Fulguleti de nov-dec 2006 (161)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

crykett ma bucur ca ai aparut. hai ca am nevoie de tine! se bat? ai mei au inceput sa se paruiasca, pe bune. mai b ine zis marc pe ianis :( si-i trage mama niste palme peste spate… chiar nu stiu cum sa-l dezvat…

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

si voi? credeam ca doar ai mei .
la fel e si la mine, Antonio il pocneste pe Andrei,el mai riposteaza,inca ma chinui cit pot sa il dezvat,mai nou l-am invatat pe Andrei sa se fereasca de el cind il pocneste.
Am observat ca loveste doar atunci cind nu ii convine ceva(vrea o jucarie care e in mina lui Andrei,il tin pe Andrei in brate,nu il las sa insire mincarea prin casa,etc).
acum cu vremea asta frumoasa stam mai mult afara si sper sa uite de "obiceiul"asta.succes si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Antonia nu prea a vrut sa pape azi a papat dim bibe cu lapte si cereale,cativa pufuleti o briosa,acum doarme sper sa pape cand se trezeste,parca nu mai are asa multi muci azi
cat am stat in spital ne-a iesit si un dintisor incisiv lateral de jos mai avem si o maseluta care a scos cativa colti

Am inceput sa iau lecitina cu B vitamin si parca ma simt mai bine nu ma mai enervez deloc ori m-am calit din spital ?

Raluca_u-Adinuta,multa sanatate
Flore-ce vesti bune
Danutz-ce barbatel frumos e Maria-sa
Laura-sper sa treaca perioada grea
Adinazot-ma bucur ca sunteti mai bine
Avdanaarhire-asa scurt pe la noi ?,ce mai face Celeste?
A_deju-vazut motanul cel frumos
Roana-abia astept sa vad coltisorul cu jucarii din gradina
Asiza-ar fi o idee sa le trimit sanepidul ma enerva ca nu ieseau si cand veneau medicii la vizita sa-i vada si ei ,va pupam si noi
Crykett-
Anateo-multa sanatate la puiuti
Ruxandra-e de bine cu noua ora de culcare sper sa tina
Lavinia-hmmm deci la voi a tinut 3 zile minunea cu somnul ,multa rabdare

fug sa pap ceva

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna sa va fie inima,fetelor!
Io nu-s bine deloc deloc...anul asta a inceput groaznic, mi-a fost Cristi atat de bolnav, dar asta-i nimic pe langa ce se intampla acum.Bunicul meu e f.f.f bolnav. L-au adus ai mei sambata de la tzara cu o eruptie urata pe spate si piept si cu o durere insuportabila de stomac. Bunicul meu e un om in putere, chiar daca are 82 de ani, are o gospodarie mare, cu multe animale, lucreza pamantul, face cosuri din nuiele, hambare, orice, e foarte harnic si foarte indemanatic. Dr.spune ca e vorba despre zona zoster + varicela, e de fapt reactivarea virusului pe fondul scaderii imunitatii. Dar au lasat sa se inteleaga ca ar putea fi vorba si despre o tumoare, la stomac, la colon, care a dus la slabirea organismului, au dat diagnosticul asta fara vreo analiza sau investigatie{ nu pot acum sa-i faca endosopie sau alte investigatii de genu asta, mai invazive, pt. ca e foarte slabit). Nu stiu, nu concep asa ceva. Mi se par si superficiali,parca nici nu incep o lupta,nu-si dau silinta sa atace boala, toti zic "Ei, acum sunteti batran, va dor toate, asta este!" Urasc sintagma asta: "asta este!!!", cum adica un om se sfarseste sau se apropie de final, e viata lui, sunt trairile lui, tot ce are si ce poate pierde si tu treci indiferent si zici "Asta este!". dar cand tu, la randul tau, vei fi in situatia asta, ti-ar placea ca toti sa-si continue nestingheriti existenta si sa spuna : Asta este" ??????
Bunicii mei m-au crescut de la 3 luni, de cand eram cat o lingura de lemn, asa zice bunica, pana la 4 ani si apoi toate vacantele si tot timpul meu liber l-am petrecut cu ei. Stiu ca sunt nenorociri mult mai mari pe lumea asta, ca mor tineri, copii, parinti, ca asa e legea firii, ca varsta de 80 de ani e una frumoasa, fericiti sunt cei care-o ating, dar e si sinonima cu sfarsitul, insa eu nu pot concepe ca bunicul meu sa aiba o boala grava, sa se stinga, sa nu mai fie. Eu nu pot trece prin asa ceva.Nu pot, nu pot.
Nu stiu, n-am apucat inca sa-l rasplatesc pt. toata grija, n-am apucat sa-i multumesc, nu l-am vizitat suficinet de des, nu i-am cumparat suficiente daruri, asa cum facea el cu mine...Mereu ma scotea in oras la o cofetarie, la o teresa, la o prajitura, e galant ca un indragostit, bunicul meu. Cand eram mica ma intorceam mereu acasa cu daruri: pieptul plin de margele, bratele pline de carti de colorat, burtica plina de prajituri si acadele. daca-mi intorc privirea il vad si acum in spatele meu, mergand agale, cu mainile la spate, zambind, cu palarie, iar io tzopaind intr-un picior. Mi-a vegheat copilaria si eu am fost atat de fericitaaaaaaaaa!
Ma consider o rasfatata si o protejata a sortzii,din fericire pana acum nu am pierdut pe nimeni drag, eu nu pot trece peste o asemenea durere. Va rog sa nu considerati ca o nesimtire din partea mea remarca asta, stiu ca multe dintre voi ati suferit pierderi mari, poate v-ati pierdut parintii, fratii...va respect ca ati avut puterea sa treceti peste momentul asta si sa luati viata in piept, dar eu....nu pot.
Atat de mult am plans ca nu mai pot. Ieri am avut asa o stare de rau general, am vomat, imi vajaia capul, ce sa mai zic ca sarmanul David nu intelege nimic, umbla dupa mine si la un moment dat a inceput sa planga si el, atat de speriat ca eu m-am oprit brusc. Copilul meu...Trebuie sa ma intaresc, trebuie sa am grija de el, sa fiu vesela pt. el, n-am sa mai plang niciodata in fata lui. Am hotarat sa nu ma mai gandesc la varianta cea mai rea, pana nu avem un diagnostic exact nu are rost sa ma mai consum, voi avea suficient timp sa urlu, sa plang, atunci cand momentul inevitabil va veni.
Mai e o parte rea, pt. ca bunicul are o boala contagioasa nu ne putem petrece timpul cu el, dar va trece si perioada asta si vreau neaparat sa fac tot ce n-am apucat , nu stiu...sa-l scot si eu la un suc pe terasa, sa-i cumpar un dar frumos: un ceas de ex. ca stiu ca cel vechi i s-a stricat si-l tot carpeste, apoi mai stiu ca iubeste florile, acum e primavara, am sa-i cumpar mereu, mereu flori sa-i inveseleasca , camera, acum cand sta numai in casa, dar mai ales o sa-l vizitam des, des. Cu David, pe care-l adora, pt. ca-l vede ca pe o continuare...a mea...
Atat cat mai e, atat cat a mai ramas vreau sa fie foarte foarte fericit, iar daca intr-adevar e o boala uracioasa, i-am rugat din suflet pe ai mei sa nu-i spuna, sa nu traiasca cu ticaitul ala de ceas in urechi, care contorizeaza clipele, mai ales ca stiu ca bunicului meu ii e atat de frica de moarte , atat de frica, tot timpul cand imi povestea ca acum sunt si ei batrani si ca vine momentul sa se duca, avea lacrimi in ochi. Sau poate nu-i e frica de moarte, poate deja ii e dor de noi...
off, v-am incarcat si pe voi cu necazul meu, cu povestea mea...poate vi se pare aiurea ce traiesc eu...deplasat, dar nu e...Voi sunteti prietenele mele si mi-a facut bine sa ma destainui.Pe mami o vad distrusa si n-am puterea sa o intristez mai tare. incercam amandoua sa fim puternice una in fata alteia, dar nu suntem.
gata. revin cu un ton mai bun, ceva mai incolo.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Bambo -sa va traiasca finutul

Asiza-oooaauu ce scump e Denis si blonut la fel ca Antonio.sa va bucurati de el
Anateo-imi pare rau ca sunteti bolnaviori.sanatate si putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Roxanica, esti o minune!!!! Doamne cat de frummos ai povestit de bunicul tau...mi-au dat lacrimile! Nu te mai consuma acum...stiu ca doare rau eu mi-am pierdut tatal, dar bunicul tau inca TRAIESTE!!! Asta e important...si sigur apuci sa-i cumperi ceas nou, sa-l scoti la o terasa, sigur David il va face sa zambeasca din nou!!! E greu, dar fi puternica...nici nu-ti poti da seama cat ne intareste D-zeu in asemenea situatii! Te pup cu drag

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare pe ziua de azi!
Noi doar ce ne-am intors de la vacin( am facut Priorixul pana la urma, cu toate temerile mele....), unde am urlat cat ne-a tinut gura, dar nu de durere..ci,asa de frica... Nici n-am intrat bine pe usa k a inceput circul...a durat pana cand am iesit de acolo..cred k am reusit sa enervam pe toata lumea ( pacienti, medic, asistente)desi nimeni nu a aratat-o...oameni diplomati, ce mai...
Impotriva reactiilor adverse postvaccinare d-na dr ne-a recomandat sa luam de la farmacia homeopata,niste granule, numite THUYA, cate 3 de 3 ori pe zi dizolvate in apa. Sunt produse de aceeasi firma k si Oscillo, deci am incredere deplina in ele, dar si in noua dr doctor caci merge mai mult pe latura homeopata decat pe cealata. Tot dr ne-a recomandat k pe langa multdisputatul vigantol sa ii dau tot niste granule, tot de la Boiron, si anume Calcarea Carbonica, 3 granule o data pe saptamana.
Sa vedem cum o fi..poate ne dispare in timp si sternul de somalez...

A-deju:credeam k voi aveti preocupari mai savante decat noi, darpozele au demontrat contrariul..Ce carti, ce lego, ce desene??? nimic mai interesant decat sertarele si butoanele...
Am adoptat de cateva zile ultima solutie in aceasta materie: am scos toate manerele posibile si imposibile de la dulapuri si sertare...Injur de mama focului cand trebuie sa le folosesc, da macar stau linistita in rest...

Laura:nu stiu care sunt adevaratele motive ale dicutiilor dintre voi, dar aparent ele se datoreaza unei oboseli acumulate...Sper din tot sufletul sa am dreptate si sa nu ajungeti la o adevarata separare/despartire/ divort.....Iti doresc multa, multa putere de a depasi momentul...

Donia: k de obicei ai dreptate in tot ceea ce spui.....multa sanatate , dar si putin optimism pe acolo...

monicabb: felicitari pt fetitza! cred k sunteti la fel de incantati k si noi k veti avea pereche...

bamboleta: sa-ti traiasca finutul si sa fie sanatos!vezi k nasa trebuie sa dea o visinata ceva...

Madalina31
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Asiza-ce mare a crescut Denis,tare scump e
Roxanica-te inteleg f bine si bunicuta mea este f bolnava,stiu ca e f greu dar o sa fie bine,trebuie sa fii tare pt David
Madaluta-da ai dreptate trebuie sa dau de baut

deci poftiti la o visinata,sampanie orice doriti :

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Roxana, capul sus. Si pe mine m-au crescut tot bunicii si cand a murit bunicul meu mi-a fost foarte-foarte greu. Daca te-a crescut e acelasi lucru cu tatal,cel putin pentru mine asa a fost. Am suferit foarte mult, dar desi n-am crezut, cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut peste asta. Si pe mine ma enervau la culme remarcile de genul "asta e" sau "atatea zile a avut". Capul sus, bunicul tau traieste si va fi bine, ai sa vezi. Incearca sa fii tare pentru micutul tau, stiu ca e greu. Multa sanatate bunicului tau si tie multa putere si incredere.

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

lavinia, pai partea mai moale din vaca ar cam fi vitelul :)) rasol de manzat iti recomand.. bun bunut, fierbe f repede.

..a spart gingia un nou canin, tot jos, am observat in timpul mesei, cand se hlizea cu ciorba-n dinti :)) de fapt supa.. o minunatie de supa, cu crutoane, ne-am lins pe bot amandoi dupe :)) deeeci.. se poate si canin, si mancare.. de fapt, ma gandesc totusi c-o fi spart ieri, ca ieri a fost cam zi integrala de milkuit :)

roxanica, .. trist, dar ai scris atat de frumos, ca mi-au dat lacrimile.. am avut si eu un super bunic, s-a dus de ceva vreme, dar tare l-am iubit...

fug sa bag ochiul la pozele asizei :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

nu mai am timp de loc... am vazut aseara poze frumoase cu motan, dar nu am mai apucat sa scriu
bambo ma bucur ca Antonia nu a mai plans azi
roxanica te cred ca iti este greu, dar trebuie sa fii tare pentru David; si asa este, zona zoster este din acelasi virus cu varicela - se localizeaza pe muschi cu dureri mari - am un prieten care a facut acum cateva luni...
uite cum era sa uit - asiza ce scump e Denis

Mergi la inceput