Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (5)
Raspunsuri - Pagina 15
LiaMia spune:
Buna, Doina, Dan!
Imi pare rau ca nu iti este bine Doina... Sper din suflet sa te refaci repede... Prea multe greutati pe suflet atrag si alte dureri din pacate...
Am mai pus astazi 30 ron in cont.
Scrie cum se numeste gelul acela, poate il gasim...
Va imbratisez,
Lia
doinabita spune:
Draga Lia,iti multumim mult de tot!!!!
Nu ma simt de loc bine, dar cauzele pot fi multe...Am facut o radiografie si mi-a gasit si hernie de disc L2-L3.Numai asta imi trebuia...Gelul se numeste :SUPRASORB G SI SE FABRICA IN GERMANIA.Nu costa mult dar nu il gasesc.
DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!!!!
Doina Bita
felicia74 spune:
doina am mai depus 100 roni in cont.
Am vazut la tv (poate tu stii deja) ca ptr escare f.bun e propolisul, se pare ca ajuta la cicatrizarea mai rapida a ranii:
http://www.farmaciata.ro/SitFiles/articol_no_ph.php?id=43
Repet, e posibil sa stii deja dar am zis sa-ti spun. Multa sanatate!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
doinabita spune:
Felicia am folosit propolis cand era de suprafata, pentru escarele adanci nu mai face fata, mai ales ca e pe baza de spray si are 90%alcool si arde in interior.
Fratele lui Dan a fost la banca si a depus actele sa faca un imprumut pentru bicicleta pentru Dan.Acoperim 2.200 euro...restul nu stiu de unde si cum...Cine se mai alatura de noi?
DOAMNE AJUTA!!!!
Doina Bita
Liana30 spune:
doina sper din tot sufletul sa reusiti sa strangesti banii..ce pot eu sa fac?decat sa ma rog sa reusiti..stii si tu ca de aici si cum sunt nu am cum sa va ajut..imi pare sincer rau..
va pup si Doamne ajuta!!
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
dana_e spune:
am cautat pe net in diverse limbi, gelul asta. am gasit prin cehia, germania si belgia, insa doar impachetare de 10x6g sau 10x20g, cam de la 50 euro respectiv 100 euro. plus taxe de transport de aproape 30 euro :(
in ungaria nik, am rugat un fost coleg din polonia sa se uite la ei pe site-uri. poate la limita gaseste si in farmacii pur si simplu, ca din cite inteleg nu e nu stiu ce chestie "complicata".
a, am scris si unor importatori din romania, sa ii intreb ce distribuitori au sau daca cumva ar putea vinde ei direct. persoana juridica as gasi, pt. facturare, dar daca zic ca vind numa de la 100 de bucati in sus, degeaba. sa vedem daca/ce raspund, bineineles dupa 1 dec.
mai sap...
Doina, pe forum sint si fete din Germania, poate daca intri pe la subiectele "grupului de rezidenti" si le rogi sa caute la farmacie?... cu achitarea rezolv eu, daca nu-s chiar asa multi bani cum am vazut on-line.
sanatate multa!!
doinabita spune:
Dana mai cautam, caci 100 buc...Miky mi-a scris caci mai e putin si aduc cei de la care mi-a cumparat data trecuta.Am cumparat unul de 15 grame trebuie sa ajunga marti.A costat 60 ron.
In legatura cu bicicleta avem vesti bune, 2.200 euro ia fratele lui Dan joi imprumut de la banca , 1.500 euro ii achita un sponsor direct la firma d la care o cumparam , mai raman 727 euro pe care nu ii avem si nici de unde sa mai imprumutam nu avem.Vom incerc sa esalonam platile cat mai mult.
DOAMNE AJUTA!!!
Doina Bita
Liana30 spune:
de cand am aflat ca sunt insarcinata am hotarat sa iau o pauza de la umanitare..nu am renuntat .doar ca pun suflet in tot ceea ce fac si sufar mult..si tinand cont ca sarcina mea este cu probleme am hotarat sa nu'l supar pe bebe..plus ca sunt intr;o tara straina si sta8u numai in pat..sper sa ma intelegeti..
doar ca acum cateva zile vorbeam cu Dan pe mes..nu pot sa va spun cat de entuziasmat era..si cate vise..vise..inca vise....avem noi o intelegere demult..demulmi'a promis ca primul pas pe care il va face il voi vedea si eunu conteaza cum..pe camera in direct..numai sa'l vad.
am vb o gramada ..mi'a spus ca abia asteapta noua bicicleta si ca nu se va lasa va trage cu dintzii si pana la urma va reusii..si sunt onvinsa de asta..io am mare incredere in el.tot ceea ce mi'a promis a facut.
mi se rupe inima ca nu pot sa'l ajut acum..l'am ajutat de fiecare data cand am putut..dar acum nu am cum..
de aceea sper din tot sufletul ca voi cele care nu ati mai trecut pe aici ..poate apareti din nou..
nu vb de fetele care inca sunt aici..carora le multumesc si eu din tot sufletul pt tot ceea ce au facut si inca fac.
..haideti va rog sa'l ajutam sa faca macar un pas..primul..si'l doreste atat de mult..si de atata timp..
va pup si va multumesc.
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
LiaMia spune:
Buna,
Am intrebat prin farmacii de gel si numai la Dona citise una dintre farmaciste de el pe un pliant... restul nu au auzit de el din pacate... Am rugat la Dona sa caute in depozit on-line sa vada daca-l au si nimic. O sa mai incerc, poate aduc.
Ma bucur tare mult ca se contureaza tot mai clar bicicleta lui Dan!
Pana atunci, sanatate multa si pupici de la mine,
Lia
p.s. Liana30, sa va mearga bine si tie si lui bb!
Doamne, ajuta!
doinabita spune:
Liana, Lia, Felicia, DanaE si tuturor va multumesc mult!!!!Nu pot decat sa sper ca nu ne vom incurca pentru 750 euro!!!!Va rog ajutati-ne sa putem sa cumparam bicicleta!!!!
Doina Bita