Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 19
madina71 spune:
Mai fetelor, calculatorul ala de kg luate in sarcina de pe DC este f "indulgent", adica la inaltimea mea imi da la sfarsitul sarcinii un plus de greutate de 19-23 kg.... Dupa asta sunt in grafic, dupa cel de pe "Muc cel mic" sunt cam cu 1,5-2 kg in plus.... Azi am sarit calul, am mancat o prajitura, nu zic de care ca va fac pofta, oricum s-a mai discutat despre ea pe aici, si vreo 5 bomboane de ciocolata.... Asta pe langa mancare... Zic si eu ca de data asta sa nu mai iau tot 20 kg, sa fie 16-17-18 kg, hai 19, dar nu 20.... Am deja aproape 8 kg in plus la 23 saptamani (joi implinesc)...Data trecuta aveam deja 10 kg la varsta asta de sarcina....
Dr meu nu stiu daca o sa fie plecat in iulie in concediu, nu l-am intrebat, nici despre prelevarea cel stem nu l-am intrebat ca am uitat, trebuie neaparat sa imi fac lista cu intrebari ca nu ma mai tine memoria, imi dau seama dupa ce ies ca nu l-am intrebat aia si aia....
PS. Mi-am luat niste pantofi de baba, ca nu aveam decat din aia cu toc inalt.... Ma simt bine in ei dar sunt cam naspa....
22+ cu
si Adrian
(20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
Biribu spune:
sunt si eu pe aici![]()
AlinaM vreau sa-ti urez de pe acuma LA MULTI ANI!!!! sa nu cumva sa nu pot intra miine... toate cele mai frumoase sa ti se intimple si in primul rind bb sanatos!!!!
Despre bb baietel, fetelor, eu personal nu-mi fac atitea griji, in definitiv tot copil este ce dumnezeu, nu cred ca diferentele sunt majore, nu cit timp e bb in orice caz... mai tirziu s-o sfatui cu ta-su despre masinute motorase si alte alea.
Mada vezi sa nu vina fii-ta si cu bb adevarat sa-i dai on and off [:)))]....misto patutul, cred ca poti sa atasezi si o aparatoare din aceea sa nu cada din pat, nu stiu cum e a voastra dar a mea umbla prin pat toata noaptea de numa...sigur aterizeaza pe jos. asa mi s-a intimplat sapt trecuta cind era bolnavioara, am luat-o sa doarma cu mine sa o supraveghez si am pescuit la ea, pina cind a reusit sa aterizeze pe podea, dar dormea in continuare ca un catel, nici nu a simtit
Mariana ce ma bucur sa te vad pe aici! nu-ti face probleme cu Magda, sa stii ca eu in sinea mea ma bucur si nu prea ca merge, parca a crescut prea repede, eu tot mica o vad, as vrea sa ma pot bucura mai indelung de momentele astea....
boti f faine lucrusoarele
treci la pat!
Mona bine ca auzim vesti bune si despre tine!
pupici
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
Biribu spune:
nu stiu ce e cu scrisul asta mare dar nu a fost cu intentie...
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
ankalaura spune:
Salut
Doar sa va zic salut si noapte buna ![]()
Eu sunt super obosita ... Duminica am ajuns acasa dupa 10 seara, luni mi-am propus sa plec de la birou pe la vreo 2 dar nu am reusit, insa ma straduiesc zilele urmatoare...
Macar m-am facut cu 2 zile libere in plus, asa ca le iau dupa Pasti, si imi mai iau o zi de concediu pentru 2 mai, deci voi avea o saptamana libera full 
In schimb sunt racita cobza, ma doare gatul, abia vorbesc - mai bine zis nu pot sa vorbesc! - sunt cumplit de ragusita si abia respir.
Gata, ma duc sa ma joc putin cu Eliza si la nani.
Anca mami de Eliza si
24+ cu
Ligia Stefania
SunSmile spune:
Neatza,
La multi ani, Alina! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta! Si sa va intregiti cu un bebe minunat! O zi frumoasa iti doresc!

Imi cer scuze ca am disparut aseara, am simtit nevoia sa stam cuibariti unul in altul, de parca eram lipiti! Pana si in cabina de dus ne-am ingramadit impreuna!:)(si asta e o mirare..pt ca maimu face dush la temperaturi normale iar eu la 70jde grade:) )))
Marimar iti trimit reteta (e inventata de mine, sa stii) imediat ce termin mesajul asta!
Alina aveti o casuta foarte frumoasa! Sa traiti fericiti si impliniti in ea!
Vio sa nu fii tristutza! Ai niste drepturi..ca angajat, ca graviduta..ca om! Nu e chiar normal sa ne lasam calcati in picioare de catre orice patronash evazionist! Tin pumnii sa fie bine!
Adina sa stapanesti sanatoasa pantofiorii! Daca esti obisnuita cu cei inalti e normal ca astia sa nu-ti placa! Dar te obisnuiesti!
