Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (5)
Raspunsuri - Pagina 17
LiaMia spune:
Bravo, Doina! Numai vesti bune! Sa dea Domnul sa iasa bine totul, asa cum ne dorim cu totii!
Multumiri si din partea mea fetelor din Germania pentru ajutor si sponsorului si, nu in ultimul rand, fratelui lui Dan pentru daruirea lui
Va imbratisez cu drag,
Lia
doinabita spune:
Lia, speram sa reusim pana la urma, fratele lui Dan a facut decat imprumutl noi il platim caci nu puteam sa il facem caci suntem pe biroul de credite de cand am avut imprumutul pentru casacaci le schimbase la profesori data de plata, din doua transe de salariu le da intr-o singura transa si nu am platit o luna...era suma mare si asa am ajuns la biroul de credite Catalin , fratele lui Dan este in concediu medical inca, caci in august a facut T.B.C.Alta solutie nu aveam .Catalin plateste jumate din credit si noi jumate.Dar cine ni se mai altura?Haide-ti va rog!!!!
Doina Bita
larissa_79 spune:
Raiffeisen Bank, sucursala Zimnicea, titular cont Bita Doina:
RON - RO76RZBR0000060007432135
SWIFT RZBRROBU EUR - RO22RZBR0000060007432137
SWIFT RZBRROBU USD - RO74RZBR0000060008100889
Doina acestea sunt conturile? Eu le-am luat de pe site. Ar fi foarte bine sa le treci in prima postare. O sa depunem si noi maine 100 Lei.
Doamne ajuta!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
doinabita spune:
Larisa, acestea sunt conturile, sunt deschise pe numele meu:BITA VERGINIA DOINA.Multumim mult de tot!
DOAMNE AJUTA!!!!
Doina Bita
gabidaniela spune:
Doina v-am trimis si eu un mic ajutor prin Paypal. Din pacate e tot ce pot pt. moment... Sa va ajute Dumnezeu sa reusiti!
Arbeite klug, nicht hart!
http://tt.lilypie.com/o3y9p3.png
doinabita spune:
Gabi, am verificat acum si au ajuns.Multumi mult de tot!!Usor , usor, cu credinta si ajutorul vostru vom reusi.
DOAMNE AJUTA!!!!
Doina Bita
doinabita spune:
Claudiu Bita (cainiirosii2000@yahoo.com) Edit profile
Account holder since 2008
Account type: Premier
Status: Verified (0)
PayPal balanceView Limits | Manage Currency
Currency Balance
Euro (Primary): €25.81 EUR
U.S. Dollar: $33.33 USD
Current Total in EUR: €49.63 EUR
Aceasta este situatia in contul de paypal.
Acesasta este situatia contului la lei: 345ron.
DOAMNE AJUTA!!!!
Doina Bita
aka spune:
am reusit si eu sa trec pe la banca si am depus niste banuti.
multa sanatate.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina