pute-ti

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Trage praf pe nas in intimitate,nu de fata cu al meu copil(personajul incriminat)iar la ce cuvinte auzim la ei spumele si jidanii sunt cantecele de adormit Mitzura.....Sunt inversunata,recunosc dar mor cand ii vad folosindu-se de copii...ultimul exemplu,ieri am luat doua felii de pizza la pachet,si una am dat-o unui copil care cersea.Dupa cinci minute cine oare o manca?Ghici ciuperca ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Oliv, se pare ca Tariceanu nu a facut o mutare din cale-afara de gresita ;-).
Mai pui odata intrebarea aia cu castratu'?

alexa38, daca-l vezi pe-acolosa pe la tine pe Felix , sa-l trimiti de urgenta la banca de sperma!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Nimeni nu spune ca daca ai posibilitaea sa locuiesti altundeva e musai sa te muti langa o satra de tigani ca sa simti ca esti roman. La fel de absurd mi se pare faptul ca pentru unii nu conteaza valoarea alocatiei si implicit daca acest cuantum permite realizarea scopului pentru care a fost creata, ci suntem preocupati daca cei care maresc consumul de cartofi si fasole pe cap de locuitor in Romania au de gand sa se inmulteasca. N-ar trebui ca cele doua probleme sociale sa se excluda, ci mai degraba sa se gaseasca solutii in ceea ce priveste asistenta familiilor sarace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Stirea e asa:

Executivul nu este de acord cu cresterea alocatiilor pentru copii, deoarece ar putea duce la cresterea numarului de copii din familiile sarace. „Majorarea alocatiei de stat pentru copii la 200 de lei poate avea si efectul nedorit al cresterii numarului de copii în familiile sarace, care, astfel, vor trai numai din alocatii, fara sa mai doreasc#259; includerea în masurile active pentru realizarea bunastarii familiale”, se arat#259; în „punctul de vedere al Guvernului”. Initiativa apartine unui numar de 8 deputati ai PSD, cosemnatari sunt insa si cate un parlamentar al PC, PRM si UDMR.

Adica eu inteleg ca sint niste deputati PSD, PC, PRM si UDMR au o initiativa, cu care ulterior guvernul se declara de acord si explica asta mai sus. Nu mi-e clar ce initiativa, dar sigur e "populista" dupa cum scrie in articol.

Subiectul:

quote:
Initial creeata de Oliv75

Pute-ti (in cazul acesta e scris corect) sa spuneti in cor ca-s frumos si destept? Cei saraci sa munceasca pentru ca cei imbogatiti pe spinarea lor sa poata procrea in liniste. Ssss, nu intrerupeti actul. Revin io
http://www.ziare.ro/articol.php?id=1205699428

mie imi e de neinteles. De unde "pute-ti" si de unde imbogatitii se "imbogatesc" pe "spinarea" celor saraci si din cauza asta nu se maresc alocatiile?

Parerea mea personala: e o realitate ca multe familii sarace traiesc - acum - din alocatiile copiilor. Nu numai familii de tigani (de fapt chiar cred ca tiganii nu traiesc exclusiv din alocatiile copiilor), ci mai ales familii foarte sarace de la sate sau din orase mici fara industrie prin provincie. Si pentru ca oricum alocatia e insuficienta pentru copii, darminteni pentru parinti, traiesc in saracie lucie.

Si pentru familiile astea ar fi foarte bine sa se mareasca alocatia, macar cit sa poata cumpara rechizite pentru un copil intr-un an de scoala. Da, poate ar avea ca efect cresterea natalitatii in rindul saracilor, dar e infim si nu poate fi pus numai pe seama cresterii alocatiei.

Cei de la guvern care au spus astea sint niste amatori. Cred ca e o realitate ca nu sint bani pentru proiecte sociale de genul asta. Eu as fi de acord cu alta propunere facuta pe tema asta, sa nu se mai dea alocatie in familiile cu venituri mari si sa se distribuie banii aia in familiile cu venituri mici.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

quote:
Originally posted by sirimie
Eu as fi de acord cu alta propunere facuta pe tema asta, sa nu se mai dea alocatie in familiile cu venituri mari si sa se distribuie banii aia in familiile cu venituri mici.

...si uite-asa putem incepe marea "colectivizare" ... si ne intoarcem unde eram inainte de '89. Da' de ce unii sa aiba mai mult si altii mai putin?? Ia sa uniformizam noi chestia asta...

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

quote:
Originally posted by liliac1

quote:
Eu as fi de acord cu alta propunere facuta pe tema asta, sa nu se mai dea alocatie in familiile cu venituri mari si sa se distribuie banii aia in familiile cu venituri mici.

...si uite-asa putem incepe marea "colectivizare" ... si ne intoarcem unde eram inainte de '89. Da' de ce unii sa aiba mai mult si altii mai putin?? Ia sa uniformizam noi chestia asta...

