Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 3
baby_r7 spune:
Anna stai linistita ca nu era nici un deranj.......
oricum daca imi gasesste si aflu cat costa si la ce gramaj este o sa iti scriu si poate urmatoarea data cand merge acolo iti iau daca ai nevoie .
sefa mea are casa acolo si se duce cam de 2 ori pe luna in germania, deci nu este un deranj.
pupici multi!!!!!!!!!!
ROXANA+19 de Bianca Daniela
bujo spune:
Boti uite ca n-am intrebat de ce nu e voie pana la 3luni cu masaj dar banuiesc ca bebe are articulatiile foarte fragile si sa nu-i dislocam ceva. Uite ce-am gasitwww.desprecopii.com/info.asp?id=59" target="_blank">aici despre masajul bebelusului. Scrie ca fiecare parte a corpului poate fi masata incepand cu varste diferite.
Io zic sa lasi cusutu la masina chiar daca te simti bine. Mai degraba baga tricotat ca asta poti face in pat. Sau citit "Mama si copilu" Gasesti tu ocupatii statice.
Irda pt tuse e foarte bun ceaiul de ceapa si coji de nuca daca suporti gustul. Si niste sirop de brad daca ai de unde sa faci rost.
Mada sarumana ca ne-ai trecut pe catastif.
bujo 22+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
Tecky spune:
Buna gravidutelor de pepenasi!
Eu am fost azi la dr mea la control si am aflat ca fetita mea este bine,are 709 g si am colul lung si inchis pt ca imi era teama sa nu am probleme.Pt celulele stem mi-a recomandat Coord Blood Center,chiar azi o sa-i contacteze sotul meu pt a ne trimite contractul si sa-l semnam.
Dara felicitari pt fetita!Se pare ca avem mai multe fetite decat baieti in odiseea noastra!
Anaxena sper sa fie totul bine la dr azi si asteptam sa ne scrii ce ai facut!
Tiberica eu imi simt fetita miscand si noaptea cand ma trezesc sa beau apa sau sa merg la toaleta,dar sunt si momente in timpul zilei in care nu o simt!
Mada ma bucur ca ati gasit nasi pt fetita.La mine e o mare problema cea cu nasii,pt ca eu nu ii mai vreau pe cei de la cununie si sotul i-ar cam vrea pt ca are o obligatie de serviciu fata de ei!
Camy ma bucur ca a fost bine la evaluare!
Sun cand vad vremea frumoasa de afara ma gandesc numai la intalnirea noastra din parc de pe 29.Abia astept!
Pupici la toate
Tecky 24 sapt
marimar spune:
Boti, io daca as fi consemnata la pat si n-as mai avea alti copii as citi non-stop, as tricota/croseta, m-as uita la multe filme, as vorbi la telefon cu prieteni cu care n-am vorbit demult sau am pierdut legatura, as scrie un jurnal pt bebe, si daca as putea as face rost de un laptop si as sta cu el in pat...
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Didi81 spune:
Buna fetelor, multumesc pentru raspunsuri si pentru ca imi purtati de grija . Eu sunt sigura insa ca singerarea a fost din vagin si cum am mai spus, nu a fost doar maronie, ca acu o luna, ci a curs rosu. Oricum nu au fost doar 2-3 picaturi, ci a curs ceva mai mult, si a doua zi am avut secretie cafenie pentru ca se curata trepat-treptat. La ultimul control, la 18 saptamani, aveam placenta joasa, si mi-a spus doctorul ca din cauza asta e posibil sa sangereze uneori. Probabil ca fiind zdruncinata de masina a sangerat, iar faptul ca m-am scremut dupa aia a accentuat sangerarea; important e ca acum sunt bine, stau acasa mai mult in pat, eventual cu laptopul langa mine, si vineri ma voi duce la Iosup. Sa speram ca o sa vin de acolo cu vesti bune. Nu ma zbat sa ma duc mai devreme la inca un control, pentru ca oricum nu ar putea decat sa imi recomande sa stau in pat, ceea ce fac deja. Am vorbit si cu ginecologul la telefon si m-a certat ca am mers cu masina , a zis ca de-acum sa vina parintii la mine; asa o sa faca .
Didi 22+
mcoca spune:
Si aici zic astia ca masajul bebelui se face de la nastere. CA e bun si calmant si bla, bla. Ce mai se face aici la o scara destul de larga, si daca buzunarul iti permite (ca in gen e scump si nerambursat), este ca dupa nastere sa duci copilul la un osteopat sa ii "puna oasele la loc", deoarece a acumulat multe tensiuni in timpul nasterii.
Si la ingrijirea bebelului sunt o multime de discrepante in functie de regiuni, culturi, doctori. Eu cred ca cel mai important e sa avem incredere in ala care ne da sfaturi si sa le urmam (chiar daca nu bat cu ce i-a zis altcine vecinei). eu la faza cu ingrijirea bebelui sun ZEN. Astept sa-mi dea mura in gura la maternitate :)))) si o sa cam urmez ce o sa-mi zica ca am vazut ca bebeii francezi isi fac noptile cel mai tarziu pe la 3 luni, si sunt destul de calmi in general
Boti nu te-am uitat, dar azi bate vantu pe la noi. Din pacate insa, din ceea ce am citit eu nu exista tratament homeopat pentru Hepatite. Dar vreau sa fiu sigura, si astept sa vorbesc cu cineva care cunoaste subiectul.
Vicky 25+ si Maya
Bebele casei
M&M spune:
Mada, ce weekend plin ati avut!!! Spor in continuare cu renovatul!!
Boti, cel mai bine e sa incerci sa stai linistita , sa nu faci efort sa te solicti prea mult.
Baby, felicitari pt miscarile de trupe!!!Asteptam pozele...
Eu am pus pana acum pe mine doarv 3 kg, dar ce ma streseaza cel mai rau e ca se si vad acele 3 kg, care s-au depus pe coapsele mele!!!Acum ma gandesc ce exercitii sa fac ca sa mai atenuez din soc...
Cristina 18+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
bujo spune:
Vicky ai dreptate, cate capete atatea pareri. Crek tre sa ne decidem noi ce sfaturi ascultam si sa facem o selectie ca e imposibil sa le asculti pe toate.
bujo 22+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
vias spune:
Didi81 ai patit ca mine....si eu am mers la parintii mei acum 2 we-uri si apoi m-au internat...si de atunci am interdictie sa mai merg cu masina....exclusa orice calatorie...
Vreau acasa acum, abia astept...
Cami, cu Timeea Cristina
pustai
mcoca spune:
Bujo, am uitat sa-ti zic "basca jos" pentru tot ce ne-ai scris. Un adevarat super fain rezumat. Eu citesc tot, bag la tartacutza si voi vedea apoi :). Da ceea ce stiu, e ca o sa ma enervez tot felul de sfaturi de pe vremea lu pazvante. Aseara soacra-mea ne chitaia ca e prea devreme sa plecam cu bebele la o luna in vacanta. Vacanta care o sa fie intr-o casa de vacanta cu toata conditiile, la aer curat si nu mai departe de 200km de casa . Inca nu stie ca la 2 luni va lua avionul :)).
Didi si Cami, naspa rau treaba cu masina si drumurile din ro. Eu cand am fost de sarbatori am avut un stres cumplit din cauza drumurilor cu masina. Aveti grija de voi .
Eu pe langa lenea cea mare mai am si o super irascibilitate. M-as lua la harta intr-una cu cineva. Si cum la lucru imi tin hormonii in frau ia ghiciti voi pe cine cade magareata :).
Vicky 25+ si Maya
Bebele casei