Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (129)
Raspunsuri - Pagina 5
ramo_cata spune:
vera-felicitari si sa-ti traiasca baieteii....asteptam pozici...cum te descurci mamic-o cu amandoi?
rami26 + 35 sapt
http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp
bebicul_meu
Kya spune:
Rami stiu, si asta cu imbracatul prea gros sau prea subtire e o dilema...
Concluzia mea e ca maine ma duc la cumparaturi! Poate ma mai inspir.
Pana acum toti mi-au spus - sa vezi, ca o sa tot primesti haine de bebelusi... nu mai cumparat atata! Mda... poate, dar nu primesc ce-mi trebuie (ca sa nu mai zic ca nu tot ce primesc imi place)!!!
Kya 36+ cu Sanziana
Pana la AMR 4
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Ramo, eu consider body-ul de baza, eu ii dau lui Vlad si acum, din acela maieut. e ca si cum ar face parte din el , e lipit de piele! ii dau body apoi restul hainelor. Vara nu-i mai dau pe sub tricou, logic, dar in rest face parte din lenjeria de corp.
Iar la bebelus ii dai neaparat boby, de care vrei, cu maneca lunga, scurta sau maieu, apoi deasupra salopeta cu piciorus si maneca lunga sau bluza cu pantalon. Poti sa-i dai body cu maneca lunga si deasupra o salopeta cu picior si fara maneca, stii de care, nu?
Kya, daca iei hainute pt. bebe de stat in spital ii iei mai multe, dar daca ii iei doar pt. iesirea din spital, un singur rand de haine. De regula ii tin pe bebei sarmalute in hainele lor, cica sterile si o sa ai nevoie doar de hainute de iesit din spital. Deci: 2 body, o salopeta, o caciulita si o paturica sau portbebe. depinde si cum va fi vremea cand nasti si iei hainute mai groase sau mai subtiri.
Noi am facut nani, ce bine a fost! Apoi am luat o gustarica. Treaba as avea, dar parca nu-mi vine sa ma ridic...
Oana 34+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mstela spune:
Merci frumos cristina,irina(am inteles.Parca 42 stiam si eu obligatoriu post),kya,rami.Ideea este ca nu ne mai complicam cu concediu medical intre pre si post la internare,ramane concediul de maternitate,deci..Sper ca am inteles bine..
Rami,kya,eu zic din citite,ca nu am experienta:nu stiu sigur pentru iesirea din spital cum trebuie,cand bebe e inca fragil,neobisnuit cu mediul,dar pe un bebeu am inteles ca treb sa-l imbracam dupa cum ne imbracam si noi,deci nu prea gros sa nu transpire.Eu cred ca ii voi da la iesire din spital un body de piele,costumas deasupra (sau salopeta) nu prea gros si eventual o paturica..Dar vorbesc acum,din casa,nestiind cum e vremea afara..Sa vedem ce ne zic si mamicile.
Stela 34+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
ramo_cata spune:
bubu-mda m-am gandit eu bine ca trebuie sa-i mai cumpar body...deci trebuie sa mai fac o tura prin magazinasebucuria lui tati...am vazut ca i-ai scris lui kya sa cump 2 body pt sp[ital...ajung 2? ...ca eu pt spital imi fac griji?acasa ma descurc o sa-i mai cumpar apoi...bebe se schimba pe fiecare zi la spital,nu?
deci eu am asa...pt spital:2body cu maneca lunga,3salopete cu picior,2 pantaloni cu picior,3 costumase cu pantalon cu picior si vreo 4 bluzitze separat...
rami26 + 35 sapt
http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp
bebicul_meu
mussara2000 spune:
Salut mamicilor sint sotul Mariei am sa va anunt ca ea a nascut aseara prin cezariana la 23.02 dupa un travaliu de 20 de ore.Iulian are 3,866g. si 54cm cu scor abgar 10.O sa va mai scrim cind venim de la spital.Doamne ajuta la toata lumea.
41 saptamni +3 zile IULIAN
AM INCEPUT SA PIERDEM DIN RABDARE
bubu05 spune:
Felicitari Mussara! Bine ai venit bb Iulian! Refacere rapida, mamico!
Vera, felicitari pt. gemenei! sa fie sanatosi si poate pui pozici cand ai timp!
Ramo, pai asta ziceam, depinde daca in spital te lasa sa-l imbraci tu pe bebe cu hainele tale, ca in majoritatea nu te lasa. Si atunci iei doar hainute de iesit in spital.
Iar body-uri sa ai multe, ca i-l schimbi zilnic, poate se uda/pateaza.
Steluta, exact, il imbraci cum te imbraci si tu, doar ca ii mai dai si boby pe dedesubt.
Eu am pregatit pt. iesirea din spital un body cu maneca lunga/sau scurta, depinde cum o fi vremea si o salopetita flausata putin si caciulita, plus paturica.
Oana 34+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Kya spune:
quote:
Originally posted by ramo_cata
...deci trebuie sa mai fac o tura prin magazinase...
vezi? orice ocazie e buna!
Eu maine poate imi iau si ceasul pe care l-am ochit mai de mult, dar nu m-am indurat pana acum.
Bubu am priceput Cred ca o sa-mi iau si pentru iesit, si pentru spital, just in case.
Stela este exact asa cum ai inteles.
Kya 36+ cu Sanziana
Pana la AMR 4
Kya spune:
Marina, felicitari! In sfarsit iti ai bebeul in brate! Bravo mamico
Biata de tine, 20 de ore de travaliu, ca sa ajungi tot la cezariana... Bine ca s-a terminat cu bine. Asteptam sa revii cu poze.
Kya 36+ cu Sanziana
Pana la AMR 4
Clabuc spune:
FELICITARI MUSSARA! SA VA TRAIASCA BEBE IULIAN, SA FITI CU TOTII SANATOSI SI FERICITI!!!
Laly s40 Maria Clarinda
AMR 1 SAPTAMANA!!!
POZELE NOASTRE
HAINUTZE CLARI
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png