FIV 169
Raspunsuri - Pagina 6
KoraPop spune:
Am revenit.Mi-am cumparat fiolele de puregon si 3 cutii de menogon.Dr. Cocei i-a aratat profului schema mea si analiza de la anticorpii antimullerieni,dar proful nu a marit doza,ci a zis ca ma asteapta in zi 8 de cm la eco si mai vedem atunci.Ziuz 8 de cm o consider zi 7 de stimulare,daca incep in zi 2 cu 1/2 diphe ( zi2 ar fi zi 1 de stimulare?) si din zi 3 adaug si puregonul?Sper sa fie bine pana la urma...
O zi excelenta tuturor!
Kora
CARPE DIEM!
LAVINUTZA spune:
Dragelor,
Vin si eu cu o intrebare - in a doua sapt din aprilie voi face laparo pentru clipsarea trompelor - la cat timp dupa pot incepe tratamentul pentru FIV -pana atunici imi voi face si analizele.
Merci si va pup,
Lavinia
Moniland spune:
Laly, cel mai repede 10 zile de la ET.
Kora, la doza de 200 UI de inceput e normal sa reactioneze asa proful, adica sa nu-ti mai creasca. Cum ti-am mai zis, cea clasica e de 150 UI.
Eu as zice ca in loc de 14 zile de inhibare vei face 15. Stimularea incepe in ziua in care faci primul puregon, ca pana atunci e inhibare. Baftaaaaaaaaaa!!!!
Blanche25 spune:
Mihaele
Sper ca Dumnezeu sa te binevanteze cu un bebelus acum, iar banii ce sotul tau a economisit sa fie pentru bebe 2!
Pisik06 esti binevenita intre noi si ne pare rau ca te.ai simtit nebagata in seama. Aici suntem un grup de unde faci si tu parte.
Bafta si sa fie FIV-ul norocos.
Lavi eu stiu ca luna urmatoare deja poti incepe procedura FIV
KoraPop spune:
Moni m-am gandit eu ca totusi zi 1 de stimulare va fi zi 3 de cm cand de fapt incep cu puregonul.Vom vedea ce va fi,eu ma las cu incredere pe mana lor...si sunt optimista!Acum ma doare ovarul stang,unde era foliculul,cred ca vrea sa se sparga ( sper).
Kora
CARPE DIEM!
oanademunck spune:
Mai fetelor
am avut o noapte ingrozitoare,durerid e burt cat cuprinde asa ca mi-e frica de suprastimulare. Am fost acum la spital mi-au facut analizele mi-au zis sa stau la pat sa-i dau cu apa si ca nu mai dureaza mult..ce, de ce pana cand nu au zis si nici eu nu am mai avut puterea sa intreb. Sper ca pe vineri sa fie punctia si in seara asta sau maine inducerea.
Revin si eu: mi-a mai ramas o cutie de puregon 900 neinceputa (pe cutie scrie 400 de euro pretul, o fac cadou, nu vreaus a o dau inapoi la spital sa incapa pe mana vreunei belgience care si asa are medicatia gratuita)
Mihaele te pupic si chiar daca nu este sa fie de data aceasta va fi next time, don't worry!sunt insa foarte curiosa de testul ala de sange al tau
Goggy prinde foliculul ala grasun si fa om din el!!!bafta!!
Verga mult succes astazi la pick-up,tin pumnii stransi stransi!!
Ma duc in pat rugati-va sa imi faca inductia aia o data ca imi plesneste burtul!!
whisk
gabrielarusu spune:
buna,
Stiti unde se efectueaza analiza cariotip si microdeletii cromozom y si cat costa.
Am fost ieri la dr si mi-a dat o serie de analize si mie si sotului pt a incepe procedura FIV SAU INSAMANTARE sunt inca noua la subiectul asta si nu prea stiu ce si cum dar paote ma veti ajuta.
Va multumesc .
http://tt.lilypie.com/6vJ4p3.png
Teli spune:
Luck , parca nu ti-a raspuns nimeni.
Am trecut si eu prin socul clamidiei dintr-o data pozitiva.
Eu pozitiva , sotul negativa ,explicatie nu am mai ales ca niciodata nu-mi iesise pozitiva (m-am infectat de la o toaleta ? din spital ?)
Parerea mea este ca acel tratament pe care l-ai primit este mult prea usor , mie nici ureeaplasma nu-mi trecea cu 10 zile de doxiciclina.Mie mi-a dat 5 zile de azitromicina si 7 de zanocin pt clamidia .Am repetat analiza dupa 10 zile de la terminarea tratamentului, era negativa.
Apoi , tratamentul se face de ambii partenerei.
Succes
Otilia
iana_mari spune:
Elenadava veni si randul nostru.
Mihaele
Kineta si eu am avut pe timpul stimularii o fiola de dipferelin.
Moniland,Antosit
Eu am niste musafiri din strainatate si o sa intru mai rar saptamana asta.
Pup toate fetele si le doresc mult noroc.