Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

pe soacra-ta?

18+

http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

hihihi Marina, din pacate nu, ca din fericire e departeee :).

Vicky 25+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

ce aveti domne cu soacrele?!
vicky treaba cu irascibilitatea e generala in trim 3 de care ne apropiem, cred eu...pt vacanta eu votez cu ambele miini, sa stii ca atunci cind sunt mai mici e mai usor, nu prea realizeaza ei ce si cum, e mai dificil pe la 1 an cind deja sunt obisnuiti cu casa/patut etc si unii nu iau schimbarile prea bine. noi am avut emotii cu a noastra dar chiar i-a placut in deplasare.

despre masaj eu personal am facut de la inceput, dar nu va inchipuiti cine stie ce tragere de toate alea, doar mingiiere usoara pe minute/picioruse/burtic, aici se zice ca linisteste si colicii, oricum la a mea ii facea placere, deci am continuat, cred ca asta e cel mai important.

mada pupam fata harnica, chiar ma gindeam la tine ieri ca nu ai intrat deloc in we.

boti ceva goblene...tricotat....sa ne mai gindim sa-i dam idei fetei...

25+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Fetelor, care dintre voi stie ce trebuie facut pt scurtarea programului de lucru? Am citit in OUG96/2003 ca putem solicita acest lucru pe baza recomandarii medicului de familie, dar ma gandesc ca ar mai trebui si o cerere sau ceva de genul asta, pe care banuiesc ca trebuie sa o inaintez serviciului de RU. Daca v-ati confruntat cu problema asta, va rog sa-mi raspundeti.
Eu m-am hotarat sa fac solicitarea asta incepand cu 1 aprilie, ca sincera sa fiu nu mai suport sa stau asa de mult pe scaun - ma doare spatele ingrozitor, mi se umfla picioarele si intepenesc stand asa toata ziua.

Anna 22+ cu Maria
AMR 18
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Camy, lasa ca trecem noi cu bine peste asta, sunt convinsa . Stai si tu mai mult in pat, cum am inceput si eu sa fac.

Fetelor, stiu ca spusese una dintre voi ca si-a cumparat un dispoziiv cu abur, pt curatat gresia; scuze ca nu mai tin minte cine, dar asi vrea sa stiu si eu ce model, ca poate imi cumpar si eu unul si il pun pe sot sa spele pe jos , bucataria mea arata ca dupa razboi

Didi 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Netaza fetili

Da mai, Biri, au iaurt brazilienii astia dar fata asta de-si zice Sun a trantit doar ca a mancat placinta cu iaurt...Si eu ce ma fac, ma uit la foile de lasagna si la cutia cu iaurt si...???I-am zis sa nu fie nesi si cand mananca chestii din astea lejere, sa puna fata retzeta, nu sa tranteasca ce a mancat si sa dispara...in ceatza...In fine, s-a conformat...Si cu parcu si pe mine m-au aburit ca sanki,merg la plimbare, isi scot burticile la plimbare...Da daca te uiti mai atenta in urma vorbeau numai de alcoale...Ba bere, ba cokteiluri.Deci dupa cum simt se va lasa cu mega chefalau pe acolo

Da Sun-ule, te-ai scooooosss...Deja va si vedeam o gramada de boschetare gravidoase cu sticlutza de Saniutza in manaaaa!!!!Da si sa mancatzi o amandina pentru mineeeeeeee, pliiizzzzzzzzz, chiar daca veti cumpara una toate si o veti imparti, da???

Dara, fetitza lungana!!!Bravo!!!Sa fiti sanatosi toti 3...Si cu chistul ala, daca dr a zis ca se poate resorbi, asa o fii, stai tu numai linistita acum...BB e bine si sanatos...Aveti nume de bb??

Na, Lori si dupa lichidare te poti relaxa!!!Oricum, cred ca toatre asteptam sa ne vedem bb-ii, eu sunt curioasa ce trasaturi va avea a mea - romanesti, rusesti sau nemtzesti

Anaxena, sa ne dai vesti dupa ce vii de la dr, de la eco, da???

Tiberica, bb-le meu misca numai seara aproape si cand ii pun ceva muzica...Dar cum simte manutza lui Vil pe burtica se linisteste

Carisma sa ne pui poze cu bb de la 4D, sa vedem si noi bb-le...Misca el, stai tu numai linistita

Boti, si eu pun stafide in ORICE!!!!Pai neaparat trebuie sa ma apuc de placinta aia...Plictiseala, pai zic sa iei niste filme sa te uiti...Nu stiu care dintre fete ziceau ceva de desene animate, cred ca functioneaza...Uite eu am inceput sa ma uit la filmele lui Andrey Tarkovski da asta nu-i de plictiseala, asta-i din ala de un an nu mai poti sa-ti revi dupa ce vezi filmele.Din alea rusesti de prin anii 60.Eu zic sa lasi masina aia de cusut pe altadata si sa-ti iei ceva de tricotat, crosetat, citit sau filme in paaaat.Si sticla cu APA langa tine, da???Vezi, vezi, si Bujo zice la fel!!!

AnnaBaby, pe www.n a t u r a p l a n t. ro ai cautat??Ulei de migdale, despre asta vb

Tecky, bravo bravo!!!Fetitz e bine si sanatos.Si cu nasi, eu zic sa nu va puneti nasi din obligatie la bb...Cineva care sa fie pe sufletzelul vostru

Marimar, scump dom'ne scump...1000 euro pe luna??La ce spectacol vroiati sa mergeti??

Didi, o sa vezi ca-i bine bb.Si mie mi-a zis dr Lapte ca pot aparea sangerari pe durata sarcinii dar daca nu sunt abundente si de lunga durata sa nu ma impacientez...Stai cu laptopul in bratze, asa fac si eu. Cred ca Alina Maria si-a luat dispozitivul de care zici tu...Eu sunt multumita de sistemul de la Zepter da e scumputz...

Cristina mama, eu ce sa zic de 6 kg??Plimbari plimbari plimbari, cand ai timp baga si o lungime de bazin, oricum iti fac bine.Si pana la urma este normal sa iei kg in plus in timpul sarcinii

Vicky si eu la 3 luni transoceanicu si drum cu bb de 24 de ore...Hehehe, lasa, nici sa nu-i spui la soacra-ta ca se impacienteaza si mai tare!

Uite ca-s de mai bine de o ora la comp si n-am facut nimic in casa, of...Sunt o loaza

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (AMR 20 sapt)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

yupii, inca o ora si plec acasa. Si maine am liber.

Vicky 25+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Bai, eu nu ma simt boschetara...inca...recunosc ca mai iau din cand in cand cate o gura de alcool, dar atat...Iti dai seama ca am aparea la stiri, Narcisa...Asta ne lipseste" grup de gravidute boschetare"

Cristina 18+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Acum am intrat de acasa sa vad ce s-a mai scris.Dar vad ca aveti spor nu gluma la scris.
Multumesc Narcisa si Mada max,incerc sa nu ma git cu nodulul ala prea mult,da avem si nume de fetita DENISA.
va pup ca ma duc sa fac ceva de papa ca vine taticu acasa si cred ca ii este foame.
Pupici

23+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

fetele am si eu o intrebare.
acum la controlul de 20 de saptamani o sa imi faca pe langa echo si control ginecologic?
caeu pana la 20 de sapt. am dus sarcina, mai bine zis pana la 19.
asa ca de acum incolo sunt pe teren minat.......nu mai stiu ce ma asteapta.........
la controlul de 16 saptamani mi-a facut si control ginecologic pe langa echo.........si ma gandeam ca de acum incolo o sa verifice mareu colul????????????
sau il poate masura si la echo????????
hai ca iar vin eu cu intrebarile mele "inteligente".............
cine zicea de gravidose ???????????
pai narcisa iti dai seama ca sigur ne vezi la tv.........................

eu abia astept sa ne conoastem mai bine si cu cat mai multe cu atat o sa fie mai frumos............
dara felicitarii pentru nume!!!!!!!!!!

ROXANA+19 de Bianca Daniela

Mergi la inceput