Condica Salajencelor (41)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
olim spune:
azi era plaja plina de oameni, si cativa copii chiar faceau baie
am stat 3 ani la mare si vreaus a va zic ca am facut plaja de cateva ori, nu imi place deloc, iar daca ma duc stau doar in apa
mami si Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Interesanta procesiune, olim...aici lumea nu prea e cu religia, cu procesiuni...obiceiurile sunt mai mult de venirea primaverii, sarbatoare de dragul sarbatorii. Asa sunt ei...
Sa vedem daca nu sunt concerte de orga la biserica, ca de Craciun ne-au placut.
vorbe de copil...
Hobby
dianaiulie2009 spune:
Pfuai Mihaela ce faine-s toate chestiile alea ... vorba Biancai , pakat ca la noi nu exista asa ceva ca si yo as impodobi casa si masa cu ele .
Oti , pai cam la un post de director ma gandeam si yo ... mno ... iar daka oi ajunge , bistos va iau cu mine pe cele care doriti o schimbare in mai bine .
Bia , mersi de sfat , o sa-l urmez , poate ca e varianta cea mai buna , dar baiul e ca nu ma prea pot abtine cand ma mananca limba si mno ... tre sa zic si yo ce ma doare ... doar ma cunosti ...
Mersi de intrebare , fetele sunt inspre bine , mai au aerosol pna luni seara asa ca vom duce aparatul cu noi . Mai tusesc asa mai rarutz , dar probabil asta dureaza inca pana se curata de toate secretiile . Matei ce mai zice de gradi ? Tu cum te prezinti cu psihicul , il mai urmaresti sau ii dai pace copilului sa se invete cu colectivitate ? Mai asculti pe la usi si pe sub geamuri ? Cum e cu mui , parka spuneai ca au inceput bolile colectivitatii ?
Dar de Pasti unde veti sarbatori ???
Saptamana viitoare nu veniti la Turda la salina ? Ne-au facut curiosi cateva persoane si vrem sa mergem cu fetele . Cica ar avea efect extraordinar asupra cailor respiratorii , chiar si cate 2-3 intrari .
Dar mai pove pana duminica viitoare .
Olim si Mihaela cat va invidiez ca sunteti atat de apoape de mare . Cand am fost in concediu stateam minute in sir , priveam cum se sparg valurile de mal , iar cand nu erau valuri priveam in larg pierduta de lume ... era ceva nemaipomenit ... ma calma ... mi-ar placea sa locuiesc aproape de mare .
Am citit pe topicul deschis de Ioana referitor la cele 2 fete din Zalau cum ca sunt bolnavi aman2 , adika Ioana si Luca . Am auzit ca este ceva virus pakatos care te pune la pat . Eu de 2 saptamani sunt infundata ( adika vorbesc pe nas ca sa ma dau mare ) , am niste ganglioni la gat si ma cam doare si mi se usca gatul .
Va doresc insanatosire grabnica !
Ma duk la nani ca dimi la 6 e trezirea deci va las sa pove si urez inca o data fetelor care sarbatoresc Pastele acum , " Sarbatori Fericite ! " .
Noapte buna si somn usor !
" Carpe diem ! "
olim spune:
asa sunt femile reapeste tot, nunumai acasa.Si eu am lucrat cu 10 femei si 2 barbati, dar era jale, de asta am si plecat
si mie imi place la nebunie marea, dar nu sa stau acolo.Aveam o umezeala in casa, mucegai dupa dulapuri, toata ziua stateam cu dulapurile deschise, se oxidau tacamurile,uneori era un miros aiurea de la apa.
anacezara, sanatate multa!sa ai noapte buna
mai este cineva pe zona?
mami si Alex
Bimilit spune:
olim ce fain e la voi de paste.vb aia cate bordee atatea obicee.la noi rumanu nu-i prea religios .mere la biserica sa-si etaleze ghiulurile, toalele si masiniledar si sa barfeasca ce are/nu are vecinu de banca.
ioana treci la raport baga detalii despre boala voastra ,ca de nu spun io din casa.
adriana io de cand ma stiu doar cu fomei am lucrat .duamne cat de rele putem fi[iaca ma bagai si io-n oala lor].da sa nu care cumva sa crezi ca functia de director e usoara.si io cand is calcata pe codita blonda ripostez , ca de nu zic nik ma inec si de-mi musc limba mor ca-s veninoasa.io la salina nu ma bag ca cica daca nu-s baiuri respiratori e conta indicat .pruncii=s Ok asa ca stam acasa.
ioi de gradi ce sa zic.deja incepe circu.tare greu se dezlipeste de mine.mai fug sa vaz ce face ca nu poci sta locului.
noi de paste vrem sa mergemla ceva pensiune.inca nu stim unde .trebuie sa ne decidem ca om ramane fara loc.io as vrea in MM .
edit:la matei la gradi sunt 3 copilasi cu varicela.acu suntem in asteptare .io tare-mi doresc sa faca matei acu la varsta mica ca-s mai usoare .
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
nu crede ca is asa religiosi, adica le place mult sa se etaleze si ei saptamana asta, isi aduc aminte de saraci se poarta frumos, ca apoi tot anu injura si numa cu DD si cu Sfanta MAria,a sa ca de religiosi nadaSunt care simt cu adevrat aceste procesiuni, dar marea majoritate pastreaza traditiile.
ce fain de voi ca va puteti duce in vacanta, marius sta cate 24 de ore acasa si nu ne putem face nici un plan niciodata
e fain maramuresu de Paste, mai ales partea de nor, ca la noi la Ulmeni e ca la salaj.Ce dor mi de Stramtori si de somes
mami si Alex
Bimilit spune:
olim la stramtorile ticaului te referi?ca io tare iubesc locurile alea, da nu am mai fost de 5 ani desi-s la o aruncatura de bat de mine.
olim spune:
da acolo zic eu, ticau e sat ce apartine de ulmeni
cum mergeam acolo in fiecare duminica, am fost si cu cortul, acolo in padure am eu un copac unde m-am tucat prima data si am scris numele pe copac
Mergeam cu gasca pe jos, la cules de ciuperci, adica la chefuiala defapt.Ce buna era slanina cu oua si ceapa verde
Era acolo un bar de unde ne luam suc si inghetata
mami si Alex
olim spune:
noi cand mergem de la cluj acasa la mine, intotdeauna mergem pe jibou, benesat ulmeni.Nu demult am vazut stramtorile la Descopera Romania, o emisiune pe PRO TV.Am plans vreo 2 ceasuri, ce vremuri faine si ce amintiri de acolo.Mergeam pe jos din ulmeni sau cu
pana acolo numa sa imi vad dragutu, aveam vreo 14 ani
, dar el nu stia ca mi drag
ca eram in aceasi gasca, dar nu stia nimeni.
ca fain era cand eram noi copii, ne plimbam, acuma numa net, play station s game boy au in cap copiii
mami si Alex
Bimilit spune:
olim da ti-am zis ca noi mergem des sa mancam la ulmeni?
si vara-mi place tare mult ca au o inghetata