Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (129)
Raspunsuri - Pagina 3
bubu05 spune:
Elena, felicitari! Bine ai venit bb Petru!
Clau, sanatate lui Razvan si Doamne Ajuta sa nu raceasca si piticuta!
Clabuc, felicitari pt. cele 40 de saptamani, incepem galeria!
Pucca, felicitari si tie pt. 37 de sapt! Mai e putin si la tine!
Papacica, succes cu aranjatul! ce fata harnica
Kya, ce dlagut e halatul!
Sovi, Doamne Ajuta sa nasti la Eva, o sa fie o experienta inedita!
Vio a nascut?
Simonette, Ioana, Zozelina, Butucica, Olgutza, Maria, Delphinas- nu mai aveti timp, mamicutelor?? Ce fac puii?
Roxaniciu, ma bucur tare ca sunt baietii bine, Doamne Ajuta sa ramana asa, mama lor de raceli...
Bine ai venit acasa micuta Iulia!
De cand am dormit la socrela, Vlad s-a tot trezit pe la 7 jum, cu o ora mai devreme decat de obicei, si azi la fel si nu mai puteam de somn...mi-am luat avant si am facut la prima ora checurile, au iesit o nebunie si apoi ciorbita si pilaful cu stevie . Acum nu mai pot de somn, cred ca ma bag in patut...
Oana 34+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Raluk31 spune:
Felicitari,Elena,sa-ti traiasca puiul si sa fie sanatos!
Clabuc,uite ce-am gasit..
http://www. copilul. ro/t_Inducerea_nasterii_5108_247_2.html
Deci,nu e o regula.
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
Clabuc spune:
Bubu, multumesc mult!
Raluca, multumesc frumos! Ma duc sa dorm putin si dup-aia citesc ce mi-ai trimis. Tu? Ce faci?
Laly s40 Maria Clarinda
AMR 1 SAPTAMANA!!!
POZELE NOASTRE
HAINUTZE CLARI
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
bitza037 spune:
Hello randunici.
M-am adunat si eu dupa drumuri, am papat ceva si o sa ma bag la somnic ca sunt rupta de oboseala.
Am o rugaminte la cele care ati comandat pe net chestii pentru bebe:coletul ti-l aduce acasa cei de la firma???sau vine prin posta si eu trebuie sa ma duc cu biletelul care il aduce postasul???...intreb pentru ca si eu si bitu avem buletinele in locuri diferite fata de adresa unde stam.Mercic.
Felicitari Luny si Elena pentru bebei sanatosi si frumosi!!!!!!
IRINA
+35
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
Kya spune:
Irina, ti le aduce reprezentantul lor la usa - le spui adresa la care le vrei, si gata. Nu are legatura postasul, sau buletinul, sau oficiul posta.
Kya 36+ cu Sanziana
Pana la AMR 4
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Raluk31 spune:
Laly,ce sa fac,astept sa se hotarasca si fata mea sa vina pe lumeSomn usor
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
mami_papatot spune:
asadar, inca un bebe! Elena, sa-ti traiasca puiutzul si sa fiti amandoi sanatosi si voiosi!
am eu asa un sentiment ca sunt mai multi bebei pe crengutza dar inca nu am fost anuntate...aviz vio!
Doar 4 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +36 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
mami_papatot spune:
asadar, inca un bebe! Elena, sa-ti traiasca puiutzul si sa fiti amandoi sanatosi si voiosi!
am eu asa un sentiment ca sunt mai multi bebei pe crengutza dar inca nu am fost anuntate...aviz vio!
Doar 4 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +36 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
natynic spune:
Fetelor, Luny mi-a dat mesaj ca Matei are analize mai proaste din cauza streptococului, dar nu e bolnav (??) si vor mai sta in spital.
Iar eu pt azi va cer iertaciune caci...
A venit Iulia acasa!
si intre 2 mese si schimbat, sterilizat biberoane si pregatit lapte timpul trece f repede...pana o sa ma invat
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
fetele.Am luat in sfarsit o pauza din aranjarea sertaraselor si cutiilor...
clau,imi pare rau de problemele cu puii tai,multa sanatate lor,trebuie sa fie bine.
Roxana,imi pare rau sa aud prin ce ai trecut si tu cu puii..ma bucur ca merge spre bine acum!
pucca,ce putintel mai ai..si scapi de atatea griji urate..
Elena,felicitari!Traiasca bb Petru!!
Irina,depinde de site.De ex de la bebelusultau,vine curier acasa.De regula,daca ai comandat in Buc,vine curier,dc ai comandat in afara,vine prin posta.Daca vrei sa comanzi ceva din provincie,va veni prin posta,tu dai adresa de unde locuiti si stiu ca nu-ti cere si buletinul la posta,doar dai biletelul pe care-l primesti in cutia postala.(cel putin la mine asa e).
Dar,chiar,ce-o fi cu vio,mihutza?
Stela 34+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"