* Gravidute & Mamici de Iasi (39) *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Nonna76

Si eu as bea bere dar n-am .

Raluca gata practicile.As vrea eu.

1. iti trimit eu o bere, vrei? sa bem amandoua de la distanta!

2. eu incercam sa te salvez de orele de la 7.30, da' daca tu nu vrei...

ps - Noapte buna, Alina!
- Mi-a ajuns sotul la Sibiu si statea la masa

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Alina cum imi multumesti de sfat inainte de al da(sfatul).Ca am scris la 2 minute dupa multumirile tale.Sau m-ai incurcat cu Miha?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Stii cum e cu berea Ralu? Asa cum a ajuns Vlad al meu azi la tine asa ajunge si berea.
Numai bere virtuala n-am mai baut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Salutare, salutare!

Vazut frumuseti (Amira, andrei, Vlad cel fara de varicela). Vazut si bunatati (rasucite, tarte). Cu alte cuvinte pot sa ma culc. Barbatu deja sforaie. Eu astept sa adoarma bine-bine Stefan sa-i faca aerosoli, ca nu vrea asa, de buna voie. e un razgaiat, asta e. da mi-i drag de nu mai pot! Azi la medic ce s-a mai vaitat, ca o baba in tramvai. Si-i povestea cate il dor pe el, si gatul, si mainile, si picioarele. ("Unde te dor?" "Oriunde numai nu in sus" - raspunde el)Of! Copilasii astia.

Am facut si eu bunatati. Tavalite

Sunt fff bune. Merg de minune la cafea, asa ca maine, cine da cafeaua sa ma astepte si pe mine sa dau Tavalitele. Nu stiu de ce, dar imi amintesc de copilarie. (spun "nu stiu" pentru ca mama nu facea de astea)Mi-au ramas cateva fara glazura, dar le-am mancat eu cu miere si nuci-nuci.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mai fetelor, eu cu sotul, din diverse motive, am stat departe unul de celalalt in fiecare an, cel putin o luna...si cel mai mult 3.
Eu mi-am luat pisica dupa prima lui absenta.

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:

Asta-i cea mai buna,ca-i de pleasca!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Simo78
Eu mi-am luat pisica dupa prima lui absenta.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Alynta - ma bucur ca e mai bine David

Raluca - eu zic sa bei de ce nu?poate ti se face somn mai repede Numa' sa nu te ia depresia.

Monica - ai vazut ca si eu dau raportul cu ce fac,dar oare a spalat sotul meu vasele,ma duc sa verific la bucatarie, daca nu, maine...

LA MULTI ANI ALEXIA!!!

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Michelle, eu in locul tau m-as baga la o Pasca. Asa, de dragul sotului. Si al invitatilor. Si al meu, ca musai vreau sa ne vedem in parc, sa gust Pasca.

Nonna, hai, la culcush, ca maine nu mai chiulesc in grup astia de-a XI-a (parca cu ei ai prima ora, nu?)

Alina, sanatate multa. Aveti grija de voi. Si - cum spunea si Miha - ai grija ce mananci si tu daca alaptezi.

Celia, tu ce mai bucataresti bun? hai, ca sunt si retete de post delicioase. (mai e post daca faci mancare delicioasa? Nu stiu...)

Irina, nu te-am mai citit de mult? ce faci? in plimbari?

Ralu, deci iei notite cat e de greu fara sot, da? Noi nu am stat despartiti mai mult de un we, adica asa, sa nu ne vedem deloc.

Aurelia, bine ai revenit. te mai asteptam. Si lasa, sa faca dl M muschi, daca nu-i are deja. Cand era Stefan mic si al meu sot facea ture prin camera cu el in brate. Ne imparteam munca: eu statea in pat si cantam si el patrula. (of! ce vremuri!!!) La primul copil parca era mai implicat. E drept, avea si mai mult timp. A! Sa ne pui si noua niste poze cu Miruna? In rest...sunteti bine? E mancacioasa? Ai lapte?

Am baut si eu bere Redd's, dar nu mi-a placut. Adica, da, e mai buna ca aia normala, dar eu nu-s fan bere. Stiti voi...eu la un martini visez.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:

pentru toate este un inceput, Monica!

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput