Condica Salajencelor (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
noi acuma am ajuns acasa, am fost la plimbarica cu tati pe malul marii
ma duc sa pregatesc cina, sa ii facem baita lui alex si mai tarziu revin sa citesc ce ati scris.
va pupam,

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Olim , cum arata marea in acest anotimp ? Ia haide cu niste pozici . Ma bucur pentru voi ca aveti tati acasa . Sa cresteti mari !

Deci asa zici tu Mihaela ca noi astea cu fetite am avut rau de orice . Sa sti ca ai dreptate ... dar mie nu mi-au trecut dupa 3 luni , din pacate . Si in luna a 8-9 mai dadeam la ratze . Cu Paula am facut spasmofilie lunar , parca era o regula . Mirosuri ca mirosuri , dar numai ce intram in casa si vedeam , de ex. , tigaia pe aragaz si deja fugeam la baie . Colegu a trebuit sa stea in alta camera dupa ce facea dush pana ce adormeam eu ca sa nu simt mirosul de dus-gel ca iar fugeam la baie . Apai yo nici amu nu suport acele mirosuri care mi-au provocat greturi in sarcina . Cand simt cate un iz din alea mi se face rau instantaneu . Dar asa e Otilia , dupa ce vomitam ma simteam mult mai bine . Acum asta nu trebuie sa fie la toata lumea la fel , poate ai norok si dupa primele 3 luni o sa-ti fie mai bine, Doamne-ajuta ! Aaaa.... nici in ziua de azi nu reusesc sa ma spal pe dinti k lumea in capat ca mi se face rau de la stomac ... si daca nu mancam nimik tot aveam ce da afara , o chestie verde-galbuie , banuiesc ca de la fiara . Colegu radea de mine ca zicea ca nici sa vomit nu stiu , faceam un zgomot ..... mama-mama ...

Bia , tind sa cred ca ai dreptate in legatura cu invidia . Mi-ai ridicat azi moralul ca eram daramata .
Va tzuc pe toate !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bia, Bia, nici una din fetele cu 2 fete nu s-au "desconspirat"... Deci? Oi fi eu blonda vopsita bruneta? ca nu am inteles ce vreisa spui.... Miha, din pacate nu poftesc nimic! Dar chiar nimic! Numai gandul la mancare si mi se intoarce stomacul pe dos! Azi am fost la sor-mea si avea prajitura. Krem a la krem, fetele stiu. Moama ce imi placea candva, am cerut numai asa de ciuda insa nu mi-a fost bine deloc dupa ce am papat-o. Asa ca stau deoparte. La mancare si mai rau. Of, inca o luna jumate si sper sa imi revin la normal. Nu stiu ce s-or face ai mei de Paste, ca nici nu am chef de gatit. Deja de 2 ori era sa vars invatind in mancare. (tot de la miros)Ce sa va zic de cafea. Simpla vedere a unei cesti de cafea imi face greata....Da Olim, cum e marea? Aici a fost frig toata ziua, dimineata erau -4 grade...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

oti bag sama ca de la varsaturi nu vezi ca se desconspirasera 2 bucati de mamici cu cate 2 fetite frumoase foc.mai io facui 2 ficiori da atata am fost de nesimtita ca nu m-o deranjat nik.amu sincer ceva tat ma deranja , faptul ca luam kg cu viteza luminii.da mno o fost si-o trecut.

mihaela io deja mi te si imaginam in costum de baie ,cu geaca de primavara si cu adidasii in picioare avnad in mana cosul cu cozonac si batand la usa lui TONi .mno scenartita , muica , scenarita.sa ai spor la bucatarit.cum e silvia?

adriana esti mortala .auzi draga da di ce sa-ti schimi locul de munca? de ce le dai satisfactie? si ce crezi ca-n alt loc e mai bine?in orice colectiv se ecsista tate si invidioase .toca-o marunt , marunt , ignor-o draga .auzi,da di ce n-ai trimis-o s-o vaza pe ma-sa? ai .si cum sa plangi mai ,trebuia sa-i clarifici tot cu individa si apoi sa mergi in baie si sa urlii .ioi de viata mea ca n-am fost io pe felie , moama ce debit aveam si ce-o tocam .o viata mea.cum ti-s fetele?

olim da cate grade sunt acum la voi ? bag sama ca-s 18-20 cu plus.

