Condica Salajencelor (41)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
adriana, somn usor drum bun si distractie placuta!
olim, ce amintiri faine...eu n-am avut viata la tzara, is orashanca. Doar in vacante mergeam la o matusa de-a mea in jud. Cj, stateau intr-o comuna mai mare dar la casa si era fain. Dar nu era ca la tzara, nu aveau animale si nici lucru la camp, nu aveau pamant. Eu aveam un dud in curte in care ma cocotzam de dimineatza si citeam acolo. Ma dadeam jos doar ca sa mananc si atat! Apoi mi-am facut niste prieteni(ma curtau baietii cu bicicleta...eu stateam in dud si ei prin fata portii faceau piruete si concurs sa imi atraga atentia ) si ne jucam in gara si pe calea ferata. Treceau trenuri internationale-poloneze, maghiare si cehesti-spre litoral si ne aruncau bomboane si gume pe geam...noa ce vremuri! Si pe sora-mea n-o luam ca era prea mica
si acu' imi reproseaza ca ce sora rea am fost...
vorbe de copil...
Hobby
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
olim spune:
miha unde ai disparut?
fetlor, pe mine ma reclama barbatu ca maine merge in italia, si o saptamana nu ne vedemAlex doarme de la 8.30, mai nou asa bine doarme, de la 8.30 pana pe la 7-7.30.
mai viu mai incolo daca sunteti
mami si Alex
Bimilit spune:
ioi, viata la tara .ce amintiri placute.io am avut parte de asa ceva.am neste bunici deosebiti care mi-au facut copilaria fericita.regret ca ccc copilasii mei nu pot avea parte de asa ceva.acu-s batrani , animale nu mai au si abia se misca prin casa.desi bunica zice de multe ori ada-i si lasa-i lamine 2-3 zile .da stiu ca nu s-ar descurca.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
nu mi-ai zis.Mergeti la pizeria nu?Acolo am vrut sa imi fac eu nunta, dar pana la urma am facut-o la Sovata.Lia, patroana, e o fata de nota 20, o stiu bine, mama a lucrat in comert si ea i-a tot zis sa isi deschida ceva pe cont propriu, si uite ca azi are o super afacere, si ma bucur mult pentru ea, ca e o fata fff muncitoare si merita.
mami si Alex
Bimilit spune:
olim du-te lao sueta cu colegu , ca noi tot aici ramanem .
mihaela_s spune:
Daca va uitati acum la patinaj, castigatorii primesc buchete de paste, din alea cu pene .
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
da olim ,la pitzerie mergem .e curat si au preturi bune.am vazut masini si din bihor , cluj, salaj la ai in parcare .is renumiti ptr ceea ce ofera.
olim spune:
da ma ce vremuri erau si ce vacante faine aveam la tara, acum copii nostri nu pot avea parte de asa ceva, si de asta imi pare rau si de Alex.Nici nu luam bine vacanta ca eram la bunici in Manau, la 3 km de Ulmeni, vinerea mergeam la targ la Arinis, ce fain era
Si bunica avea un dud in curtea si statea sa fac plaja pe patura sub dud, si citeam Amintiri din copilarie, ce vremuri, mergeam cu batranii la fan pe camp si toamna la dunam mere din livada.
no fetelor, ma duc la o sueta,
noapte buna sa aveti
mami si alex
Bimilit spune:
nopate buna olim.
fug la orade lectura.feciori-mi dorm, iar am concertt de sforaituri.
mihaela_s spune:
Noapte buna si de la mine, mi-i cam somn, cred ca o tai si io spre pat...acu' am culcat-o pe Silvia si daca inchideam ochii, precis adormeam! Maine e o zi lunga...la bucatarie...
Bia, spor la citit! Io cum iau cartea in mana cum adorm si parca nu ma atrage nimic. Mai nou m-am profilat pe reviste suedeze si pe povesti pentru copii(pe astea le inteleg deocamdata ).
vorbe de copil...
Hobby