Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (129)
Raspunsuri - Pagina 4
mstela spune:
Naty,felicitari!Sa va bucurati din plin de micuta Iulia!Ii plac printesele de pe perete?Asteptam poze..
Luny,.Trebuie sa fie bine micutul Matei!
Stela 34+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
bitza037 spune:
Kya si Mstela merci de raspuns.
Eram obosita si nu mi-am dat seama sa va zic de pe ce site-uri vreau sa comand. De pe site-ul babycomfort si buburuza as vrea.
IRINA
+35
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
vera alina spune:
Buna randunicilor,
vreau sa va felicit pe cele care ati nascut, sa va fie bebelusii sanatosi, papaciosi si sa fie cumintei
Nu am mai intrat de vreo trei saptamani, cand am plecat la Bucuresti la control si am fost programata sa nasc pe 4 martie la o saptamana prin cezariana bebelusii , asa ca am mai ramas in Bucresti o saptamana si la o saptamana am nascut 2 baietei frumosi si sanatosi si pe 7 martie am revenit acasa. Cat am stat in Bucuresti nu am avut net iar de cand am venit acasa nu am mai intrat pentru ca am fost f. solicitata de bb , acum am gasit un pic de timp dar vad ca deja au inceput sa se foiasca in patut...
ma duc sa le dau da pape si mai vb
pupici
Vera
mstela spune:
Wauu,vera!Felicitari!Traiasca bebeii tai!!!Asteptam poze splendide!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
mstela spune:
Mamici,am o:pentru zilele din perioada spitalizarii pentru nastere se cere concediu medical si se intrerupe prenatalul sau se merge cu prenatalul in continuare??
CristinaGoji spune:
Stela - pana la nastere e prenatal, din ziua in care ai nascut e postnatal, indiferent unde te afli.
Mami 35+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
bitza037 spune:
stela nu sunt sigura, dar imi dua si eu cu parerea: banuiesc ca se merge in continuare cu concediul prenatal si dupa ce nasti se considera postnatal.....stii ca obligatoriu trebuie sa-ti iei 42 sau 46 (nu mai stiu exact)zile de concediu dupa nastere.
sper ca nu te-am ametit
oricum fetele mai avizate sigur vor pune punctul pe I
IRINA
+35
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
Kya spune:
Stela cred ca se merge in continuare cu prenatalul (practic incepe postnatalul cu lauzia). Ideea concediului de maternitate este sa includa si nasterea propriu-zisa.
Fetelor eu am inceput sa fac bagajelul, si m-am blocat la hainutele lui bebe... Salopeta? Body? Maneca lunga sau scurta? Cate?? 2-3 din fiecare ajung? sau sunt prea multe? prea putine? Voi ce-ati pus in geanta? In rest ma descurc, dar nu stiu cate haine sa iau...
Kya 36+ cu Sanziana
Pana la AMR 4
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Raluk31 spune:
Vera,felicitari,mamico!Cum ii cheama pe baieti?Si cum reusesti sa te imparti intre ei?
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
ramo_cata spune:
stela-dupa nastere e postnatal si se pot lua restul de zile pana la 126...iti calculezi cate zile ai pana nasti,adica zile de prenatal iar restul le iei dupa nastere,postnatal...
kya-eu am alta intrebare...cat de gros se imbraca un bebelus?de ex...daca ii dau un costumas:bluzitza cu pantalonas pe sub bluzitza ii mai dau body ceva?eu am costumase dar body nu am decat 2 si ma gandeam sa-i mai cumpar ca sa-i dau body si apoi costumasul ,salopetica peste...oare o fi bine sau il imbrac prea gros dar parca sa-i dau costumasul pe pielea goala...nu stiu ...voi ce ziceti mamicile deja cu bebei?voi cum ati facut?
rami26 + 35 sapt
http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp
bebicul_meu