Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neata fetele,

Doresc o zi minunata la toate burticile!

AlinaM, LA MULTI ANI!!!Multa sanatate si un bb perfect iti doresc!

Anka, bine ca ne-ai dat vesti ca si eu ma pregateam sa te sun astazi. Ai grija cu raceala asta, la care se mai adauga si oboseala. Las-o mama mai moale un pic cu munca! Sper ca vi la intalneala, da? Iti doresc sa te faci bine repede!

Boti, vazut pozele. Minunate achizitii ai facut! Ai grija de tine, da? Astept vesti bune legate de cantitatea de LA.

Dr. Herghelegiu face eco la MEDSANA Primaverii, la SANADOR (Victoriei) si cred ca si in alte parti. Eu am facut la el eco morfo de trim II la Medsana.

Multumesc fetele de raspunsuri referitor la companiile aeriene.

Cu cercelusii, si eu sunt de parere ca e mai bine sa fie pusi in maternitate.

Eu azi am primit mail ca am castigat la tombola Dr. Fischer de la BabyExpo, o invitatie la expozitie si 3 produse: un sampon de bb, o crema de fundulet si servetele umede. Asa ca acum chiar trebe sa ajung si pe acolo in aprilie ca sa-mi ridic premiul. Eu nu prea am castigat premii la viata mea, cred ca nu s-a inscris multa lume la tombola de am castigat si eu .

Ei, si azi m-am si cantarit... Am luat de la 56kg la 63kg (deci 7 kg) la cei 169 cm inaltime ai mei, si am fix 24 de saptamani de sarcina. Mie mi se pare cam mult... Ma duc sa vad ce zic calculatoarele alea de greutate .
EDIT: hmmm,calculatoarele zic ca sunt in grafic; si cica pana la sfarsit am voie sa ajung la 72kg, adica sa iau 16kg?!? Dar mie mi se pare mult . Sunt nebuna eu?

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca (24 sapt)

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'Neata gagici,

eu azi nu ma simt prea bine....azi-noapte m-am trezit cu o durere de burtica...in partea de jos...si am crezut ca daca merg la toaleta o sa-mi treaca...dar nu mi-a trecut......si ma chinuie durerea si acum....dar astept sa treaca de la sine...nu mai vreau sa mai merg la spital...

Ieri am fost la dr...si misca papusica mea, dar mi-a zis dr ca tot tensionata e burtica.....dar m-am bucurat cand m-am cantarit...am luat doar 4Kg...si mi-a zis dr ca e f bine, asta inseamna ca nici de acum inainte nu voi mai lua f mult..yupiiiiiiii

O sa stau cumintica pana imi trece durerea...

Cami 22s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Neatza fetele!
Ieri am putut sta mai mult pe net si m-am interesat de cursrile de puericultura, in special pt tatici ca sa obtina acea adeverinta sa ia in plus 10 zile de concediu.Nu stiu daca s-a mai scris in paginile anterioare despre asta, ca de...am fost cam lenesa la citit din urma...nu am citit chiar tot!
Asa ca am sa va redau ce mi+a spus si mie o alta viitoare mamica:

"La Filantropia, sunt cursuri gratuite tinute de o moasha. Participanti: si mamici, si tatici de la orice spital, taticii au si adev. de puericultura, care le da dreptul de la firma de a sta inca 10 zile acasa cu proaspata mamica.
Cursul contine 4 runde,in fiecare joi la ora 17, la spital Filantropia, in sala amfiteatru sau in biblioteca; temele sunt: sarcina, travaliu+ nastere, ingrijirea lui bb, ingrijirea lehuzei, imbaierea lui bb.
In principiu, moasha povesteste cate ceva. si apoi mamicile o bomardam cu intrebari. NU e super organizat, dar ne face sa ne simtim sarcina ca ceva normal, pe mine nu ma mai sperie perioada nasterii, si moral sunt muult mnai pregatita pt nastere + si pt peroiada de dupa.
A, se poate veni oricand, de ex. sunt pers. care vin la curs 2 , curs 3 , curs 4, si luna viitoare face curs 1 - si gata."
Si m-am gandit si la voi!!!!POATE sunteti interesate, sau poate unele dintre voi chiar va duceti iar eu de+abia acum m+am desteptat!!

Estrella20+

http://bd.lilypie.com/q8lVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

quote:
Originally posted by estrella80

Neatza fetele!

"La Filantropia, sunt cursuri gratuite tinute de o moasha. Participanti: si mamici, si tatici de la orice spital, taticii au si adev. de puericultura, care le da dreptul de la firma de a sta inca 10 zile acasa cu proaspata mamica.
A, se poate veni oricand, de ex. sunt pers. care vin la curs 2 , curs 3 , curs 4, si luna viitoare face curs 1 - si gata."
Si m-am gandit si la voi!!!!POATE sunteti interesate, sau poate unele dintre voi chiar va duceti iar eu de+abia acum m+am desteptat!!

Estrella20+

buna,
merci de informatie, chiar eram interesata de asa ceva, sa obtina si sotul meu in plus niste zile la concediu.

pupici

Mishuc 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

estrella, eu merg la cursul asta, la Filantropia.
Am mai scris cate ceva de curs. Este gratuit, pot veni viitori parinti (mamici sau tatici). Evident mamicile sunt mai interesate de curs, taticii au avantajul ca primesc la sfarsit certificatul de absolvire a acestui curs, pe baza caruia pot beneficia la nastere de 10 zile libere. Se poate veni la orice curs. Maine, de exemplu, e cursul nr. 3. Va astept si pe voi.
Gini 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Sun esti fantastica! Eu cred ca ai un carnetel fermecat, de nu uiti pe nimeni!
Astazi merg la dr mea care are numai 2D, abia miercurea viitoare mergem la 4D. Intru maine sa va spun ce si cum...
Sunt sigura ca e fetita pt ca mi-a aparut si linia maro pe abdomen... asa ca pana maine trebuie sa gasim si un nume de trecut in listuta!

Alina M la multi ani, multa sanatate, bucurii, o sarcina usoara si un bb perfect!

Calculatorul de greutate de pe DC este f "ingaduitor". Fetele de la odiseea de mai-iunie au unul f f f "strict", conform caruia am 2 kg luate in plus, peste limita maxima, iar cel de pe DC "imi permite" sa ma mai ingras 5!

Multi tuturor!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Dragelor va invit la capitolul numarul 46.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Mersi frumos!
Ma gandeam eu ca ati mai scris in urma... dar cum eu nu am citit tot, mi+a scapat!

Vom incerca si noi sa venim... dar nu stiu in ce masura vom putea ajunge chiar maine, e mai nasol cu ora!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leoflori spune:

Bun gasit mamicilor!
Multumesc pt.urari.
Am omis sa spun ca mai am un baietel de 5 ani si 4 luni si tot baietel asteptam in August.
Sunt in saptamana 18 si deja ma simt uriasa. Ma balonez repede mai ales de la fructe.
Ati auzit ca te ingrasi cam repede si mult de la Elevit? Eu nu mananc mult si parca iau kg cam repede.
Stiti pe cineva care a nascut cu d-na dr.Camelia Constantinescu la Bucur?
Sarcina usoara si bebei sanatosi!

18 sapt. si Robert 5,4 ani

Mergi la inceput