Ana scuze...nu mai eram! Recuperam noi cu scrisul mai incolo:)
Tiberica uite fii atenta: in partea stanga a paginii de forum scrie la un moment dat "profil personal". Dai click aici, iti mai cere inca o data parola ta, o scrii si apoi intri la tine in profil. SI in dreapta mai jos ai o casetutza pt semnatura. Scrii acolo "Tiberica(sau cum vrei tu) [ gravi ] nr de sapt (de ex. 22+) si [ fetita ], DAR FARA spatiile pe care le-am lasat eu intre parantezele patrate. Apoi salvezi si selectezi DA acolo unde scrie daca vrei sa-ti apara mereu semnatura. Si tot ce mai ai de facut apoi e sa intri in fiecare sapt, sa modifici cifra pe care o schimbi! Sper ca ai inteles ceva..daca nu, mai explicam!
Biri pup fata si alergatoarea mica:)
Anka ma bucur ca ai intrat pt ca tocmai vroiam sa urlu dupa tine:). Ai grija cu raceala, trateaza-te cu naturiste cat mai repede! Ma bucur si pt concediu...DAR de intalnire n-ai spus nimic! Vii?
Didi suuuuuper! Eu chiar vroiam sa vb cu ei, ma gandeam pe care sa-l sun:). Dar daca zici ca vii, sunt hapii! La multi ani pt surioara ta de 11 anisori!
Ma opresc aici! Astazi am o zi grea, grea. Va pup cu drag si sper sa auzim numai vesti bune! Astept un semn de la Carissma pe seara...de la 4d! Lori si ea trebuie sa ne scrie cum e fara stresul de la job....
Pup!
SUN
25+
jjovana80 spune:
Fetele care nu traiti in tariosoara nostra scumpa..... fara suparare....voi chiar ati uitat cum este aici. Sistemul sanitar romanesc e la pamant si doar s+au intamplat atatea. Eu doar vreau sa am totul pregatit pentru cand voi naste , sa nu alerg din spital in spital. Aici daca nu ai dr tau te arunca toti de colo colo. Si sa nu+mi spuneti ca nu e asa ca nu va cred. Acum, fiecare cu parerea lui, depinde si de firea omului.... eu una vreau sa fiu " asigurata" ca nu nasc cu cine se nimereste, este prima nastere si daca depinde de mine vreau sa ma asigur ca nu ma arunca aia de la unul la altul. Ceea ce m-a speriat pe mine a fost faptul ca daca nu ai dr tau, care te-a urmarit si spitalul este aglomerat risti sa nu te primeasca. Nu cred ca ar fi prea placut sa ramai prins prin traficul din Bucuresti si cu dureri cautand un spital care sa te primeasca.
Asta este Romania.
Statul roman nu se ingrijeste de noi cum fac alte state.
Asta e .
oana silvia si pruncuta Daria.. 23 sapt
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by sursula
va pup burtici!
DMA-Felicitari pentru dansator!
CAMY-CONGRATULATIONS!
ANAXENA,TECKY-ma bucur ca totul e bine cu bebelinele!
MARYB-M-a emotionat foarte tare mesajul tau cu bebe de 1 cm!Sanatate multa!
JjOVANA-si pe mine m-a trimis dr la Giulesti din cauza problemelor mele cu spatele.Voi veni saptamana viitoare.Sunt multe fete?
MONALAC-Slava Domunului ca nu mai sangerezi!!!
of,of,of dupa ce 3 luni nu am putut manca mai nimic,acum de cand m-au lasat greturile am un apetit....mare de tot!Mi-e frica ca am sa ma fac cat casa...dar macar sa creasca bebele mare...of.
Sursula19+bebe Tudor
Mergi cu toata increderea, tipa de acolo, Cerasela Radu este super super. Este o sala foarte micuta, incap maxim 3 fete . Are 3 saltelute, biciclete, stepper, mingii din alea mari...e super , mie mi-a placut foarte mult. Prima data o sa faci un test de efort.Noi suntem 3 gravidute la serv si mergem impreuna. Sper sa-ti placa si tie. Sa-mi spui cum a fost. Succes
oana silvia si pruncuta Daria.. 23 sapt
M&M spune:
Neata!!!
AlinaM, LA MULTI ANI!!!!! Sa ai parte numai de bucurii, impliniri,multa dragoste !!! Sarcina usoara si bebe sanatos, cuminte si destept!!!!
Cristina
18+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Violeta_m_tm spune:
Alina 

La multi ani, sa ai parte de tot ce iti doresti alaturi de cei dragi. Multa sanatate tie si bebelusului.
22+ cu posibil 
poze
bebele meu
vio
lcazangiu spune:
Buna dimineata mamici cu burtici,
La Multi Ani Alina sa ai parte de multa sanatate si tot ce iti mai doresti tu, bebei sanatosi si papaciosi!
bun venit noilor burticoase:) multa bafta si sanatate in continuare!
de azi gata cu scarbiciu, m-am trezit si eu linistita, trebuie sa ma mai duc pana la dct de familie si mai am cateva treburi de rezolvat, dar macar nu trebuie sa-i mai vad fata sefei mele
ieri cand am plecat, cu 10 minute inainte sa se termine prg ea a plecat din birou si bine a facut, astfel am putut sa-mi iau la revedere de la restul fetelor in liniste.
Azi am intrat si eu in 26 de saptamani, ma rog sa treaca timpul mai repede ca parca nu mai am rabdare sa-l vad pe David
Va pupa Lori
26+
David