Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Tiberica nu stiu exact unde face ecografii Herghelegiu dar stiu de la majoritatea gravidutelor ca Iosup,Herghelegiu si Pop sunt cei mai buni in interpretarea eco 4D.
Mary B felicitari pt bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Alina Maria, te obisnuisti, si mie mi se parea ciudat in primele zile sa spal o fetita, ma gindeam cu teama cum o sa fie mai incolo ca n-am experienta decit de baieti..dar asa de repede te obisnuiesti ...
Demult vroiam sa-ti zic ce casuta draguta, ca-n povesti aveti !! Ati cumparat-o sau ati construit-o? Si eu vreau una !! Ma cam ingrozeste gindul ca de acum incolo pt nu stiu cit timp vom sta la apartament...

Boti, superbe lucrusoarele si ornamentele, mi-ai facut pofta sa merg la cumparaturi

Sun, astept reteta de placinta sarata pe pm, pleaseee !!

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Fetelor, va multumesc mult, mult pentru raspunsuri.

Eu nu prea reusesc sa scriu pentru ca ma oboseste foarte mult statul pe scaun, iar cind ajung acasa sar direct in pat.
De citit nu rezist si mai arunc cite un ochi la serviciu.

Vad ca de vineri seara cind fac tratamentul m-au mai lasat contractiile dureroase.

AnnaBaby, luni merg si eu la Iliev.Am niste emotii...

Multi pupici la toata lumea,ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Seara buna fetelor , nu scriu mult acum ca trebuie sa culc fata .
Multumim de complimente la casa , e o adevarata poveste dar pe scurt am construi-o de aproape 2 ani , in vara se fac 2 , am lasat sa ni se faca doar pereti si acoperisul , in rest am pus noi tot , tevi pt. sistemul sanitar , pt. apa , pt. gaz , pt. calorifere , podeaua de beton si desigur podeaua normala , am pus faianta in bai si bucataria am facut-o cu ajutorul unui prieten bun . Daca faceam totul la acea firma costa casa 130 mii euro , fara pamant care a fost 80 mii , asa am platit 80 mii pt. casa si restul am facut noi . Am locuit o luna ca astia cu cortul , fara apa calda fara nimic .
O sa va pun poze cu bucataria care e mandria mea , eu am desenat-o si a iesit ca in povesti .
Cat priveste baieteii sper sa fie cum spuneti voi si sa ma descurc . In rest va mai scriu dupa ce culc fata .
A si pun acu si poza ca tot o am deschisa si la indemana .

Alina 25 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Alina, WOW, voi ati pus tot??? Si o aveati si pe micuta??? Sinteti super-tari! Noi ne-am renovat casa din NZ dar noi de fapt n-am facut nimic, tot au facut mesterii si noi am stat in chirie pina a fost gata! Nu ne pricepem la nimic Abia astept sa-ti vad bucataria !

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

noi suntem bine!!!
asha ,va mai anuntz si eu ca de citit sunt mereu la zi!!!

Ana-Maria26+
am oMARIA!!!AMR 14sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Fetelor, voi ati avut sau aveti intepaturi usoare in partea de jos ...pentru ca eu am uneori , durerile nu sunt insuportabile dar intru in panica cum apar... dra zicea ca e posibilo sa fie de la ligamentele care se intind...ligamentul rotund...

tiberica
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tiberica

Fetelor, voi ati avut sau aveti intepaturi usoare in partea de jos ...pentru ca eu am uneori , durerile nu sunt insuportabile dar intru in panica cum apar... dra zicea ca e posibilo sa fie de la ligamentele care se intind...ligamentul rotund...

tiberica
Dai Vointa , Iei Putere!

crede-ma ca simtzi cand te dor ligamentele...eu una sunt obishnuita cu aceasta durere si tot mi se pare groaznica
apropo de ce nu-ti pui nr de sapt la semnatura,sa shtim si noi cate sapt are sarcina

Ana-Maria26+
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

mey fetelor n-am pomenit asha ceva!
dupa o anumita ora va bagati toate la pat!!
da,eu sunt chiar singura de nebuna pe aici?
asta era o criza!!gata mi-a trecut!

Ana-Maria26+
proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Sunt si eu pe aici, am citit si acum ma duc sa vad ce face baiatul, l-am pus in patut si cred ca a adormit...sa-l invelesc!!!!

22+ cu si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput