Condica Salajencelor (41)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by Bimilit
pai io astept intraberile de la ioana , sa vedem cu ce incepem.
Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
IOANAAAAAA, hai la program!
![](icon_smile_big.gif)
vorbe de copil...
Hobby
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
ioana nu te-am impresionat azi cu nik?
hai ca tac da zi ceva.
Bimilit spune:
fetelor ioana e la patinaj , da apare ea mintenas.
olim spune:
la noi azi au fost 25 de grade, dar pe malul marii batea cam tare vantu .Am uitat sa luam apartaul de filmat cu noi, adica daca nu il pun in geanta sotul nu isi aminteste de el veci
Maine am sa incerc sa fc branzica de vaci, ca nu am lamaie avcasa, si musai sa ma duc in livada sa aduc cateva pana mai sunt, ca toto romanu ca doar nu oi da bani pe ele ca are un vecin livada.
nu am facut nici cozonac si nici nu am schimbat mobila in casa, cu toate ca asa era in plan, dar sotu nu a vrut, dar toto il conving
mami si Alex
mihaela_s spune:
Hai sa va arat cum isi orneaza suedezii casele de Paste: aici si www.myra.nu/pask.html" target="_blank">aici. Maine daca gasesc si eu "betze" o sa fac si eu asa crengi ornate cu pene-galbene, globuri-puisori si oua colorate tot ca si globurile.
Mey io vad marea din geam, da' la cat e de frig afara si la cat de bolnava am fost, n-am mai auzit-o de mai bine de o saptamana...mi-e dor de ea, dar vreau sa se mai incalzeasca...
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
mey ce vremuri cand aveam apartamentu la plaja, aveam o verdere din dormitor la mare superba, noroc insa ca l-am vandut ca au scazut tar mult preturile la ele.Acuma stam la 12 km de mare, cu masina fac 10 minute, mai bine asa, plus ca aveam multa umezeala in casa, ca era apartamentul la 150 de m de apa
faine aranjamente, si eu am luat din germania niste oua si puisori, dar e Alex prea mic, poate la anu sa le pun.
mami si Alex
Bimilit spune:
vai ce va envidiez ca aveti marea aproape.
mihaele sunt superbe aranjamentele.of ca la noi in catun nu se iexista asa ceva.io am primit de lamama ceva dragut oo din pasta de zahar si puisori .le pastrez ca sa le pun pe masa de paste.
olim spune:
e fain sa ai casa dar vara, ca iarna e un frig umed, si cand bate vantu sau e marea agitata e groaznic, asa auzi valurile cum se sparga de parca chiar in casa ta dau
Aici de Pasti lumea ese pe strada seara, sunt procesiuni, e super fain, dar e prea mic Alex si nu putem merge, plus ca Marius maine pleaca.
Va pun aici poze sa vedeti cum e[http://www.pasomorado.org/modules.php?set_albumName=album01&op=modload&name=gallery&file=index&include=view_album.php]
mami si Alex
mihaela_s spune:
Eu acum nu stau asa aproape de mare, fac vreo 15 minute pe jos, dar o vad din geam asa putin :)). Casa insa va fi mai departe de mare, vreo 2 km, asa ca o sa-mi fie si mie dor de ea, ca n-o sa mai ajung asa usor pana la ea. Dar voi veni la Silvi la camin si de pe drum se vede deja, un an inca o sa-mi "clatesc" ochii. Io inca astept sa vad cum e vara, daca se poate face baie in ea. Cica depinde de an, uneori e rece, dar sunt si zile cand e mai calda si poti inota...
olim, io te invidiez ca stai la mare calda!
vorbe de copil...
Hobby