* Gravidute & Mamici de Iasi (39) *
Raspunsuri - Pagina 12
ghinetz spune:
Nonna, pai ce vina am eu daca elevii au vrut sa mearga cu clasa la film? Sau pur si simplu...nu aveau chef de ora, indiferent care era aceea. Cand eram elevi chiuleam cu clasa. Fara a fi neaparat un atac la adresa profesorului.
Asa...nume:
1. Stefan - aici s-a nimerit sa cadem de acord si eu si Radu. El - pt ca fusese in copilarie "fan" Stefan cel Mare (avea si sabie facuta de bunicul lui). Eu - pt ca mi-a placut viata Sf Stefan (primul martir crestin; la atestatul de religie mi-a picat sa vb despre el) Impreuna insa - de la Stefan din Noaptea de sanziene. Ca am recitit cartea cand eram prieteni. Si am discutat mult despre ea.
2. Victor. Initial eu nu am vrut, ca ziceam ca are legatura cu salamul Victoria. Dar lui Radu i-a placut mult. Apoi am cazut si eu "la pace", ca m-am gandit ca e un nume pe care il au multe natiuni: americani, germani, francezi. Asa ca, indiferent unde o emigra...isi poate pastra numele fara sa-l stalceasca careva.
Daca as avea o fata as vrea sa o cheme Ileana. Daca as mai avea apoi trei fete as vrea sa le cheme: Lia, Nona, Sara (in ordinea asta)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Am ramas eu de cucuvea azi?
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
ghinetz spune:
Sa sting lumina? Mai e cineva? Vreun lighean cu rufe, vreo cutie de bere?
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Nonna76 spune:
quote:
ca as avea o fata as vrea sa o cheme Ileana. Daca as mai avea apoi trei fete as vrea sa le cheme: Lia, Nona, Sara (in ordinea asta)
Sa ma chemi sa ti-o botez.
Nonna76 spune:
Nu stinge lumina.Mai las-o putin.macar sa vad sa ma duc la baie.O fi lasat iar Simo rufele ne-intinse.Si ma inpiedic de lighean
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by Nonna76quote:
ca as avea o fata as vrea sa o cheme Ileana. Daca as mai avea apoi trei fete as vrea sa le cheme: Lia, Nona, Sara (in ordinea asta)
Sa ma chemi sa ti-o botez.
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Pe Nona, nu? Da, sigur. Mai caut trei nase, pentru Ileana (a! doar doua, ca pentru Lia am). Deci pentru Ileana si pentru Sara
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Nonna, ai scris mesajul 1000!

. (ca nu aveam motiv sa beau Martini)
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
ghinetz spune:
Gata, plec.
Deci maine la cafea dau eu Tavalitele, da?
Noapte buna
Ralu,
, ca esti singurica.
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Pe Nona, nu? Da, sigur. Mai caut trei nase, pentru Ileana (a! doar doua, ca pentru Lia am). Deci pentru Ileana si pentru Sara
Pe Sara o vreau eu.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Nonna76 spune:
Nici n-am observat c-am ajuns la 1000.
Mai fata i-a sa ne ducem noi la culcare ca acus se trezesc strumfii cu chef de laptic.
Si ileana tot din Noaptea de sinziene e.