Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Dodo, am citit mesajul, o sa incerca si aceasta reteta.
DOAMNE AJUTA!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Azi a facut Dan pauza de recuperare cu kineto-terapeutul caci nu a putut veni.Mai facem 10 zile si ne oprim din cauza financiara.Si nu stiu cum o sa mai facem...Trebuie sa cumparam alta biciclete pasiva caci cea care am avut-o s-a ars motorul de 2 luni.Am incercat sa il reparam dar nu merge, a iesit fum din el.UFFFFFFFFFFF....Am avea sponsor pentru jumatate de pret la bicicleta cea de la Moto med care are 3 ani garantie, dar de unde cealalta jumatate caci costa 3000 euro fara tva...Am fost pe la firme , dar sposorizeaza biserica, sportul sinistratii care au nevoie acum urgent.Nu stiu cum si ce sa fac , caci cand folosea bicicleta se redusese spasticitatea aproape de tot...cata nevoie are de bicicleta...
http://www.jurnalul.ro/articole/130150/cind-voi-nu-veti-mai-fi-eu-ce-o-sa-fac

DOAMNE AJUTA!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Recuperarea merge bine, escara se vindeca, mai are ...dar se vede ca se vindeca.Am fost la vreo 15 firme la noi in oras pentru ajutorul pentru bicicleta, dar nici o speranta, caci sunt firme mici si au facut donatii catre sinistrati.
DOAMNE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput

Astazi a fost ultima zi cand a facut Dan recuperare cu kineto- terapeutul.Nu mai putem sa facem fata.Cine ne ajuta sa putem spera sa cumparam bicicleta?Cate putin , cate putin...Avem un sponsor pentru jumatate de suma, dar numai cand vom avea stransa jumatate.
DOAMNE AJUTA!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Doina, eu am depus azi in contul tau 30 RON. Cand mai pot, mai pun...
Sper sa strangeti fondurile necesare pentru bicicleta cat mai repede.
Doamne, ajuta!

Lia

Mergi la inceput

Lia, iti multumim mult!Esti prima!!!Aizi am terminat si cu kineto-terapeutul, a fost ultima zi caci nu mai putem face fata!!!Sa vedem cine se mai alatura sa ne ajute, caci ati fost alaturi de noi mereu!!!Am fost si la primar, la doi presedinti de partide...dar nu au fonduri...sincer...nu stiu cum sa fac...Dar :TREBUIE SA LUPT PENTRU DAN!!!!
DOAMNE AJUTA!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Nu ai de ce sa-mi multumesti Doina: nu va cunosc decat de aici, de pe dc, dar parca v-as sti dintotdeauna. Imi sunteti dragi si va admir pentru curajul cu care faceti fata incercarilor.
Va doresc numai bine si am sa stau aproape de voi dupa puteri, pana cand voi auzi/citi ceea ce imi doresc din tot sufletul sa vi se intample: sa se recupereze Dan!
Sanatate sa dea Domnul tuturor!
Doamne ajuta!
Lia

Mergi la inceput

Lia si tu ne esti draga!!!Prietenii care sunt alaturi de noi chiar si cu o vorba buna, atunci cand avem atata nevoie , ne-au ajutat sa mergem inainte!!!De la voi primesc putere si eu si Dan!!!Avem nevoie de prieteni!!!Fara voi nu putem sa facem fata incercarilor!!!
Esti prima pe lista donatorilor pentru bicicleta!!!Cine ni se alatura?

Doina Bita

Mergi la inceput

Cine ni se alatura? Am mai incercat la cateva firme in judet...dar sponsorizeaza camaniia electorala care va incepe.Chiar nu stiu unde sa mai merg....

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Doina,am scris un mail unei prietene ce lucreaza la o banca. Nu stiu daca fac sau nu sponsorizari,dar macar am incercat.Poate primim un raspuns favorabil.Doamne ajuta!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput