Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Baby, in mod normal ar trebui sa-ti verifice colul : sau manual sau ecografic cu sonda vaginala. Bafta!

Vicky 25+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Cristina, oricum suntem super sexi, super inteligente, super frumoase si cu copii geniali...Acum putin de faima nu ne strica...Gravidutzele boschetare, iti dai seama ca toate televiziunile ar fii acolo, hehehe...Una peste alta distractie maxima, sa puneti poze pentru noi astea, mai ratacite de soarta prin alte zone ale tarii sau ale lumii, sa stiti ca o sa ne gandim la voi si ca ne-ar placea tare mult sa fim acolo!!Da ne revansam noi si sa ne ajute Dumnezeu sa facem spre toamna o intalnire si cu bb-ii!!!

AnnaBaby, acolo unde ti-am zis sa te uiti am gasit ulei de migdale.22 RON 100 ml.Dai search dupa compozitie, la compozitie scri migdale si vezi pe ultima pagina ai si ulei de migdale si ulei de migdale presat la rece, dar asta e de 10 ml

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (AMR 20 sapt)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Am aparut si eu pe aici !
Tecky ,Narcisa m-am linistit pentru ca in urma cu 1 ora mi-a tras fetita cateva picioruse de m-am invatat minte sa nu o mai fac puturoasa!

tiberica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Vicky eu am intrabat pt. ca pana la 16 saptamani nu mi-a facut control ginecologic , doar la prima echo. si credeam ca poate nu se vede colul la echo................sa nu razi de mine...... de raspuns......

ROXANA19 + de Bianca Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

Multumesc de raspunsuri tuturor.

VICKY mie mi se pare enorm de gros imbracat copilul asa cum vor cei de la spitalul tau. Cred ca pana la urma voi afla ce si cum la fata locului.

Eu fetelor, e drept ca m-am cam lasat dusa de val. Pai sa ne fi vazut ieri pe sot si pe mine.....parca eram doi caini infometati. Si ia si aia, si aia...si aia....eh....ce sa fac. Mai mult am profitat ca am gasit reduceri multe. Deci de exemplu, pe tot ce am luat ieri am dat 134 de euro. eu zic ca e bine,nu? Azi am mai luat 2 perechi de pantalonasi, 2 perechi de sosete , un body tip bluza, un body cu totul(bluza si pantalon) si o caciulita.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Tiberica...pai alt copil cu personalitate, ce vrei, doar esti parte din Odisee.Tocmai ce va spuneam de bb-ii nostri, da??

Danangie, ai cumparat un saaaaccc!!Ar trebui sa-ti faca aia de unde ai cumparat reducere sau ceva!!Oricum, body-urile alea galbene m-au innebunit!!!

Mada mai aveti mama??Mai munciti la casutza??Ari nu s-a plictisit, da si ea cu bidineaua??

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (AMR 20 sapt)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Baby, nu am de ce sa rad de tine. Si eu eram nelamurita si am intrebat.

Dana, eu sunt de acord cu tine, dar na, trebuie sa duc ce trebuie :(((. Da stiu de la o prietena care a nascut tot vara ca asa ii imbracau .

Vicky 25+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

dana superbe hainutele!!!!!!!!!!!!!!!!
vicky
tiberica ma bucur ca te-ai linistit

ROXANA19 + de Bianca Daniela

Mergi la inceput

Stiu ca sunt nou venita si ca nu ar trebui sa dau eu acum ceva sugestii...in legatura cu treaba cu boschetarele ceea ce nu m-ar deranja sa defilam putin prin Herastrau cu sticla in mana...glumeam ca daca iau 2 guri de alcool sunt pe jos deja...daca vreti sa avem un loc asigurat la o terasa in Herastrau pentru ca banuiesc ca fiind sambata or sa fie cam aglomerate, putem rezerva la terasa din herastrau poate o stiti , cea care are canapelele de piele albastre, dar nu are mancare sau prajiturele, scuze daca am spus o prostie.

tiberica

Mergi la inceput

sau daca vreti un loc linistit dupa ce defilam prin herastrau eu stau undeva pe bdul expozitiei si am un cafe bar , inchis momentan, pentru ca zona este in constructie si nu aveam prea multi clienti, dar ne putem retrage aici, e intim , cred ca o sa va placa, ne luam noi ce bauturici vrem, putem face si cocktail non alcholic, doar nu credeati ca facem alcholic....glumeam... si chiar am un prieten care are prin preajma un mini restaurant si vine si ne aduce ce ne alegem noi din meniu.
Inca o data repet , nu vreau sa fiu nesimtita cu propunerea, mie imi este indiferent unde mergem pt ca vreau sa ne simtim bine ...era doar o sugestie ca voi sa alegeti ce doriti.

tiberica

Mergi la inceput