Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (5)
Raspunsuri - Pagina 16
alinamoro spune:
Doina, am depus si eu azi 50 ron in cont. Nu sunt multi, dar sper sa puteti strange cei 750 euro.
Multa sanatate lui Dan!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
doinabita spune:
Multumesc mult Alina!!!!!!!s[per sa reusim sa cumparam bicicleta caci ne este frica sa nu se atrofieze muschii , caci atunci degeaba am mai cumpara orice...eu am credinta ca vom reusi!!!!Va multumim din suflet celor care ne-au ajutat, celor care ne ajuta si celor care ne vor ajuta!!!!!
DOMANE AJUTA!!!!!!
Doina Bita
Dodo-pui spune:
Atat pot
Doamne ajuta Doina!
Sa dea DD sa fie cu folos si postarea mea.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
doinabita spune:
Pntru cine doreste sa ne ajute, avem si paypal, si-a facut Dan contul saptamana trecuta. Acesta este: cainiirosii2000@yahoo.com.
DOMANE AJUTA!!!!!
Marti ii da lui Catalin imprumutul, i-a mai trebuit o hartie semnata de la institutia unde lucreaza si a facut un drum la Bucuresti si a adus-o.Apoi....vom vedea ce va mai urma...
Doina Bita
LiaMia spune:
Buna Doina, Dan,
Am mai depus si eu azi 30 ron.
Putin cu putin se-aduna :)
Doamne, ajuta!
Lia
doinabita spune:
Adriana, am verificat acum contul de paypal, e o singura depunere de 35 dolari.Iti multumi mult de tot!!!!Speram sa reusim in cel mai scurt timp sa luam bicicleta.
Lia, ai dreptate...putin cu putin se aduna speranta ...de a merge odata!!!!!multumim mult de tot!!!!
Nu stiu ce ghinioane avem...caci i-au completa lui Catalin adeverinta cu ceva pe ea gresit si mai trebuie sa ia alta nu stiu detalii, dar maine iar drum la Bucuresti sa ia alta
Cine se mai alatura sa putem infaptui un vis ???haideti va rog !!!!putin cu putin
Doina Bita
avmaria spune:
Doina, un mic (mic de tot) cadou de Craciun, trimis prin paypal. Sa va fie cu folos. Sanatate lui Dan, tie si celor dragi.
doinabita spune:
Avmaria, au ajuns in contul de paypal !!!!e un mare ajutor caci incercam , trebuie sa reusim !!!!pentru bicicleta.Duminica vin cei care aduc bicicleta sa ia banii si saptamana viitoare aduc bicicleta .Eu le dau cei 2.200 euro care i-a luat Catalin imprumut de la banca, un sponsor care nu am intrebat daca vrea sa spun numele 1500 euro si mai ramane sa mai dam noi 750 euro.TREBUIE SA RESUSIM!!!!
Am si o veste buna: fetele din Geramnia au gasit gel!!!!si ne ajuta !!!!
DOAMNE AJUTA!!!!
Mi-ar fi placut sa nu cupar biciclete...si geluri...sa pot ajuta eu ...sa ii fac lui Dan cadou de Craciun orice altceva....dar
Doina Bita