Fulguleti de nov-dec 2006 (161)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
asiza spune:
Prezent si noi! (Dianarus, pupici )
Prestat de dimineata buna play-group, apoi plimbarica scurta in parc, citit carticica si la somnic! In continuare ne chinuie dintii ingrozitor...e a doua zi in care se trezeste la 6.30, deci eu sunt zombie, dar asta e...bine ca a mancat bine de dimineata!
Dandusa, tinem pumnii sa treaca repede nesuferitele alea de greturi si sa te bucuri la max de sarcina....wwoow...ai poza...n-o pui s-o vedem si noi ...te pupacesc
Dianocica...mai, ce codat vorbesti...si eu credeam ca e vorba de garsoniera, dar nu vedem legatura intre asta si "reclama mascata" ...nu desconspiri??? ca bag de sama ca io le aflu ultima pe toate
Cricket, ...poze pe cand, sa-ti admiram si noi pruncii?!
Danita, pt. ce iei medicatie? Sper ca nu e ceva serios?!!!...Pupam P
A_deju, bin' ca fix de ziua ta te dai disparuta ...crezi ca scapi sa nu dai de baut...ahaam, no way...veniti la London in iulie...abia astept sa ne vedem (dac'-om mai fi in zona)...
Daphna, voi serios ati stat in quatar o luna si ceva doar in concediu???!!! Super tare...aveti rude acolo??? Am vazut pozele...sunteti o familie super...Elisa e dulcica foc foc foc . Cum s-a reacomodat la clima din Ro?
Na, ma duc sa mai vad poze ca n-am apucat sa le vad pe toate...si multumim ca ne-ati vizionat!!! Salutari din departari!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Prezent si eu
De dimineata aspirat,facut de mancare,pus rufe la spalat toate astea le-am facut cu ajutorul Antoniei acum doarme e obosita de atata treaba,nu mai are asa multi muci in rest e bine
Kikineata-
Acs-superbe minunile ,filmuletele nu le-am vazut
Daphna-f frumoase pozele Elisa o scumpete
Porumbita-si antonia la fel face daca ne vede imbratisati sau daca ne sarutam vine si se baga si ea la pupacit
A_deju-drum bun si distractie placuta
Sbogdana-ce scumpa e Zara iti vine sa o mananci
Dandusa-tin pumnii sa va iasa cu intarcatul,ma bucur ca bb2 e bine si creste abia astept sa-ti vad burtica
Chris-multa sanatate la pisicuta
tot astept sa se trezeasca Antonia sa iesim afara
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
asiza spune:
Bogdana, Zara e o dulce (ti-am zis vreodata ca-mi place numele ei de mor???)...haideti mai des si scrieti de voi!
Chris, imi pare tare rau ca ai probleme cu Alexandra!...Sper sa va reveniti repede chestia asta de care tot vorbesti tu ca, pentru care iei antibiotic, ce ti-a zis dermatologul ca e??? se manifesta ca niste cosulete mici pe brat, in special pe partea exterioara sus??? ca si eu am asa, de cand am fost gravi, dar nu mi-am pus problema ca ar fi vreo boala, credeam ca e doar de la grasime...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
daphna spune:
prezent...
Da fetelor am stat in vacanta,cum s-ar spune...tatal meu lucreaza acolo.Deci,DIANARUS nu as recomanda doha ptr vacante,nu ai ce face decat shopping, eventual..eu am mers ptr clima si atat..si evindent sa petrecem niste timp cu tatal meu.referitor la acomodarea cu vremea de aici,deocamdata e ok.
CHRIS,pupici si sanatate maxima.
Zara e bestiala!!!!!
Dianarus....ai avut succes cu initiativa de azi...!
crykett spune:
asiza-spre rusinea mea nu mai am poze multe cu copii mei,dar promit ca o sa fac,mai ales ca simbata viitoare ii luam motul.uite aici citeva
luciaro spune:
Prezent!
Recunosc ca citesc, inainte eram mereu in urma si nu faceam fata, acum de cand scrieti mai putin sunt mai tot timpul la zi, dar nu prea am chef de scris, raspund in gand de fiecare data, ma bucur si ma intristez cu voi, ma uit la poze... Plus ca in mai vom pleca intr-o vacanta in doi la Paris, si mai tot timpul pe care il am pt net il dedic informarii in vederea excursiei...
Suntem bine, nazbatii ca toata lumea, gingii umflate la masele si canini (suntem tot la 8 dinti)... de-ale varstei... va las sa ne urmariti in cateva Poze recente, inclusiv cu noul look (a se citi ca ieri ne-am tuns pt a doua oara).
Felicitari Dianarus ca ne-ai scos pe atatea din umbra!
Va pup pe toate!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
vazut pe Antonio cu carlionti si pe Serban tunsulici
avem si noi poze
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/almo/almo.jpg)
almo spune:
ups prezenta, bine ca nu am ratat-o
eu scriu "mai rarut ca-i mai dragut" asta e o replica
primita mai nou de la cineva si mi-a intrat prea tare
la cap se pare.
vazut poze de fulguleti frumosi de daphna, luciaro si bamboletta.
Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze
madaluta spune:
quote:
Eu sunt din ce in ce mai nemultumita de bona si ma gandesc serios sa o dau pe Ingrid la cresa. alta bona nu mai vreau! Prin aprilie incep sa merg pe la gradinitele din apropiere la vizionari.Ma gandeam sa incep din toamna dar zilnic mai apar mici "chestii" care ma fac sa ma gandesc sa incep mai devreme cautarile si chiar sa o inscriu mai curind.
si noi ne gandim din ce in ce mai serios la chestia cu cresa, mai ales k am aflat k este una foarte buna aici in cartier. saptamana asta voi prospecta zona, apoi , daca imi plac conditiile il voi inscrie pentru la toamna....
Dandusa: sa-ti traiasca samburica
![](bis.gif)
Dc e fetitza , stii k azi e ziua ei? e Sf Daria...
Uite, dau si eu o visinata
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Si inca ceva: uite
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Madalina
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )