FIV 169

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Gabrielarusu - Bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta! Analizele se fac la Genetic Lab si eu am platit acum un an si ceva, in jur de 7-8 mil. Multa bafta!
mihaele - La ce ora soseste vestea cea mare! Eu sunt alaturi de tine!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Dariera pe la oarele 2-3 au zis ca ma suna offffffff nu mai am rabdare sa ved e alba sau neagra cutoate ca eu nu cred ca o sa fie o veste favorabila mie dar abia astept.
LucaLuca cred ca am o tahicardie de mai mare frumusetea
V amultumesc pentru incurajari si ca sunteti alturi de mine cum aflu rezultatul va spun imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Am sosit si eu de la clinica, cam dezumflata dar asta e oricum nu pot face nimic. Foliculii mei pana la urma sunt doar 5, nu stiu cum acum 2 zile erau mai multi si ce s-o fi intamplat? Nu le-a placut la mine si au fugit? Endometrul e 15 mm, macar la capitolul asta stau bine. Imi este foarte frica fetelor ca m-am injectat degeaba de data asta. Cand am facut FIV-ul trecut aveam 9 foliculi, la punctie au rezultat 3 ovule si s-a fecundat 1 singur, atunci ce sanse am acum cu aceasi schema de tratament si cu rezultat mai prost? Doar la DD ma mai poate ajuta.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Fetelor am-i pare rau ca nu pot sa va dau o veste buna bcg negativ.
asta e viata nu ma pot pune in fata lui Dumnezeu .Vineri merg sa vb cu doana doctor si sa vad daca o pot lua de la capat cat mai curand.Eu va doresc numai reusite si numai teste pozitive .
Daca eu nu ama reusit voi sa reusiti ce sa va mai zic ma rog pentru voi toate .
Fetele care sunteti in focuri sa va ajute Dumnezeu si Maica Domnului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Doris ti-au dat acum exact acelasi tratament ca si data trecuta?Tu ai facut anticorpii antimullerieni?Eu raman la parerea ca daca DD vrea,un singur ovocit de calitate va fi de ajuns.Bafta muuulta!
Mihaele asta e viata,cu bucurii si tristeti...trebuie sa mergi mai departe,de acum gandeste pozitiv si cu speranta pentru urmatorul FIV.
Zouzoule te astept cu vesti bune de la eco.Tin pumnii stransi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Mihaela,imi pare rau, bafta bafta pe data viitoare

whisk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Buna fetelor!Chiar daca nu am mai scris, va urmaresc zilnic din umbra.
Kora, spune-mi te rog, schema de tratament ti-a facut-o dr Cocei sau profu? Te intreb pt ca vineri merg la eco pt stimulare si inca nu mi-a zis nimeni care este schema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Apropos, mai vine cineva de aici vineri la spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Buna fetelor,

Elenada , Mihaela imi pare tare rau pentru voi , speram ca o sa reusiti

Fetelor si eu am facut pe timpul stimularii jumatate de Diphereline nu stiu de ce se da si una intreaga

Bafta Luca, Felicia si la toata fetele care sunt in focuri

Nusy unde te pot gasi ai intrat pe un alt forum eventual sa mai impartim intimplarile noastre despre sarcina

Va pup (va citesc din umbra si imi tin pumnii pentru voi toti)

Zouzou eu cred ca si Royal Jelly te a ajutat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verga spune:

Mihaelesa ramai optimista in continuare si va fi bine
eu sunt cam suparata din 12 foliculi au rezultat doar 4 ovocite restul au fost chisturi dar vestea buna e ca am imbunatatitsi nu a mai fost nevoie de ICSI sper sa se iubeasca mult
Goggy nu una ci 4 puncti a avut azi si ET este sambata la 8.
pe toate

A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo

Mergi la inceput