Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Miky, a ajuns pachetul!Multumi mult de tot, speram cu gelurile astea sa reusim sa se vindece escara.
DOAMNE AJUTA!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Doamne Ajuta , Doina. Daca mai e nevoie de ceva sa ma anunti. Multa sanatate

Miki

Mergi la inceput

Doina Bita

Mergi la inceput

Dan se simte mai bine, transpira mai putin.Am incercat tot ce puteam sa ne imprumutam sa mergem la recuperare dar nu am reusit caci mai avem credit la casa si nu ne mai acorda altul.Vine de 10 zile la Dan un kineto-terapeut care este in concediu si face cu el, doua ore dimineata si o ora si jumatate seara pentru 50 ron pe zi.
DOAMNE AJUTA!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

buna,Doina,
am depus si eu azi in contul tau 40 ron.

sa dea Domnul sanatate tuturor!

lia

Mergi la inceput

Lia, iti multumim mult, caci ne sunt de mare folos, sa mergem cat mai mult cu recuperarea ,macar acasa, caci de plecat, nu putem, tot din motive financiare!!!!!
DOAMNE AJUTA!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

doina, imi pare tare rau ca nu pot face mai mult... mi-as dori tare mult sa va vad fericiti si Dan sa se recupereze. ati trecut si treceti prin mari incercari si nu pot decat sa va admir si sa va fiu alaturi cu gandul bun si cu un ajutor cat de mic, dar dat din suflet.

pupici si
multa sanatate sa ne dea Doamne-Doamne tuturor,
lia

Mergi la inceput

Lia, eu sper ca intr-o zi...sa fie totul bine, macar sper...si lupt cum pot...Iti multumim mult ca esti alaturi de noisi faptul ca ne rugam mai multe persoane ma ajuta mult, orice ajutor cat de mic este"aur"pentru noi, caci sunt 12 ani in care am stors si vlaga din noi!!!! Dar mergem inainte, cale de inapoi nu vrem sa cunoastem!!!Offffffffffff.....
DOAMNE AJUTA!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Doamne ajuta!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Recuperarea lui Dan merge bine, are mobilitate, nu mai este asa spastic de cand face cu kineto-terapeutul, a invatat si sotul meu putin de la acesta, dar ni se termina resursele...si nu putem sa facem mai nimic.Am incercat sa facem un mic imprumut si nu ni se aproba .O sa resuim sa mergem mai departe ...oare???
DOAMNE AJUTA!!!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput