Fulguleti de nov-dec 2006 (161)
Raspunsuri - Pagina 14
Laura13 spune:
salutari mamici!
da' ce de mamici....de prin umbra! ma bucur ca macar acum ati scris, mai mult, mai putin, sa va stim ca sunteti bine si sa vedem ce copilasi frumosi aveti. toate, nu nominalizez, ca sigur uit pe cineva si nu e frumos.
dianarus bravo|!
azi, parca, a fost prima zi un pic mai bine, pt mine, un pic mai calma si mai rabdatoare. dani tot fff marait, sper sa fie de la dinti nu de la personalitatea super capoasa
se pare ca ajungem la buc, doar noi doi, ramane sa ne hotaram daca de vineri sau de sambata. sper ca de vineri sa stau sambata numai in ikea.
dandusa vroiam sa zic, dar nu stiu daca am apucat, ca ma bucur tare mult ca papa bine crinuta, ca sunteti pe drumul cel bun cu intarcatul si ma bucur tare tare tare mult ca samburelul e bine si ca emotiile sunt la fel (de'....mai vreau si eu unul si as vrea sa ma simt exact la fel)
va pup, fug sa fac si eu o baie si apoi sa ma bag la somn. e jale noaptea....se trezeste din 1/2 in 1/2 de h. mai nou. asta e.....vor veni si vremuri mai linistite (cand va avea vreo 10 ani )
a! inca una si ma duc.....i-am luat din carrefour carucior pt papusi si un cortulet mic cu bile. O NEBUNIE! cred ca sunt primele jucarii cu care se joaca in ziua in care i le-am cumparat. SUPER!
gata....fug
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
roxanica2006 spune:
Dragele mele dragi, va multumesc din toata inima, nu am cuvinte sa va spun cat de mult ma ajuta vorbele voastre frumoase si incurajatoare. Sunteti pur si simplu minunate, sunteti niste mamici atat de sufletiste, sensibile, atente, sunteti...un vis frumos. Faptul ca ne reunesc pe forumul asta fulguletzii nostri scoate tot ce-i mai bun si mai generos in noi, ne cunoastem in primul rand ca mame si asta ne pune intr-o lumina aparte, ne face atat de frumoase la suflet si chip.
Donia sunt aici, nu te ingrijora, parca e mai bine...Bunicul meu se simte mai bine, dar am impresia ca medicamentele astea il sedeaza, nu cred ca e tratata sau inlaturata cauza.Dupa cum spuneam, am hotarat sa adopt tehnica pasilor marunti. Nu mai plang pana nu aud un diagnostic exact, poate nu se confirma cutremuratoarea veste, apoi om mai vedea.
Ruxandra , sa stii ca a facut ecografie bunicul meu, dar cica ecografic nu se pot depista eventuale tumori la stomac ori colon, dr a vazut doar ca ficatul, pancreasul sunt in regula. Urmeaza ca endoscopia sa clarifice situatia. Si sa stii ca exact asa cum ai enumerat tu, puctual, planurile, exact asa le am si eu in minte si vreau sa le duc la indeplinire. Planul "o camera plina de flori" a fost dus cu succes la indeplinire. Azi, atat de drag mi-a fost de el...bunicul meu sta in perioada asta la ai mei si m-a sunat sa-i duc pe furis un pachet de tigari ca mami nu-l mai lasa sa fumeze.Si daca se poate si o cioco. Asta e clar un semn de insanatosire. nu??
Kikineata, asiza, ma cutremur cand aud despre tragediile prin care ati trecut voi...Atat de trist ...n-au apucat sa-i vada pe Neni si pe Sara. Va imbratisez strans, strans!
Danutz, multumim pt. rugaciune. esti nemaipomenita!
Nu mai enumar pe nimeni, sa nu uit pe cineva, va multumesc tuturor
Gata cu tristetea, refuz sa va mai umbresc primavara
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
danita spune:
preeeezzzzzzzzentttttttttt
raportam, ne ingrasam ( mai mult mami ) !!! restul bune ... toata ziua o vrea pe yola si pe cucu de pe pc :) spune : aiiiii, noooooouzeeeeeee, iiiiii... ce credeti ca inseamna ??? va traduc io acuma: eyes, nose, ears :)) si ma jur ca eu doar am repetat de la baby einstein :)
hai pupici
D
panaa spune:
...sper sa nu imi dea si de data aceasta errorrrrrrrrrrrr....
asa ca PREZENT, desi, acum.....s-a inchis condica...en fin.....ca de obicei, vin si eu la spartul targului.....noi, adik eu si ana, suntem , sa zic bine.....de aproape o luna am inceput si noi sa mergem la culcare la o ora rezonabila: 23.30 - 24.00 - 24.30 sper,ca acum cu "alergatul" pe afara, ana va incepe sa aiba un somn de "nou-nascut".....din pacate, am vazut ca sunt destui fulguleti bolnaviori....tot ce pot sa fac este sa "pun o vorba buna" la DD pentru ei, atunci cand merg la culcare.....
Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007
varsta anei
Teutz spune:
Spun si eu prezent!!!!
Vazut frumusete de Zara dansatoare, baieti minunati de Crykett si scumpetea de Serban tunsulici!
Porumbita, Alexia, daca ne vede ca ne giugiulim, vine uneori si se urca pe noi, dar de cele mai multe ori nu ne baga in seama.
Danutz, iubita de tine! Din pacate, ma doare spatele de mor dupa vreo 5 ore de somn la orizontala. Mai dorm si stand in fund, sprijinita de perne. Bine ca nu ma doare in timpul zilei. Asta e! M-am obisnuit deja. Doamne fereste de mai rau!
Danita, care va sa zica baiatul invata engleza deja, aa? Bravos, nene!
Sanatate multa mamicilor si fulguletilor bolnaviori!
La multi ani draga noastra A_DEJU! Sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii si toate dorintele sa ti se implineasca!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
asiza spune:
AZI NIMENI N-ARE VOIE SA FIE TRIST!!!! E ZI DE SARBATOARE: ZIUA LUI A_DEJU!!!
LA MULTI ANI, DRAGA ANDREEA!!!
Sa ai absolut tot ce ai visat de la viata! Te pup cu mult drag!
Si hai, dom'le, si da de baut, de mancat, pune muzica, sa ne destrabalaaaaam!!!!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Ktrinel spune:
bey, care mi-ati bagat lanterna in ochi ...dianarus, tu esti ...ahaaaa...
am crezut ca mor, sa stiti ca asa am crezut ieri ...ca nici nu o sa apuc sa mai zic la nimeni nimic ....m-a luat de cu noaptea o greatza, o ametzeala ...tot tacamul...dimineata cand ma trezesc intru in camera sa-mi scol restul familiei...julia vomitase si ea , plus alte surprize in pampers. normal ca nu m-am dus la servici, pe ea insa am dus=o pt ca zburda prin casa ..si acolo nu are nimic, frate ..spre seara, cand mi-am mai revenit io, a inceput barbatu'..valeu-valeleu...ca toti barbatii...c-o fi, c-o pati, c-o muri...acelasi tacam. Julia, draga de ea, a fost un inger toata seara : io pe o canapea, tac-su pe alta..iar ea se juca in bucatarie in liniste ..
nu stim ce-a fost, banuiesc ca vreun virus de la gradi , ca nu mancasem nici unul acelasi lucru...
azi eram refacuti deja si fiecare a mers la treburile lui.
altfel, despre noi nimic nou..nici macar primavara nu a venit, si nici nu o mai astept..ar fi culmea acum sa mai avem si primavara...vara, frate, din prima, si gata!
week-endul asta e pastele catolic si avem liber vineri si luni...numa bine de o refacere!apoi de marti pana vineri si de luni pana miercuri si joi ...vine vacanta!! pana pe 14 aprilie. vai ce putin a mai ramas, abia acum realizez...
Julia nu mananca mai nimic in continuare, acasa, ca la gradi mananca, azi am pacalit-o cu vreo 5 lg de orez fiert, ...in schimb mananca banana la greu ..chiar si laptele a devenit un inamic.
LA MULTI ANI , A_DEJU!!
SA TRAIASCA MAMA LU MOTANU! SA AJUNGA UNDE-O VREA EA!SA II FIE VIATA NUMAI LAPTE SI MIERE !
ca sa o plagiez pe Danutz ...nu mai e timp...ar mai fi multe de spus, de comentat, de mangaiat si de aplaudat...dar...nu mai e timp. care l-ati furat ???
numai bine!
PS.daca nu mai intru pana atunci, Kikineata, Sarbatori Fericite! sper ca nu gresesc, parca tu erai catolica...si celorlalte care sarbatoriti Invierea sapt asta.
aka spune:
La Multi Ani Andreea
sa fii fericita, iubita si tot ce iti doresti sa se implineasca. pupam cu drag mami de motan .
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by Donia
iulia-stefy, eu daca iau o doza normala de Diazepam sunt ametita 3 zile. Intr-adevar fiecare reactioneaza diferit, de aia e mai sanatos sa prescrie medicul tratamentele de genul asta.
Donia, Desitinul asta e special pt copii, are o doza mica de Diazepam si mi l-a prescris medicul. Eu asta am si scris in paginile din urma, sa ceara medicului. Oricum in nici o farmacie nu ti-l da fara reteta, mai ales ca e pentru copii asa mici. As vrea sa ma fac inteleasa, ca doar nu-s nebuna sa droghez copilul cu Diazepam. Eu i-am dat o data la 2 luni si trei saptamani si a doua oara la 10 luni si trei saptamani in cazuri de forta majora la febra peste 40 si asta doar dupa ce am vorbit cu doctorul la telefon.
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
LA MULTI ANI, ANDREEA!!!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)