ioana io-s pe metereze astept intrebarile din sarea asta.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

revin .
ofer 5 lamaii ptr limonada cetetorilor de elita .azi nu va mai ofer bere ca bag sama ca nu va prieste.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Ha Bia, io ma gandeam la altceva. Va merg sa fa un dush ca maine ma intap. (in vena sa nu ganditi prostii, da? )Adriana, chiar asa de ce sa schimbi locul de munca? Stai sa vzi ca in invatamant sunt locuri pe economic berechet. Dar ca debutanta, tu acum ai lua cam 700 lei in mana. sor-mea dupa 4 ani are mareata suma de 760 lei! NET!Deci, mai vrei schimbari? Auzi io zic asa: cand apare un post de director pe undeva sa ma anuntati si pe mine ca si eu vreau o schimbare! (asa m-am obisnuit eu sa spun, sa nu va suparati pe mine.)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silvana_salajan

Ha Bia, io ma gandeam la altceva.
Va merg sa fa un dush ca maine ma intap. (in vena sa nu ganditi prostii, da? )

Adriana, chiar asa de ce sa schimbi locul de munca? Stai sa vzi ca in invatamant sunt locuri pe economic berechet. Dar ca debutanta, tu acum ai lua cam 700 lei in mana. sor-mea dupa 4 ani are mareata suma de 760 lei! NET!
Deci, mai vrei schimbari? Auzi io zic asa: cand apare un post de director pe undeva sa ma anuntati si pe mine ca si eu vreau o schimbare! (asa m-am obisnuit eu sa spun, sa nu va suparati pe mine.)

bei da rau ai ajuns daca prestezi in vena.io prizez pe gura[fumu de tigara].
oti da ptr invatamant musai trebuie modulul pegojic, ce de nu-l ai nu pupi caterda , io asa stiu.io-l facui ca blonda da in invatamant nu ma bag ca nu-s apta .

Peseu:oti da la ce te gandeai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io tocmai scosei din cuptor prajitura aceea cu fructe de va aratai forma cu gaura la mijloc. Inca e fierbinte dar arata tare bine, maine va pui poze cu ea...si daca vreti va dau si reteta, e tare simpla si usor de facut.

wow adriana, io n-am fost asa rau. Dar mirosurile alea nici eu nu le suport nici acum, cele de la care imi era rau. Io nu suportam nici mirosul de benzina, noroc ca era vara so mergeam cu geamurile deschise la masina(pe vremea cu Silvia aveam Dacie). Dar Ovi mirosea mereu a gaze de esapament cand venea acasa si nu puteam sa ma apropiu de el. Insa stateam cu nasul in pantofii noi de piele, imi venea sa ii mananc. Sau mirosul de prenandez de la o pereche de papuci noi de casa...moama, stateam cu nasu'n ei!

merg sa invart un gris cu lapte si mai vin...bia ce program avem in sara asta?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela_s

Io tocmai scosei din cuptor prajitura aceea cu fructe de va aratai forma cu gaura la mijloc. Inca e fierbinte dar arata tare bine, maine va pui poze cu ea...si daca vreti va dau si reteta, e tare simpla si usor de facut.

wow adriana, io n-am fost asa rau. Dar mirosurile alea nici eu nu le suport nici acum, cele de la care imi era rau. Io nu suportam nici mirosul de benzina, noroc ca era vara so mergeam cu geamurile deschise la masina(pe vremea cu Silvia aveam Dacie). Dar Ovi mirosea mereu a gaze de esapament cand venea acasa si nu puteam sa ma apropiu de el. Insa stateam cu nasul in pantofii noi de piele, imi venea sa ii mananc. Sau mirosul de prenandez de la o pereche de papuci noi de casa...moama, stateam cu nasu'n ei!

merg sa invart un gris cu lapte si mai vin...bia ce program avem in sara asta?

pai io astept intraberile de la ioana , sa vedem cu ce incepem.
tulai ce defecta-s io adoram mirosul de benzina,motorina, acetona,parfumuri ,var , de mancare gatita.si aveam neste preferinte culinare [sarmale, varza calita]pe care le adoram efectiv , da acu nu vreau sa le mai vaz.

oti ipo cu matei am luat 30 de kg , eram cat casa poporului.

Mergi la inceput