Condica Salajencelor (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna dimi! Hai ca dau eu cafeaua azi. Vad ca iar ati avut chef de povestit azi noapte.Sarbatori fericite celor ce sabatoresc azi, Adriana calatorie placuta si distractie faina. Bia, poate ne vedem azi pe la K?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ptr toata gasca.

oti io dupa ora 15 is disponibila, la ora aia credca tu esti acasa deja.da vb pe telefon si poate ,poate........

fetelor.mihaela si olim, spor la bucatarit.

va tzuc da mai vin...........

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
fetelor, eu aseara am picat ca moarta, cred ca mi s-a tras de la plimbatul pe malu marii si aeurl ala tare, asa ca sotul nu a avut parte de suete
iar azi dimineata la 10 l-a sunat sa plece urgent ca se duce in Germania, nici mancare nu am apucat sa ii fac decat niste oua fierte si o mancare mexicana si gata, da se descurca el, ca mai are niste conserve din Romania.Asa mi de ciuda, dar nu am ce face asta e, am sa ma invat minte sa fac mancarea seara.
in rest ma pregatesc sa il scot pe Alex la plimbarica, si sa mai luam ceva de papa pe maine.
Fetelor, vreau sa va zic ca folosesc la Alex haine de la 9-12 luni, saptamana asta s-a lungit tare mult, are deja 67 de cm, am pus si niste poze[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/ pe aici, pupam fetele

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Pui pe el sa nu il deochi, ca frumos e Alex! Cat timp are de sta asa de tantos si isi tine capul asa de bine? Zici ca are pe putin 6-7 luni. Va mai vin, daca intre timp nu oi adormi, asa cum fac mai nou!Bia, merci de companie, azi!

Mergi la inceput

multumim de complimente pe 29 face 4 luni.Asa ii place sa stea in fundic, e tare precoce, al 3 zile isi ridica capul.
fetelor, pe unde sunteti, haideti la o poveste

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor, gata am terminat pe azi! Am mai vrut sa fac o prajitura dar nu mi-au mai ajuns ouale, asa ca am lasat-o pe alta data...

Asadar am facut mancarea, ieri am facut prajitura/cozonac cu fructe iar azi va anunt cu mandrie ca mi-au reusit cozonacii!!!!!

Fetele au ornat prin bucatarie-candelabrul si perdeaua cu puiutzi si pene, am aranjat masa de primavara si apoi am vopsit ouale. Vopseaua cam palida dar fetele le-au desenat cu carioci si au liptit abtibilduri...asa ca Sarbatori Fericite!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

ce fain au iesit ouale vopsite.Eu nu am facut ca o sa fac de sarbatorile noastre
ma duc sa il culc pe alex si mai viu la o poveste, daca am cu cine

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mersi olim! Am reusit si eu sa-ti vad mumosul mic. Mai e un scump, sa va traiasca!

Am mai pus si eu cateva poze proaspete de duminica, sunt cateva cu marea si apoi cu iarna de la noi...in ultima se vede marea cum o vad eu din geam. Incepand de aici.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!!!!!!

waw ce-mi vazura ochii.neste copilasi scumpi si dulci .doamne fain is.alex e un barbatel in toata regula un lungan si-un frumos .diana e domnisoara deja .de ce era nacajita silvia .pup fata suparata.
doamne mihaela , da tu esti o iexperta in arta framantatului si impletitului de cozonaci .super ti-au iesit.prajitura cu fructe cred ca e delicioasa.hai ca ies in balcon sa-ti arunc neste oo si rtu fa bine si arunca-mi ceva din bunatatile tale.miel ai gatit?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

multumim
ma duc sa vad poze miha
mami si alex

Mergi la inceput