Liliana& Andra-Maria

Frumos si sanatos ar fi sa va documentati, dar temeinic nu in dorul lelii, cum se distribuie aceasta alocatie pentru copii in tarile la care va uitati cu invidie cand e vorba de programe sociale si civilizatie (ie: Europa de Vest sau America de Nord). In SUA nu exista asa ceva (din cate stiu eu, dar s-ar putea sa ma insel), in Canada (poftim, in Ontario) alocatia pentru copii se numeste a fii drept universal (adica se da la toata lumea) dar, supriza-surpriza, in functie de venit. Adica.... eu care depasesc un venit de 50000 CAD pe an (inainte de taxe) nu mai primesc alocatie pentru copii. Ceea ce primesc toate, dar absolut toate familiile cu copii sub 6 ani sunt 100 CAD pe luna pe cap de copil sub 6 ani, 100 de dolari care se aduna la venit si se impoziteaza. Asta in cazul in care gradinita costa 195$ pe saptamana.
Sunt foarte curioasa cum se distribuie alocatia pentru copii in Franta, Germania, Olanda, Suedia.....

PS: si in Ontario sunt o multime de "natiuni conlocuitoare" care puiesc intr-o veselie si triesc din alocatia pentru copii, welfare si se hranesc la cantina saracilor, dar au casa si conduc cel putin Acura... puteti sa ghiciti culoarea lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

nici aici nu este alocatie pentru copil, decat daca lucrezi in primii doi ani ai copilului primesti un bonus de 100 de euro la cresa, maternitatea e 16 saptamani si nimic mai mult, si de aceea sunt copii destui.Nu se fac copii sa ii creasca statul, si nici sa cumparam rechizite pe banii statului, ii facem ca ii vrem, sau ca ni permitem financiar, si nimeni nu se plange atat!
Si vrem sa fie ca in Europa, atunci sa fie domnule!Noi suntem obisnuiti de pe vremea lui Ceasescu sa ne dea statul tot, suntem in democratie si ajutoare, subventii la gaz, curent si ceo mai fii numai in est exista.Aici sunt pensii de 180 de euro, si salarul minim e de 600 de euro si lumea lucreaza.Romanii sa stea acasa, statul sa le dea banii de copii, sa plateasca gazul , gradinita, cresa, scoala si de lucrat cat se poate de putin
Si vin aici si petnru 500 de euro muncesc ca negrii, dar in romania sa le dai 500.000 pe o zi de lucru plus mancare nu vine nimeni la lucru.
sper s anu fiu prea dura, dar ar mai trebui si sa dam nu sa tot cerem.
Si sa nu imi spuneti ca eu stau in Spania si nu stiu cum e acasa, ma duc in fiecare an in Romania si stiu cum sunt preturile.Nu au romanii bani dar mall-ul este plin, magazinele goale, lume imbracata doar cu haine de marca si masini ce sa mai vorbim.M-am uitat numai la preturile produselor pentru copii, iti vine sa inebunesti ce vezi, numai haine de firma, carucioare de 2o de milioane, jucarii de milioane, daca nu si-ar petrmite nu s-ar vinde, asa normal ca nu ajung 8 milioane jumate pe luna.
mami si Alex

Mergi la inceput

quote:

quote:

Liliana& Andra-Maria

Vroiai sa spui "omogenizare". Dar nu alocatia pentru copii face pe saraci bogati cind o primesc sau pe bogati saraci cind nu o primesc...

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Cu alocatia egala pt toti copiii nu e bine, ca dupa parerea unora ar creste populatia saraca, dar in cazul in care aceasta s-ar face diferentiat in functie de venit...atunci aceasta ar stagna, nu?
Si, da, sirimie, poate n-am pus ghilimelele de rigoare si ai dreptate ca nu se imbogateste nimeni din alocatie...si atunci de ce sa nu fie un drept al fiecarui copil (ca e blond, brunet, destept, mai putin destept, sarac sau "bogat") cu aceeasi valoare?

Mergi la inceput

quote:

Cu alocatia egala pt toti copiii nu e bine, ca dupa parerea unora ar creste populatia saraca, dar in cazul in care aceasta s-ar face diferentiat in functie de venit...atunci aceasta ar stagna, nu?

Cred ca ai inteles gresit, totusi.

quote:

Si, da, sirimie, poate n-am pus ghilimelele de rigoare si ai dreptate ca nu se imbogateste nimeni din alocatie...si atunci de ce sa nu fie un drept al fiecarui copil (ca e blond, brunet, destept, mai putin destept, sarac sau "bogat") cu aceeasi valoare?

Uite cum vad eu: eu am bani sa ii cumpar copilului meu rechizite si medicamente, dar sint unii care nu au. Cum governul nu vrea sa dea bani in plus de la buget marind toate alocatiile, eu sint de acord sa nu imi dea mie banii aia ci unui copil care are nevoie de ei.

Acuma asta e parerea mea.

Despre Andrei

Mergi la inceput