrei-asa,intr-o dimineata mi-a venit in minte numele asta.si asa a ramas.
Daca Vlad era fata trebuia sa fie Mara iar andrei-Agnes.(Agnes imi place de nu mai pot, si Adela-dar adela-i soacra-mea)
mariussimiuc spune:
quote:
Acum pe bune? Fara George Clooney. Cu sotul. Intr-un bar unde canta o muzica buna. (nu incep, ca stiti, eu fantazez frumos si muuuult)
Ntz...In seara asta sotul sta acasa cu copiii.
Lasa-ma draga sa visez.

de ce nu?poate ti se face somn mai repede