Fulguleti de nov-dec 2006 (161)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P
Iulia stefy,
De data asta o cotrazic pe pediatra ta...mihaita a primit clisma cu desitin pt ecografie...nu iti spun in ce stare era...mi se rupea inima...probabil ca se invartea totul in jur ca nici in picioare nu putea sta..si se uita exact ca un o beat la noi..
Dupa ce a trecut efectul a fost extrem de agitat si nervos...
In schimb ,fenobarbital i-am dat o data la 39.5..si nu am vazut nici o reactie de genul asta...nici acar nu pot spune ca a dormit mai mult..

Lavinia, depinde de copil. Eu i+am pus prima data la nici trei luni si n+a reactionat de loc groaynic. Chiar a fost foarte bine si a scayut febra destul de repejor.

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by madaluta

Dandusa: sa-ti traiasca samburica...
Dc e fetitza , stii k azi e ziua ei? e Sf Daria...
Uite, dau si eu o visinata..da trebuie sa dai si tu una...
Si inca ceva: uite , de la darius pentru daria...

Madalina31
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

multumesc
tocmai astazi ne-am razgandit in privinta numelui,vrem Dalia-Ioana
da' o visinata nu refuz niciodata,sa va traiasca printesa

Mamica stralucitoare
7+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Asiza,
pun poza dar trebuie sa-mi recuperez ap foto,uitat la o chindie acum vreo doua sapt...

Mamica stralucitoare
7+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
tocmai astazi ne-am razgandit in privinta numelui,vrem Dalia-Ioana

Mai , mai..voi vreti sa faceti o gradinita de flori la voi in casa....super...

Madalina31
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lavinia_P
Iulia stefy,
De data asta o cotrazic pe pediatra ta...mihaita a primit clisma cu desitin pt ecografie...nu iti spun in ce stare era...mi se rupea inima...probabil ca se invartea totul in jur ca nici in picioare nu putea sta..si se uita exact ca un o beat la noi..
Dupa ce a trecut efectul a fost extrem de agitat si nervos...
In schimb ,fenobarbital i-am dat o data la 39.5..si nu am vazut nici o reactie de genul asta...nici acar nu pot spune ca a dormit mai mult..

Am revenit, ca acum mi-am dat seama ca ai inteles ceva gresit si anume, nu pediatrul Stefaniei a recomandat Desitin, ci medicul din spital. Si dupa cum am scris si mai devreme a reactionat foarte bine. Pediatrul mi-a recomandat tot Fenobarbital pe care le am si pe alea in casa alaturi de Desitin in caz de,......... dar sper sa nu mai fie cazul.
Am ajuns cu ea la spital la 2 luni si trei saptamani cu febra peste 40 si atunci i-am pus prima data microclisma cu Diazepam(Desityn). Si nu sunt singura care a folosit la copil si n-am auzit sa se plinga. Am mai spus, depinde si de organism si de ce probleme avea in momentul administrarii Desitin.

Poze Stefy

Mergi la inceput

Prezent si noi, dar zilele astea suntem cu iesirea caninilor si ... nu doarme cum trebuie, mananca atunci cand are chef... si in rest pe afara.

Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

daca tot s-a strigat catalogul, zic si eu prezent.

sunt prea obosita sa mai intru in detalii. poate maine seara, daca am o noapte linistita, si o zi mai putin stresanta maine la serviciu.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Prezent si noi!
La noi au spart 2 canini in 2 zile, oboseala e maxima, dorm in medie 5 ore/noapte. Se adauga stressul continuu in cele 9 ore de stat la birou , traficul din ce in ce mai nasol din orasul asta si senzatia ca nu-mi mai ajunge timpul pentru nimik.
Ca sa fiu mai exacta in fiecare dimineata cand sar din pat la ora 5.30 ma gandesc ce ma opreste sa-mi dau demisia si sa stau acasa cu Rares.(si deocamdata inca mai gasesc cate o chestie care ma opreste)
Am citit tot din urma, as avea multe de spus pentru fiecare in parte dar nu e timp pentru asta.
Donia are mare dreptate, dragostea pe care o oferi si felul cum faci oamenii sa se simta e cam singurul lucru care ramane si mai mult decat atat e GRATIS!
Roxanica, aseara m-ai facut sa plang in hohote. Am spus o rugaciune pentru bunicul tau, sa dea DD sa-i fie totul mai usor!
Mi-am amintit de bunicul meu care m-a crescut , vorba ta, de cand eram 'cat o lingura' si de cat de devreme s-a dus. Si astazi am tot vrut sa ajung la o biserica si sa aprind o lumanare pentru el...si nu am avut timp
Si tot astazi una din colegele mele, insarcinata cu gemeni in 10 saptamani i-a pierdut pe amandoi. Si am vrut sa merg pana la ea cu un buchet de flori. Si iar nu am avut timp
Iar acum as vrea sa va zic cate ceva la fiecare, sa o intreb pe Danita ce tratament face si de ce nu are efect, s-a intreb pe Asiza daca a reusit sa ajunga la un dr. urolog, pe Daphna cum i s-a parut lumea araba(eu am gasit-o fascinanta), sa zic ca mi-e dor de Chinico, pe Dandusa s-a intreb cum mai e cu greturile, pe Teutz daca o mai doare spatele, pe Anateo ce mai fac puiutzii si daca mai sunt bolnaviori, pe Ruxandra daca e mai bine azi, pe Laura daca a reusit sa clarifice lucrurile cu sotul, pe Aka daca Cristinica a inceput sa pape,...si inca multe, dar...nu e timp!
Asa ca va pup pe toate!
Sper la niste zile mai bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Ups...prezenta...
Prezent!
Va pup si va iubesc !
Somnik pufooooooooooooos.
Azi am avut de alergat...si nu ma intind la povesti ca asa m-as intinde in paaaat. Bvo dianarus ca ne-ai mai urnit din loc....bey eu v-am spus ca nu prea-i confortabil aici in umbra...cam "inghepsuiala" Va raspund pe scurtul scurtului din memoria cam beteguta.
Adinazot...sper ca e mai bine Ale. Sanatate!
Lavinip, dia, iulystefi m-ati cam speriat cu discutiile astea despre convulsii...io habar n-aveam ce inseamna...brrr..cred ca trebuie sa merg la farmacie sa iau si eu fen. sa am in casa si cred ca ar trebui totusi sa am o discutie serioasa cu drita ...ce sa cumpar pt urgente sa am ...ca n-am de niciunele(medicamente)
Lauriciule asta e de la oboseala si stres...te incalzeste cu ceva sa afli ca au trecut si altii prin ce treceti voi acum?Nu cred ca te incalzeste. Gandeste-te doar ca e o chestie trecatoare sau cel putin asa ar trebui sa fie.Depinde doar de noi cata greutate ii dam si cata putere si rabdare avem, si nervi si, si...De noi adik noi, femeile...ca ei...sunt buni si ei la casa omului...ce sa mai zic.Ha? Si inca un sfat...daca vrei sa-l castigi, intr-o discutie cu el...nu incepe niciodata cu reprosurile...alea le pastrezi pentru momentele in care sunteti pe roze..ceva de genul 'mai iubire pai tu chiar nu mai vrei sa ma ajuti cu nimik...? cum vrei sa fiu eu fruti fresh la ora 23 dupa o zi de hamalit?'Singurei va duceti la Buc, nu?
Donia am plans azi...mai pe la pranz cand faceam o pauza de cafea...citind de F si O. Apoi mi-am dat seama ca noi dam calitate vietii(atat cat e ea de scurta/lunga) si chiar trebuie sa ne bucuram de ce avem.
reviiin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Vin si eu sa raportez, pe post de cititor din umbra... Nu sunt inca bine de tot si nici nu am timp prea mult, asa ca sunt la randament scazut pe forum.
Insa m-am rasfatat cu poze multe zilele astea si mi-a facut mare placere sa vad atati copii minunati, atat cei pe care ii vedem mai des, cat si cei pe care mamicile lor nu ni-i prea arata. Sunt frumosi copiii nostri si ma bucur ca i-am vazut.

dianarus, buna treaba cu strigarea catalogului, e bine sa mai citim vesti de la fete care scriu mai rar. Insa azi parca au absentat celelalte

dandusa, imi pare rau ca esti cu greturi, da ma bazez pe tine, stiu ca o sa le duci pe toate

iulia-stefy, eu daca iau o doza normala de Diazepam sunt ametita 3 zile. Intr-adevar fiecare reactioneaza diferit, de aia e mai sanatos sa prescrie medicul tratamentele de genul asta.

roxanica cum mai esti? Imi pare rau pentru tristetea ta, dar nu te afunda in ea. Spune-ne cum mai esti, ca altfel ne ingrijorezi.

Gata pauza mea, trebuie sa vad ce pot sa pun pe masa... ca imediat ma trezesc cu o gashca flamanda pe cap.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput