FIV 169
Raspunsuri - Pagina 5
DORIS_71 spune:
Fetele mele dragi, vin si eu la apel. Azi dimineata merg la clinica sa fac sangele si eco nr.4 si s-ar putea deseara sa fac gonasi 10000, vineri punctia si luni ET. La ultima eco pe care am facut-o luni aveam 7 foliculi si endometrul 13 mm. Productia mea e mai slaba tinand cont ca FIV-ul trecut aveam 9 foliculi din care au rezultat 3 ovule si s-a fecundat 1 singur. Mi-e un pic frica sa nu ma fi chinuit degeaba.
Elenada capul sus si mergem inainte rugindu-ne la DD. sa ne dea si noua mult doriti.
mihaele eu mai sper
Zouzounaki fac galerie si ptr. endometrul tau
LucaLuca dragoste mare in laboratoarele din Franta iti doresc.
Eu acum plec sa ma pregatesc si vin cu noutati mai tarziu.
toate FIV-oasele.
DORIS_71 spune:
Pisik bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta iti doresc.
toate FIV-oasele.
nusy spune:
Kineta: schema este asa: pe parcursul inhibarii se da o fiola intreaga de diphereline,iar pe parcursul stimularii 1/2 de fiola de diphe.Eu n-am auzit sa i se dea cuiva pe stimulare 1 fiola intreaga.
Mihaele: azi vreau vesti bune!
Ioana: spor la injectat!
Nusy
KoraPop spune:
Buna fetelor!
Va scriu in graba pentru ca ma duc in curand la Giuly sa cumpar medicamentatia.
Mi-a sosit rezultatul de la anticorpii antimullerieni: 0,44 ceea ce nu e bine pt ca valorile de referinta sunt intre 1 - 10,deci rezerva mea ovariana e redusa.Totusi eu sper ca va fi bine.Ma gandesc ca pe ciclu natural e una si cu ajutorul medicamentelor va fi mai bine.Sunt curioasa daca dr. Cocei va schimba ceva la schema mea azi cand ii voi arata rezultatul acesta.
Pisik bine ai venit printre noi si muuultaaa baftaaa!
Mihaele Doamne ajuta!
Luca felicitari,sa o tii tot asa cu rezultate super!
Kineta eu am facut la ambele fiv-uri protocol scurt si mi s-a dat cate o fiola intreaga de diphe pe langa stimulare,din zi 2 pana la sfarsit.Acum imi vor da numai 1/2 diphe ( tot protocol scurt) ca poate voi reactiona mai bine.Deci se poate si asa si asa,cum decid medicii.
Bafta tuturor in plin tratament si celor in asteptare!
Fetelor chiar nu are nevoie nimeni de 4 fiole de gonalf a cate 75 UI,compensate 50%?
Kora
CARPE DIEM!
kineta spune:
NUSY,KORA,nu stiu ce sa mai cred,am intrat in panica,si nici nu pot suna din nou la Giulesti sa intreb,pt ca ultima data la protocolul scurt di toamna cand am sunat sa ma lamuresc intr-o problema(numai stiu care),si i-am spus d-nei asistente Geta ,ca m-am consultat si cu alte fete care fac FIV,a fost putin ofuscata,si mi-a spus ca ca trebuie sa fac ce spune dl profesor nu dupa ce fac alte fete.SI de aceea spun ca mie teama sa sun si sa intreb de ce mi-a dat sa fac pe stimulare 1 fiola de Diph,si nu jumatate,ca cine stie ce mai zice(ca-s nebuna probabil).EU in legatura cu acest Diphereline nu stiu ce sa zic,la cat am gandit eu,am stiut ca este pt inhibare ovariana(deci ovarul se inhiba ,si creierul,sa nu mai functioneze o per. este ca la anticonceptionale probabil),dar pe parcursul stimularii sa se dea tot o fiola intreaga...? PAI poate de aceea nu am raspuns la tratament si nu am scos nici un ovocit,cum se face ca in trecut am ramas insarcinata cu clomifen de 15 lei,sau chiar fara tratament,si cu tratament de milioane nu am facut nici macar un ovocit,ciudat.(este adevarat ca sarcinile se opreau in evolutie f devreme).NU stiu ce sa zic,daca gresesc sa ma corecteze cineva va rog,nu ma lasati in ceata,ce parere aveti? DINTRE fetele care au facut FIV,cam ce tratament si daca au obtinut sarcina,nu stiu vreau si eu niste pareri,va rog ! AAA,si inca o chestie,frate.... da doare Menogonul asta ,ma doare locul de la injectie de nu se poate si am facut-o ieri la 16,urmeaza azi injectia nr 2,bine nu conteaza durerea ,ca suport,ziceam si eu asa.VA pup pe toate si astept raspunsurile voastre.
mihaele spune:
Kineta iubita nu cered ca trebuie sa te ingrijorezi eu inhibarea am facu cu 1 fiola pe zi diphereline si stimulrea tot cu 1 fiola pe zi diphereline cu 5 zile ianinte de punctie am fost la eco si am facut 1/2 pe zi diphereline pana la punctie.Am avut 12 ovocite .
Te pup si mlta bafta in continuare sa auzim numai de bine
Moniland spune:
Eu am facut la fiecare FIV, in timpul stimularii din 2 in 2 zile o fiola intreaga de diphereline.
Kineta, fiecare fata are alta schema de tratament. Daca dr, ti-a zis 1 diphereline atunci asa e. Varsta, incercarile, analizele, toate astea fac ca tratamentul sa fie diferit.
Pisik, toate fetele de aici sunt tare dragute. Si daca nu-ti convin nu ai ce face decat sa te duci repede, repede la Odisee. Glumesc, evident dar iti doresc sa o faci.
Anto, Iana,
roxanaz spune:
LALYCA
Trimis la - 19/03/2008 : 10:29:38
--------------------------------------------------------------------------------
Am si eu o intrebare la fetele care au facut FIV.La cate zile de la ET le-a iesit testul de sarcina pozitiv?
Ma refer la testele din farmacii nu la BHcg.
LALY